Caut sa cumpar bocanci iarna BIT Bontimes
![]() ![]() ![]() |
Caut sa cumpar bocanci iarna BIT Bontimes
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu, ca ninge în ei.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Profesore ce drac sa faci cu bocancii acuma vara, cauta mai bine tinuta lejera, papuci, palarioara, ca pe plantatia de portocali e caldura mare...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Conferențiare, niște safety shoes de la vapor nu te-ar coafa?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ceai ma', ej' nebun? Vrei sa-i uzeze?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Fratzica |
![]()
|
ii port in casa, si numai la sarbatoare. Impreuna cu hainele ale bune, de oras.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 18 Mar 2011, 00:08) ii port in casa, si numai la sarbatoare. pe covoru' persan, sa nu se toceasca talpa ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Fratzica |
![]()
|
părsan poate
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
Cum de va tin pe voi BIT-urile atatia ani?
Eu am avut niste pantofi sport care cu greu au rezistat un an. Acum am inceput sa cumpar incaltaminte de protectie ![]() Pe langa pretul mai mic are durabilitate crescuta si sunt mult mai confortabili. Kum zicea ca a dat pe ei 320RON, eu am dat pe ei 200RON(ca si modelul asta) Cam are dreptate Catalin. This post has been edited by wo_name: 18 Mar 2011, 01:53 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
wo, exista doua aspecte ale incaltamintei de protectie:
1. E foarte grea (comparativ cu incaltamintea cinventionala) 2. Din toata gama de produse a alora de i-ai pus ru, am gasit doar DOUA modele de iarna, alea fiind niste ghete f. inalte. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Atunci cumpara de la Antilopa.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 17 Mar 2011, 23:15) Profesore ce drac sa faci cu bocancii acuma vara, cauta mai bine tinuta lejera, papuci, palarioara, ca pe plantatia de portocali e caldura mare... Tocmai acum are nevoie de ei. Incepe taiatul viei, printre rinduri e noroi, elevii trebuie urmariti indeaproape, altfel taie la misto. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Marty @ 17 Mar 2011, 12:42) QUOTE(dragoselu @ 17 Mar 2011, 12:51) QUOTE(Fratzica @ 17 Mar 2011, 22:51) Kum draq sa tineti atat o pereche de papuci? Dupa 2-3 ani sunt invechiti moral, se arunca. In cazul in care arata bine si nu sunt prea uzati, se pun langa ghena de gunoi. Vin pe acolo zilnic amaratii, poate-i colecteaza careva. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu stii tu sa cumperi.
Se uzeaza moral, dar li se poate face upgrade. Io-i am de 4 ani si-i mai tin (in garaj). This post has been edited by corbex: 18 Mar 2011, 10:26 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Pardon! Marty e si el numa' fibra!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ma eu am o pereche de bocanci din 2003 si una din 2004. ii folosesc de vreo 3-4 ori pe iarna.
daca ii dau cu crema zici ca sunt NOI. am uitat sa zic marca. grisport This post has been edited by b76bgaarh: 18 Mar 2011, 10:30 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Deci aia 15 ani sint, de fapt, 7,5.
Asa arata bocancii de iarna care tin15-23 de ani. This post has been edited by corbex: 18 Mar 2011, 10:39 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ne laudam cu ce avem ?
![]() Eu am doua perechi de Meindl si una de Salomon. Le port doar pe munte (indiferent de anotimp sau conditii meteo). In rest skate shoes FTW ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Mirosu` . Dar asa a devenit renumita Voineasa pentru aerul f. tare d` acolo
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
Ma, da niste tenesi Lacoste nu vrea nimeni? Nou nouti, culoarea din poza.
This post has been edited by Marty: 18 Mar 2011, 12:49 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Etichete lacoste, converse, apple etc. 2 la 1$ prin Maroc, se aplică pe orice...
|
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
Vezi tu vreo eticheta pe aia?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Spune-i cum vrei.
|
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
Nu zic ca-s originali, zic doar ca si i-a luat tata si-i sunt mici. Asa ca-i vind. Daca i-o vrea cineva.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:44 |