Mediaplayer, cu cateva chestii specifice
![]() ![]() ![]() |
Mediaplayer, cu cateva chestii specifice
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai divaisu are peakuri cand suge 130Kv
![]() Dar sa lasam loc pentru sfaturi catre Aliodor. This post has been edited by bion: 29 Jun 2012, 18:45 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Dacă aș avea bani acum, mi-aș lua Xtreamer Sidewinder 3.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Ma sunasera aia de la garantie. Si aia au zis ca al meu nu se mai poate repara deci imi dau altul nou. Si ei au propus jucaria cu pricina. Io le-am zis ca vreau musai si neaparat sa aiba loc pentru HDD intern ca am unu burdusit de filme si n-as vrea sa ma apuc de copiat la ele...
Nenea Bion. Io m-am dus cu teveul la garantie. Am bagat mutra de ingeras si le-am zis la aia... -S-a stricat... aia l-au reparat fara comentarii. Routerul l-am trimis inapoi la emag. Dom'le nu mai merge portu de wan. Aia mi-au trimis altu nou inapoi. La mediaplayer idem. Nene nu mai merge... si azi m-au sunat ca nu au piese sa il repare deci imi dau altul... Faza e ca nu s-a vazut nici pe centrala nici pe tv si nici pe mediaplayer ca ar fi prajit ceva... asa ca... am scapat ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Lostboy |
![]()
|
Păi stai mă, centrala nu ziceai că nu mai are garanție?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
Ba da bre... centrala nu mai era in garantie si am desfacut-o eu... si nu are nimic inegrit in ea.. la centrala am platit 400 de ron pentru placa de baza si montat...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Acu' are usb 3.0?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
Mediaplayerul asta care mi l-au propus ei nu are decat 2.0 Egreatul avea 3.0
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Lostboy |
![]()
|
Ia-ți măi Sidewinder 3. Nu o să regreți.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Merge tot cu curent? Se poate arde.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sint, dar noi am inteles. Celor care n-au inteles le traduci degeaba.
This post has been edited by corbex: 29 Jun 2012, 20:53 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lostboy |
![]()
|
Și parcă mai era una cu ”nu am regrete”.... în fine.
@Alydor - ce UPS ți-ai luat? |
--------------------
.
.
.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(bion @ 29 Jun 2012, 19:42) Pai divaisu are peakuri cand suge 130Kv ![]() Dar sa lasam loc pentru sfaturi catre Aliodor. da ce ai acolo statie de distributie de inalta tensiune? ![]() sau ai vrut sa zici 130 kW , oricum si aia este mare ![]() ca un depou ceva sigur nu ai ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
corbex |
![]()
|
E o statie de pompare a rahatului deversat de pesedeul local.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Lostboy |
![]()
|
Așa, așa .....
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Bună pixda
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Furyous |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 141 Joined: 9 February 05 From: Ploiesti/Brasov ![]() |
QUOTE(Alydor @ 29 Jun 2012, 18:01) Multumita baietilor de la ielectrica care acu vo doua saptamani mi-au facut o bucurie (supratensiune) care a cauzat decesul centralei, televizorului doua routere QUOTE(Alydor @ 29 Jun 2012, 20:11) De-aia nu-mi mai functioneaza mie rutăru' (tot de doua saptamani) ![]() |
--------------------
Logan
1.6 -
2004 (Fluence 1.6 - 2010)
|
|
Alydor |
![]()
|
La mine pot sa-l scot din priza si sa-l bag si-n fund... ca tot nu mai misca... Becul se aprinde cand il bag in priza dar bag cablul si degeaba... Prima data am crezut (sperat) ca e de la cablu... Dupa aia am luat alt cablu care mergea si am verificat...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Da. Pune o poza.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
In loc de cablu sa-i puna asta FK9CA9K3SE1CAW233DBCA2QQ8TRCAHI1TVRCAJT4OQ5CA30918UCA98R0XFCAVKLK20CA7UHL1ZCA9WL99MCASB1YBLCATDY2VKCAWJEZCDCA7P6Q48CA2DGE9ICA4M0HLUCA1KSDBQCATMQ6NBCAVE2A2N.jpg ( Size: 5.65k )
Number of downloads: 310
"sa-l bage si-n fund... ca sigur mai misca" This post has been edited by bion: 30 Jun 2012, 12:25 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Alydor |
![]()
|
Pana la urma am renuntat la HD300 pe motiv ca are cooler. Si nu vreau galagie in casa. Ce alte variante ar putea fi? Ma intereseaza sa intre un hdd intern de minim 2.5 (din cate stiu daca are bay de 3.5 intra si ala de 2.5 cu adaptor), racire pasiva, LAN, USB. astea ar fi cerintele minime.
Astept sugestii. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Idei puține si fixe: Xtreamer Prodigy. Eu am white, black are si tuner dvb.
Wifi N, gigabit lan, răcire pasivă, player 3d etc. Detalii gasesti pe net destule. Are si android (froyo) pe el. L.E. Am pus și link-ul către specificații. This post has been edited by DragosP: 12 Jul 2012, 10:17 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
Sau dacă nu, Sidewinder 3.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:27 |