VW up! 2012
![]() ![]() |
VW up! 2012
Bwwlan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|||
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
desi masina are geamuri electrice, pe usa soferului e butonul pentru geamul soferului , iar pe usa pasagerului e doar butonul pentru geamul pasagerului
ce ai vrut sa spui aici ca pe usa de la sofer este buton pentru geamul electric de la usa sofer si usa pasager? sau cum ca ai spus de 2 ori sau nu inteleg pe usa de la sofer e doar 1 buton ptr geamul electric de la usa respectiva si pasagerul are butonul respectiv adica tu nu ai pe usa sofer buton si pentru geamul la pasager? |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
fiecare usa are doar butonul geamului aferent
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
aaa am inteles..urat asa sa nu poti controla geamul pasagerului decat daca te intinzi pana la portiera cealalta
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Exact cum zice l@u: 1 usa, 1 buton.
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
bwwlan nu mai circuli cu polo? de au reusit rozatoarele sa-si faca cuib in el?
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Trebuie sa ai ceva curaj sa dai 10000 E pe o masina cu un motor de 1 l si 60 cai amarati.Varianta cu 1.l si 75 cai +cutie automata sare de 13000 E..Am mers cu asa ceva, din fericire in dreapta...mi se pare o porcarie care nu face banii. Bine, este o jucarie pt solcani' si gagici care habar nu au de masini. Daca era masina ta nu mai postam
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Bwwlan |
![]()
|
@quick: bre, nu ca nu circul, chiar zilnic, aici insa, la tara, sunt tot soiu' de rozatoare, si aparent e o problema destul de serioasa. Exista in supermagazine tot felul de substante si ghizmo-uri care cica le combat, insa sincer, io asa rozatoare feroce in Romania n-am vazut. E simplu: parchezi la trotuar (asa cum parchez io), iti gasesti masina jumulita de...
marder.jpg ( Size: 42.85k ) Number of downloads: 548 marder1.jpg ( Size: 23.02k ) Number of downloads: 543 marder_schaden_540x304.jpg ( Size: 30.54k ) Number of downloads: 533 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
ce dracu-s aia?...
credeam ca neglijezi masina de cusut.....sper sa nu ai alte probleme pe la ia. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Bwwlan @ 9 Oct 2012, 20:35) Dacă alea-s uriașe, astea cum sunt? ![]() Attached thumbnail(s) C4.jpg ( Size: 380.03k ) Number of downloads: 566 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
si acum tanjesti dupa citronel ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(quick @ 9 Oct 2012, 21:36) jderi, in Romania nu avem asa ceva pt ca noi suntem dotati cu http://images8.okr.ro/auctions.v3/700_700/...091-700_700.jpg La ei nu ai voie cu asa ceva, cel putin in Fr nu aveai voie cu nebunii de genul , numai cu un spray si aparate cu ultrasunete care erau doar pt alungat. This post has been edited by M i h a i: 9 Oct 2012, 22:10 |
--------------------
------
------
------
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
l-am vazut eu pe drumurile patriei, se plimba dimineata intre constanta si mangalia,
nu stiam de unde imi e cunoscut numarul. are tot HMM, dar de constanta acum. misto citronelul, daca l-as fi vandut eu si sa-l vad la altul, as varsa o lacrima. @ Bwwlan - merita bulina, ca a doua masina de oras? |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Umm, nu stiu ce sa zic. Masina pare OK, iar ca a doua masina probabil merita, insa ca singura masina, categoric nu, din cauza pretului destul de mare. Io as lua un Panda.
This post has been edited by Bwwlan: 10 Oct 2012, 07:20 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu geamurile am vazut-o la citigo. Mi s-a partut jenant. Care mai este sensul, sa pui geamuri electrice, daca tot trebuie sa te intinzi pana la usa dreapta.
Mai este indmisibil nivelul de finisare al portbagajului. Tabla goala in halul asta nu am mai vazut de solenza incoace. Si aia era 4000 si ceva de e... Per ansamblu - sa dai 10k de euro pe un matiz e cam mult. Ca nimic nu o face mai breaza. Din contra. |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Asta nu e anticul Lupo si vechiul Fox?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
M-am dat si eu cu o jucarie d'asta. Mi se pare ideala pentru un oras aglomerat. Ascutitoarea "mea" era turbo si avea vreo 80 (sau 90 nu mai tin minte) de cai. Se misca decent. Avea si cotiera (dar era cam degeaba), calculator de bord+gps, care era practic un gps pus deasupra bordului, din fericire se putea da jos usor ca altfel cred ca-l sparlea primu' aurolac iesit in cale
![]() M-am lovit si eu de geamurile electrice, cand ajuns undeva am vrut sa-l deschid p'ala din dreapta si dupa ce m-am uitat nedumerit pe usa de la sofer vreo 10 secunde m-am intins prin masina deschid geamul din dreapta ![]() Mi-ar fi ramas la suflet masina daca nu m-as fi dat pana in ziua in care am luat-o p'asta la joaca cu un A1 destul de ok (1.4tsi, jante pe 17, scaune sport/piele). Mi s-a parut A1 asta masina de pitzi suprem ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
m-am dat cu sor-sa mai saraca, skoda citigo.
mi s-a parut foarte misto, franeaza singura, GPS capabil ![]() aceeasi prosteala cu butoanele de la geam insa. pun pariu ca vor aparea doua in curand, ideea mi se pare incredibil de proasta. This post has been edited by Han Solo: 10 Oct 2012, 09:34 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Bwwlan |
![]()
|
QUOTE(madkat @ 10 Oct 2012, 08:36) Per ansamblu - sa dai 10k de euro pe un matiz e cam mult. Ca nimic nu o face mai breaza. Din contra. Ei, hai sa nu fim extremisti ![]() QUOTE(argon @ 10 Oct 2012, 08:49) Nu chiar. Ampartamentul e mai lung, e alta platforma, sunt alte motoare, etc... Ideea e aceeasi, si trebuie sa spun, mie masina mi se pare OK, NU mi-as lua nici asa ceva si nici Seat Mii/Skoda ShittyGo, insa ca idee, pentru gagici sau ca masina SH (la modul ideal, a doua) mi se par OK. Repet: eu as alege Fiatul Panda. @Ov: esti sigur ca era turbo? ...ca pe up! exista doar motoare pe benzina si doar 2: de 60PS (3 cilindri) si de 75PS (4 cilindri), ambele pe injectie directa, din cate stiu eu. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.698 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(madkat @ 10 Oct 2012, 09:36) Per ansamblu - sa dai 10k de euro pe un matiz e cam mult. Ca nimic nu o face mai breaza. Din contra. Serios? Tehnic, matizu' pe langa asta este carucior de butelii. Nici macar dacia (logan/sandero/doggy, etc) nu se ridica la nivelul suspensiei lu' UP.This post has been edited by IRONICK: 10 Oct 2012, 09:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
Marius 77 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 30 September 12 ![]() |
QUOTE(Bwwlan @ 9 Oct 2012, 19:35) am dus "Masina de cusut" la service unde au zis aia c-o tin 2 zile spre observare Daca ai fi lasat-o intr-un service romanesc, dupa cele 2 zile, mai duceai acasa doar acul ... de la vitezometru. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Prestige 1.6 16V
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
@Mihai : Jderi sunt si pe la noi, anul trecut abia mi-a scapat unul la nici 10 km de Suceava, am trecut pe deasupra lui si nu a patit nimic. Au revenit in ultimii ani in padurile de fag din zona de dealuri, dar n-am auzit sa ajunga si in oras.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e
05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
- HA308VT
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pentru ca s-au ras toate padurile de langa asezari, in Germania e alta treaba.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In Vaslui mai poate fi vazut ionut Jder.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Atata va plangeti de lipsa butonului pentru portiera din dreapta, de parca e nu stiu ce Passat sau A8 si nu ajungeti usor.
La cata ii masina asta cred ca e mai usor sa ajungi la portiera din dreapta decat la butonul de pe bord pentru usa dreapta...la Logan. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Ov |
![]()
|
cred ca-i mai mare in interior ca loganu'
L.E. (am cautat pe net, loganul e mai mare la exterior cu 9.4 cm) This post has been edited by Ov: 11 Oct 2012, 15:51 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:56 |