Caut sa cumpar bocanci iarna BIT Bontimes
![]() ![]() ![]() |
Caut sa cumpar bocanci iarna BIT Bontimes
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
dragoselu', iti recomand cu cea mai mare caldura oricare model de la astia. Cind lucram la Jetran, ne-au adus "uniformele" de la o firma care facea haine si pentru jandarmerie, pe linga pantaloni si geci, intrind si o pereche de bocanci din aia de mai sus. Nu-ti spun ca in mijlocul platformei, pe mama crivatului, cu gheata sub talpi si inconjurat de zapada, nu simteai frigul la picioare. Cu BITii astia imi cam ingheata picioarele in "birou", numai pentru ca betonul pardoselii e foarte rece iarna si aproape imposibil de incalzit (in restul incaperii sunt 22 de grade).
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
pai sa stii ca nici nu-s scumpi
20 Mar 2011, 12:26: Dragoselu,nici astia nu arata rau,numa' sa n-ai probleme la vama... This post has been edited by daniM: 20 Mar 2011, 11:26 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Iei si asta si ti-ai facut costumatie de mers la scoala |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce-i recomandati voi e echipament de profesor de muzica, ati uitat ca el preda franceza?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() dragoselu un mic ''viligi pipal'' ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@ kxz & daniM
Sorry, postul cu reclama s-a evaporat. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am o pereche de bocanci Badtimes. Ii vrea cineva?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:40 |