Japonia
![]() ![]() ![]() |
Japonia
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da. Eu am o vecina care a facut treaba asta si mai cunosc pe cineva. La recomandarile doctorilor, evident...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, n-as vrea sa fiu bulangiu, da'.... ma Mercede, Cernobil, data ta de nastere....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
Ma, cred ca ar fi avortat si maica-mea, da' s-a prins prea tarziu. Ca teoretic nu mai avea cum sa faca copii dupa ce l-a facut pe frate-meu si a avut niste complicatii... Io am aparut din greseala.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da pe A1 repede, ca e un virusolog care a fost p-acolo in perioada aia. Si spune ce si cum.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
E un moldovean de-al tau.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ah, a schimbat subiectul dar ideea era ca au aparut niste enigme. De ex. aia care au fugit au fost mai "infectati" decat aia care au ramas in zona. Sobolanii au ajuns cat cainii...
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Un bou, 'ti-ar moldoveanu-al dreaq! Cica sobolanii sunt cit cainii la Cernobil. Ce plm o fuma?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Multa lume crede chestii d-astea.
Apropo, cand facem si noi o intalnire la Pripyat? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 17 Mar 2011, 09:02) Daca te rog frumos, crezi c-ai putea sa nu mi le mai ridici la fileu?QUOTE(Victoras2001 @ 17 Mar 2011, 09:04) aia care au fugit au fost mai "infectati" decat aia care au ramas in zona. Sobolanii au ajuns cat cainii... Ia du-te tu pa topicu' cu Cernobilu' si vezi filmele alea de le pusei. Poti sa citesti si ultimul meu post acolo.QUOTE(Merced @ 17 Mar 2011, 09:08) Ia-o tu inainte ca venim si noi! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 17 Mar 2011, 09:13) Daca te rog frumos, crezi c-ai putea sa nu mi le mai ridici la fileu? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Oricum a luftat.
![]() Martinezule, n-ai face o excursie p-acolo? Nu esti curios si tu sa vizitezi zona? Poate vorbeam cu bunul tau prieten de la Galati sa ne aranjeze un drum. ![]() Si ia zi, nici acu nu ti-au dat aia preturile alea? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 17 Mar 2011, 09:13) Ia du-te tu pa topicu' cu Cernobilu' si vezi filmele alea de le pusei. Poti sa citesti si ultimul meu post acolo. Chiar in timp ce ma uitam acolo a aparut asta cu sobolanii lui cat casa. LE. Baaaaaaa, pe 3 topice m-ati disperat cu "preturile alea". Ce preturi, ca m-ati umplut de nervi? ![]() This post has been edited by Victoras2001: 17 Mar 2011, 09:30 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Tre sa spere si omu' ca are ce manca, nu?
Daca va uitati la emsiuni d-astea, ce sa va fac... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ma, tu nu crezi in mosu' ala, care pana la urma a fost chemat pentru a face parte dintr-o echipa de cercetare la fata locului, dar crezi in baba aia (vecina, ma rog) care a avortat ca sa nu iasa copilu' stresat, normal, la sugestia doctorului.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 17 Mar 2011, 09:25) Prefer sa luftez decit sa-ti sugerez ca esti rezultatul unui avort nereusit. ![]() P.S.: NU, nu mi-au dat preturile si m-am luat cu treaba si eu, am uitat sa-i sun. Dar am rezolvat problema cu deodorantu' de-mi dadeam eu cu el si nu se mai gaseste pe nicaieri. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Din inima Moldovei se observa?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Vorba lu' Marty, prea ai ridicat-o la fileu
![]() Daca te-ai suparat sa-mi spui ca sa nu ma opresc ![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Nu ma supar eu de la glume d-astea copilaresti.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
Deci ai report, ca te-ai luat de glumele mele
![]() ![]() |
--------------------
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Aha, deci tu esti tartoru' de pe piua, d-aia tot intrebi daca sa vii cu bodyguarzi.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu recunosc nimic
![]() |
--------------------
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mai bine recunosti acum decat sa nu te recunoasca lumea dupa...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Fizic sunt sanatos. Cu cerebelu' insa nu garantez. Deh, nu stii niciodata cum lucreaza radiatiile...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Documentarul ala e The Battle of Chernobyl facut de Discovery.
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:31 |