ce sa imi iau?, astept sfaturi..
![]() ![]() ![]() |
ce sa imi iau?, astept sfaturi..
donlucyan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|||
neacsugabrie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 4 September 11 ![]() |
QUOTE(donlucyan @ 31 May 2012, 19:36) ia pus el o pereche de jante pe 14 de 200e si un sistem audio care se aude pe cinste. -a fost la mecanic cu ia sa i schimbe distributia ,pompa de apa,ulei filtru benzina,ulei . am fost la niste prieteni ,un fel de intalniri si zicea bai esti nebun ai dat pe supernova atatia bani cand puteai bine sa iti cumperi un g3 din 95 si e golf si nu dacie. am tacut si am vb despre masinile lor,erau in stare sa zica ca sunt cele mai bune masini posibile. eu le dadeam peste nas ,poate sa fie golf dar tot cazan de 18 ani ramane orice iai face . deci g3 nu merita pur si simplu ,sau hai poate unu impecabil la 2000e din 97,asa poate merita. Pai 1500 masina,200 jante pe 14(ilegal) sistem audio (o mai fi si ala 200)=aprope 2000e.Scuaza-ma dar is lua dracu altceva poate o Solenza Scala (aici sunt subiectiv,sic!) |
--------------------
dacia
solenza
2003/scala Daca ai ambitie poti muta muntii din loc,
daca ai cap ii lasi acolo ca nu te deranjeaza. |
|
spielbergl |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 16 August 11 From: Hunedoara ![]() |
Fratilor am o Skoda din 79 o vreti? Astia fani Golf3... E fiabila... merge de 32 de ani... E mult superioara la dotari fata de DSN: Are scrumiere in usile din spate, 2 plafoniere, aparatoare noroi spate standard.
No cam asa e si G3. Poate sa aibe si climatronic tot veche si cu multi km e. Siguranta??? Asta e ceva relativ. Patronul de la Edy avea Mercedes S420. Mai sigura de atat cred ca numa de la tanc in sus. @Argon Cu dacia 1310 nu as merge din acelas motiv pt. care nu as merge nici cu golf3. E prea veche. Mai bina depasita dar fiabila decat dotata si nesigura. |
--------------------
Dacia SupeRNova 2002
Opel Astra Classic III 2012
2002
- HD
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
QUOTE(neacsugabrie @ 1 Jun 2012, 14:57) Pai 1500 masina,200 jante pe 14(ilegal) sistem audio (o mai fi si ala 200)=aprope 2000e.Scuaza-ma dar is lua dracu altceva poate o Solenza Scala (aici sunt subiectiv,sic!) poi jantele lea avut de la fracsu si au costat 200e cand le-a cumparat ,si a dat decat6 mil pe sistem audio deci cam 1600cu totu,jantele nu le punem.si solenza la 1600 am gasit niste jafuri. app la 1600 am gasit g3 cacalau si intretinute,dar a vrut o masina mai nouo varul meu si singura la bani astia si intretinuta si mai nouo a fost DSN. This post has been edited by donlucyan: 1 Jun 2012, 15:06 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
- PH-40-Secret
|
|
adi_timisoara |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 31 August 11 From: TIMISOARA ![]() |
donlucyan-pune o poza cu dsn-ul cumparat sa vedem si noi
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2002-campus
- TM-54-NMG
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
Romania a ajuns gunoiul nemtilor. Aia arunca masinile vechi si le cumpara romanii. Am ajuns sa vad prin oras numai Golf 3, BMW pisicuta sau cum i se spunea, Opeluri toate cu numere de Bulgaria, care pleaca numai cu scartait de la semafor, iau curbele cu frana de mana. Toti cocalarii au acum masinile enumerate mai sus.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Pacat ca la vremea lor erau masini bune...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
donlucyan |
![]()
|
adi_timisoara-momentan n-am nici o poza cu ea ,dar o sa fac una cat de curand.
|
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
- PH-40-Secret
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(neacsugabrie @ 1 Jun 2012, 15:50) In 1992, fata de supernova conceputa in 1982. Ca e copiata de romani 20 de ani mai tarziu nu o face mai noua. Deci 10 ani diferenta. Si pe Golf mai exista niste dotari 'neinsemnate' de care SN nu a auzit...ABS, servodirectie, airbaguri, AC eficient fata de gluma de pe SN Clima, etc. Si vad ca unii au ochelari de cal, vorbim de masini in stare buna, nu o comparatie intre o SN intretinuta cu un cazan de golf, ca exista si cazane SN, cu nemiluita. This post has been edited by argon: 1 Jun 2012, 21:20 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
motomete2004 |
![]() ![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 16 January 11 From: Bucuresti ![]() |
astia care ziceti ca golfu e depasit stiati ca tablou de pe golf unde intra toate mufele de la motor,aer etc e unu si acelasi pe toate modele?adica eu de ex pe un golf 3 chel pot pune cu usurinta doar prin infigerea unor mufe in tablou atat nimik mai mult,A.C,pilot automat
![]() apropo poti sa bagi si la sn ceva in tablou ala... apa de ploaie ![]() This post has been edited by motomete2004: 1 Jun 2012, 21:40 |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2001 Clima
|
|
Pauloo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 December 09 ![]() |
Audi"Vorsprung Durch Technik"(Progres prin tehnologie)
BMW. The Ultimate Driving Machine. Volkswagen, the German car brand.Surprisingly ordinary prices Mercedes-Benz car brand Unlike any other. The Future of the Automobile. Engineered to move the human spirit. Skoda Auto: Simply Clever. It's a Skoda. Honest. Dacia:"Nu este o gluma. Este o Dacia". ![]() |
--------------------
Audi
A4
B5
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(cristi_supernova @ 1 Jun 2012, 18:04) Romania a ajuns gunoiul nemtilor. Aia arunca masinile vechi si le cumpara romanii. Am ajuns sa vad prin oras numai Golf 3, BMW pisicuta sau cum i se spunea, Opeluri toate cu numere de Bulgaria, care pleaca numai cu scartait de la semafor, iau curbele cu frana de mana. Toti cocalarii au acum masinile enumerate mai sus. Si dupa ce dai supernova iti cumperi una din marcile de mai sus,mor pe voi astia care aveti teoria asta cum ca BMW-ul e sinonim cu termenul "cocalar",dar in toata fiinta ta daca ti s-ar da un seria 3 din 2000 pe supernova,nu ai mai stii ce-i aia marca Dacia This post has been edited by vallyyy: 1 Jun 2012, 22:01 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
gabriel.bv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov ![]() |
"Audi"Vorsprung Durch Technik"(Progres prin tehnologie)
BMW. The Ultimate Driving Machine. Volkswagen, the German car brand.Surprisingly ordinary prices Mercedes-Benz car brand Unlike any other. The Future of the Automobile. Engineered to move the human spirit. Skoda Auto: Simply Clever. It's a Skoda. Honest. Dacia:"Nu este o gluma. Este o Dacia". radmasa.gif " =))) This post has been edited by gabriel.bv: 1 Jun 2012, 22:01 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
- BV xx NIG [B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Mda. Cred ca este cazul sa inchidem la non stop.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 12:32 |