Accident cu o bulgaroaica, Pericolul mașinilor înscrise în Bulgaria
![]() ![]() ![]() |
Accident cu o bulgaroaica, Pericolul mașinilor înscrise în Bulgaria
P-A-C-O |
![]() ![]()
|
||
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
S-a mai gasit un destept sa mulga prostii! Ce PLM "fond de nu stiu ce"? De CASCO nu s-a auzit?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Si daca nu ai CASCO, ce te faci? Daca ai un semi-cazan pe care il scoti doar duminica la cumparaturi ce rost are sa platesi CASCO?
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Atunci dai bani la fondul de mai sus. Un fel de asigurare neasigurata pe care vad ca o propun baietii cu iuteala de minte celor cu nebagare de seama.
In plus, daca ai un cazan, n-ai pagube. Au "bulgarii" ![]() Solutia e sa-i oblige sa si le inmatriculeze in Romania. Ai domiciliul in Romania, nu poti face dovada ca ai un contract de munca in tara respestiva si nici domiciliul stabil acolo, iti ard o ditamai amenda si-ti salt permisul si talonul pina la intrarea in legalitate. Dar n-are timp guvernul de maruntisuri. This post has been edited by corbex: 23 Sep 2011, 11:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
daca nu stii de ce vorbesti? nu dai nici un ban... FPVS trage bani de la asiguratorii rca. daca vrei detalii cauta situatii ca s-a discutat pe forum, eu sunt unul dintre despagubiti.
plus de asta nu e de ieri de azi... dar e mai simplu sa strigi lupul lupul. This post has been edited by sorin1983: 23 Sep 2011, 11:01 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
corbex |
![]()
|
Te plingi la baietii astia asa, gratis? Si ei te rezolva?
![]() ![]() In tara asta, in care nici aerul nu e gratis? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(corbex @ 23 Sep 2011, 11:54) Solutia e sa-i oblige sa si le inmatriculeze in Romania. Ai domiciliul in Romania, nu poti face dovada ca ai un contract de munca in tara respestiva si nici domiciliul stabil acolo, iti ard o ditamai amenda si-ti salt permisul si talonul pina la intrarea in legalitate. Dar n-are timp guvernul de maruntisuri. Adica, daca ai domiciliul in Romania sa nu mai ai voie sa conduci in Romania decat masini inmatriculate in Romania? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu, adica sa-i opreasca si sa-i amendeze on and on and on again pana fac asigurari.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 23 Sep 2011, 12:08) Adica, daca ai domiciliul in Romania sa nu mai ai voie sa conduci in Romania decat masini inmatriculate in Romania? Daca ai domiciliul in Romania si nu lucrezi nicaieri afara, ce motiv ai sa conduci masina inmatriculata in alta parte, in afara de cele ce tin de fentarea bugetului si aproapelui? Se mai poate lua masura confiscarii masinii care circula in Romania fara asigurare valabila si recunoscuta ca atare de CSA. Adica asigurare la firma de asigurari despre care toata lumea stie ca plateste. Cai de rezolvare sint, vointa nu prea e. This post has been edited by corbex: 23 Sep 2011, 11:15 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai si cum poti sa dovedesti politistului ca lucrezi afara?
Iti face unul un contract de munca si a doua zi te da afara, dar tu ramai cu contractul de munca la tine. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
La fel cum isi poate da seama ca asigurarea nu e minarita. Iti ia datele si da problema spre rezolvare. Peste 2 zile iti da amenda si-ti ia masina.
This post has been edited by corbex: 23 Sep 2011, 11:44 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Mai bine le impune sa-si asigure cazanele in RO daca au domiciliu stabil RO.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(corbex @ 23 Sep 2011, 12:13) Daca ai domiciliul in Romania si nu lucrezi nicaieri afara, ce motiv ai sa conduci masina inmatriculata in alta parte, in afara de cele ce tin de fentarea bugetului si aproapelui? Mda. Imi pari a fi un fel de Boc, asa, mai mic. Fentarea bugetului? Adica o casa a carei valoare a fost platita prin chirie catre stat, de vreo trei ori, i s-au adus nenumarate imbunatatiri, apoi a fost cumparata, adica platita a patra oara, acum e inchiriata si, surpriza. Platesc impozit pe chirie. Imi poti explica pentru ce? Adica in care moment voi fi eu tandea pe mandea cu statul? Ce-a facut statul pentru mine de merita atatia bani, ca ce-am facut eu pentru el tocmai am spus. O sa am motive sa fiu loial statului in momentul in care statul ma v-a ajuta in realitate. Atata timp cat singura lui capabilitate e de a se folosi de legi abuzive pentru a ma buzunari, am sa fac tot ce pot ca sa ma apar. Pentru cine tine cu statul roman, ii sugerez sa se puna in locul lui Nesu. Apoi sa faca pe lupul moralist aici. Atata tot. This post has been edited by Victoras2001: 23 Sep 2011, 12:28 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Adica decat sa te loveasca o Carpatica, mai bine te rogi sa-i fi expirat asigurarea. Sau astepti pana-i expira.
![]() This post has been edited by Victoras2001: 23 Sep 2011, 12:36 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 23 Sep 2011, 12:24) Mda. Imi pari a fi un fel de Boc, asa, mai mic. Fentarea bugetului? Adica o casa a carei valoare a fost platita prin chirie catre stat, de vreo trei ori, i s-au adus nenumarate imbunatatiri, apoi a fost cumparata, adica platita a patra oara, acum e inchiriata si, surpriza. Platesc impozit pe chirie. Imi poti explica pentru ce? Adica in care moment voi fi eu tandea pe mandea cu statul? Ce-a facut statul pentru mine de merita atatia bani, ca ce-am facut eu pentru el tocmai am spus. O sa am motive sa fiu loial statului in momentul in care statul ma v-a ajuta in realitate. Atata timp cat singura lui capabilitate e de a se folosi de legi abuzive pentru a ma buzunari, am sa fac tot ce pot ca sa ma apar. Pentru cine tine cu statul roman, ii sugerez sa se puna in locul lui Nesu. Apoi sa faca pe lupul moralist aici. Atata tot. Statul nu trebuie sa va/ne dea nimic, sa va intre bine asta in cap! Doar trebuie sa asigure mediul dezvoltarii societatii in ansamblu. 3 milioane platesc impozit la stat in tara asta si restul de 15 sar in sus 3 metri ca n-avem spitale, scoli, strazi, apa curenta si canalizare, deh dastea de ii zice infrastructura. Astea se fac daca contribuim la buget. 1.000 de vorbe nu fac 2 lei. Asta e realitatea in care traim: platesc 3 milioane si restul si-o tin in mana. Aia la sate asistati social stau si beau la carciuma dar nu pun mana sa sape niste santuri daca se trage apa si canal pe strazi. Ei vor sa le faca statul pe de-a moaca asa. This post has been edited by ionutctn: 23 Sep 2011, 12:54 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(SorinCT @ 23 Sep 2011, 12:56) Asta e si mai simpla si usor de implementat. Dar va aparea "Fundatia abuzatilor fiscal" care va intenta proces la Haga, fiindcaca sint pusi sa faca asigurare de doua ori. <span class='edit'>23 Sep 2011, 14:00:</span> QUOTE(Victoras2001 @ 23 Sep 2011, 13:24) Nu conteaza cum e, in mod particular, statul nostru. Conteaza ca "baietii destepti", "jmecherii",obisnuiti sa intre pe linia de tramvai, au gasit o cale sa li se rupa de toate regulile aplicabile pe un drum public, mai putin de cele care le pot pune lor viata in pericol. Uneori interesul meu privat coincide cu cel al statului. This post has been edited by corbex: 23 Sep 2011, 13:04 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(ionutctn @ 23 Sep 2011, 13:54) Statul nu trebuie sa va/ne dea nimic, sa va intre bine asta in cap! Doar trebuie sa asigure mediul dezvoltarii societatii in ansamblu. 3 milioane platesc impozit la stat in tara asta si restul de 15 sar in sus 3 metri ca n-avem spitale, scoli, strazi, apa curenta si canalizare, deh dastea de ii zice infrastructura. Astea se fac daca contribuim la buget. 1.000 de vorbe nu fac 2 lei. Asta e realitatea in care traim: platesc 3 milioane si restul si-o tin in mana. Aia la sate asistati social stau si beau la carciuma dar nu pun mana sa sape niste santuri daca se trage apa si canal pe strazi. Ei vor sa le faca statul pe de-a moaca asa. ![]() Adica nu-s bani in tara pentru ca nu se platesc impozitele catre stat, asa-i? Daca s-ar fi platit, acum eram un fel de Elvetie. ![]() Prietene, iti urez sa ai parte in viata doar de ajutorul statului. Cand ai sa scoti nasul in lumea reala ai sa vezi cam ce-ti ofera statul roman in schimbul taxelor si impozitelor. Pana atunci traiasca taticu' si mamica. This post has been edited by Victoras2001: 23 Sep 2011, 13:07 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pericolul este E G A L si daca masinile inscrise in orice tara din lumea asta ca si cele din romania nu au asigurare obligatorie... Cu ce e mai presus un jegos roman care are numere cu steagul ue dar nu are itp si asigurare? Traiasca Bulgaria ca stie sa faca bani . Hai pe bulgari toata lumea dar pe aia cu spania, franta etc fara acte nu ii vede nimeni. Politia sa verifice din mers masina nu sa se roage de tine sa ii dai actele, sa negocieze etc. Pana atunci toate discutiile sunt inutile. FRICA e singura solutie, vezi exemplul ROVINIETA.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Vezi exemplul STATUL ROMAN.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SorinCT @ 23 Sep 2011, 12:56) Nu au cum ... masina e a unei firme sau a unui cetatean din Bulgaria. Ei au un contract de vanzare-cumparare in alb in caz de ceva. Cum obligi bulgarul sa plateasca impozit in romania ? Poate e prieten cu mine si mi-a dat masina sa ma folosesc de ea. Pai nu ? |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 23 Sep 2011, 13:04) ![]() Adica nu-s bani in tara pentru ca nu se platesc impozitele catre stat, asa-i? Daca s-ar fi platit, acum eram un fel de Elvetie. ![]() Prietene, iti urez sa ai parte in viata doar de ajutorul statului. Cand ai sa scoti nasul in lumea reala ai sa vezi cam ce-ti ofera statul roman in schimbul taxelor si impozitelor. Pana atunci traiasca taticu' si mamica. Pana sa razi asa mai bine vezi cat e populatia activa in tarile alea pe care le tot dati exemplu si care e nivelul cotizatiilor. Stai linistit ca platesc lunar la stat mai mult decat salariul unui bugetar din tara asta. Nu ca ar trebui sa dau explicatii cuiva dar nu sunt baiat de bani gata. Cum ziceau romanii: Labor Omnia Vincit. Chestia e foarte simpla: nu ai bani sa inmatriculezi o masina, nu o inmatriculezi si gata. Mergi cu ce poti sa inmatriculezi in tara respectiva. Am vazut si Corvette cu numere de bulgaria asta apropo de "smecherii" din romania. Mai era unul cu un X5 modelul nou (tot numere de bg) si cand a trecut peste o groapa s-a auzit un troncanit de n-am auzit asa ceva nici la cea mai jaf dacie care a trecut vreodata peste vreo groapa. Dar era X5 nene alb cu geamuri fumurii si numere de bg. This post has been edited by ionutctn: 23 Sep 2011, 13:59 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Exact cum banuiam. Deocamdata nu pricepi ce fac autoritatile romane.
As putea sa-ti raspund cu aceeasi moneda. Nu ai fata sa conduci o tara, stai in banca ta. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
the fast and furious |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Chestia e ca RCA ul bulgaresc este cam la nivelul celui romanesc .
In consecinta majoritatea RCA urilor bulgaresti ar trebui sa fie pe bune. Pana mea, daca as fi bulgar proprietar de 500+ masini inmatriculate pe rol, care mananc cativa zeci de euro anual la ITP ul obligatoriu, de la fiecare abonat roman cu masina inmatriculata pe numele meu, nu m-as bucura sa il ard pe ala sa ii fac RCA fals, din moment ce anual imi vine banu de la el. Mai degraba temeti-va de RCA uri inexistente la masinile inmatriculate in tarile vestice unde RCA ul ajunge la cateva sute bune de euro anual. In cazul acestor masini se plateste RCA in rate si desigur ca dupa prima rata achitata, asiguratorul emite polita , iar apoi ratele ce urmeaza nu mai ajung la asigurator si implicit RCA ul devine nul. Asta numesc eu problema. This post has been edited by the fast and furious: 24 Sep 2011, 01:50 |
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(corbex @ 23 Sep 2011, 10:54) Solutia e sa-i oblige sa si le inmatriculeze in Romania. Ai domiciliul in Romania, nu poti face dovada ca ai un contract de munca in tara respestiva si nici domiciliul stabil acolo, iti ard o ditamai amenda si-ti salt permisul si talonul pina la intrarea in legalitate. Dar n-are timp guvernul de maruntisuri. intrarea in legalitate inseamna acte corecte si asigurari valabile. ceea ce spui tu e o aberatie din pct de vedere legal...da' in fine.. |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
corbex |
![]()
|
Altu' ! Unul facea teoria constitutiei neconstitutionale, tu o faci pe cea a legii nelegale. Mai sinteti multi?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa ii feliciti cand o sa si promulge legea PROMISA la o reuniune a firmelor de asigurare. Pana atunci, ramane cum am stabilit.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
Crezi ca asiguratorii au cotizat insuficient?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 03:46 |