Japonia
![]() ![]() ![]() |
Japonia
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
De-aia esti obosit. Efort intelectual prelungit pe net
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Vorba clasicului care punea copy/paste cu Eminescu.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pui mic nu te sfortza; un ceai de tei patutzul si numeri: un japonez ,doi japonezi,trei japonezi....
![]() Maine esti vorba neamtului Froh u. Munter ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
Daca era plictisitor, adormeam deja.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(bion @ 19 Mar 2011, 00:13) Cand aia cu coasa iti da coate io cred ca te cam lasa eroismu si instinctul iti spune s-o tai cat mai departe Bun,că se duc si se baga sub pat la ei in tara,ok,da la ce isi mai iau viza de reintoarcere? Eu la treaba asta am scris,ei fug dar nu ar sari sa ajute tara de unde isi iau salariile.Doar nu-i baga nimeni in reactor,puteau ajuta in adaposturi,la degajat drumurile,etc.Nu repede la aeroport. |
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() Peste faptul că își fac provizii la 5 zile după cutremur, când cei din Nord n-au mâncare deloc, iar trebuie să trecem cu ochii închiși. LE: Văd că unele produse sunt raționalizate. Bună idee. 1 l lapte / pers, 6 ouă. (altele nu știu pentru că doar atâta am luat acum, iar kanji nu înțeleg). This post has been edited by eXtenSion: 19 Mar 2011, 03:39 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Clujenii isi fac stocuri de pastile cu iod, au golit farmaciile, iar chinejii cumpara in disperare sare iodata.
Ca sa ajunga norul radioactiv in Romania este imposibil, iar Romania are stocuri de pastile cu iod facute special pt. Cernavoda. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(tribunul @ 19 Mar 2011, 07:00) Clujenii isi fac stocuri de pastile cu iod, au golit farmaciile scuza-ma, dar.. te mira?? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pe voi astia, va mananca pielea.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Alta isterie...
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Clujenii fac stocuri din cauza centralei de la Csernobalazs.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
da de unde, le-a facut boc si-o centrala nucleara la rachitele, a venit la pachet cu sala de sport si pirtia de schi.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Highlander91 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 31 October 10 ![]() |
QUOTE(tribunul @ 18 Mar 2011, 23:31) Cica au ridicat japonezii gradul de alerta la 5, cica la Cernobal fu 7. Acu se pare ca au probleme si la reactorul 4. Care o fi posibilitatea ca plutoniul din reactoare sa atinga masa critica? Vreau sa vad si eu pe yutube o ciuperca in HD, ca m-am saturat de tarul si experimentele hAmericanilor. PS:/ Nu e frumoasa? This post has been edited by Highlander91: 19 Mar 2011, 14:24 |
--------------------
Ford
Focus
2008 1.6benzin
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 31 January 08 ![]() |
eu nu-i înțeleg pe românii din Japan..știu că e la modă printre țărani să meargă în străinătățuri,dar totuși să te muți într-o țară în care cutremurele sunt la ordinea zilei mi se pare o prostie,cu toate măsurile lor de siguranță..
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
exact, mai bine stateau pe acasa unde prostia e la ordinea zilei, fiecare merge unde-l duce capu': unii in japonia, altii in spania la capsuni
This post has been edited by kaspersky: 19 Mar 2011, 14:41 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
bion |
![]()
|
La CLUJENI e de fapt o reactie la Cernobal. E drept ca sunt 25 de ani dar nu-i bai .Tulai Doamne ce-i atata graba acu or avut vreme si intai or cujetat daca sa ia sau nu boabele sau sa le puna in lada de zestre
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bion @ 19 Mar 2011, 14:40) or avut vreme si intai or cujetat Aia nu cujeta. Cel mult, clujeta. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Asta daca nu ninge, ca daca ninge le cam ocupa toata ziua.
Cica japonejii si-au tras un prelungitor ca sa-si alimenteze pompele. Se pare ca sunt pe drumul cel bun. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
eXtenSion |
![]()
|
Mihai 90 - Majoritatea clădirilor nu au pățit nimic de la cutremur de 8.x (nu știu exact cât avea pe uscat), iar unde stau eu nici mama tsunami-urilor nu ar trebui să ajungă. Deci, dacă aș fi complet egoist aș putea spune - să o scuture oricât pt mine e totuna.
Dacă spuneai că nu înțelegi cum de unii pleacă din Ro fără să le pese de România și români atunci era altă discuție. Oricum, nu e cazul meu, la mine e ceva temporar până termin minunate studii. This post has been edited by eXtenSion: 20 Mar 2011, 00:42 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Stim, te-a trimis grecu' sa studiezi piata de citrice din Japonia!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si sa fure o traista de viermi de orez matasos.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 20 Mar 2011, 00:41) Dacă spuneai că nu înțelegi cum de unii pleacă din Ro fără să le pese de România și români atunci era altă discuție. Oricum, nu e cazul meu, la mine e ceva temporar până termin minunate studii. Eu nu inteleg de ce se mai intorc, nu de ce pleaca ![]() This post has been edited by ady77: 20 Mar 2011, 13:12 |
--------------------
|
eXtenSion |
![]()
|
Pt. că dacă Ro (oricum ar fi ea) nu le oferea studiile pe care le-au făcut aici (fie cum or fi ele), nu aveau ocazia să plece. Faci 1-12 aici, mai faci și medicina (de ex), iar apoi te duci să îți umpli portmoneul pe-afară în timp ce românii mor prin spitale.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Stai bre nitel ca ne-ai confuzat, cand zici "aici" ce intelegi? Ro sau Japonica? Cand zici ca faci medicina si pleci sa castigi bani iarasi, pleci afara de unde? Din Ro? Sau din Japonica? Si acolo medicii sunt prost platiti???
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Aici in Romania, ca nu mor romanii prin spitale in Japonia
![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Da' ce, in Japonica romanii devin nemuritori?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Da, probabil de la radiatii
![]() |
--------------------
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Extens Ioane, câte gălbenușuri aveau ouăle de le cumpărași, că cică e nasol...?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 19:18 |