Alcool in aerul respirat dupa 24 ore?, Alcool in aerul respirat dupa 24 ore?
![]() ![]() ![]() |
Alcool in aerul respirat dupa 24 ore?, Alcool in aerul respirat dupa 24 ore?
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(crintea1949 @ 20 Mar 2011, 21:56) De regula la Medicina Lela se face recoltarea De fapt, e Medicina Marcela ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Vineri seara am baut si eu : 2x bere, 3 x vodka cu mere, 2 x shot jagger, 3 x shot tequila, 4x shot vodca. M-am oprit din baut la 6 dimineata.
Sambata seara mi-au pus si mie alcool testul si a iesit 0. Ceva e ciudat.... |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
MEDICINA LEGALA
SANGE |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Tu sufli in perfuzii ma?
|
--------------------
.
.
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca bea ce ai enumerat tu acolo, probabil ca da
![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(FLP @ 20 Mar 2011, 22:00) vodka cu mere omul bea sanatos ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(FLP @ 20 Mar 2011, 22:00) Vineri seara am baut si eu : 2x bere, 3 x vodka cu mere, 2 x shot jagger, 3 x shot tequila, 4x shot vodca. M-am oprit din baut la 6 dimineata. Sambata seara mi-au pus si mie alcool testul si a iesit 0. Ceva e ciudat.... Mai, io-s de ala de bea la carciuma comunala cu detzul. Ce-i aia "shot vodca"? Cumva vreo stampa de 20 ml, in amestec un sfert vodca trei sferturi suc? Ca, daca le iau la ratie "intreaga" ar insemna vreun litru si ceva de alcool plus doua beri. Din experienta mea de bautor cu vreo 3 decenii de activitate in spate, ma indoiesc ca dupa jumate de zi ti-ar fi iesit alcoolemia zero... This post has been edited by radian: 20 Mar 2011, 22:13 |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
BotOt |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 20 March 11 ![]() |
Repet, am baut 3 pahare de vodka a cate 50ml vodka in fiecare pahar + suc de mere, in total 150 ml vodka
|
--------------------
Dacia
Dacia
2008
|
|
Markos |
![]()
|
Aha, deci si tu, tot cu mere. Bîrlad?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
Repeta bre, si io merg la carciuma in fiecare zi si tot repet... Dar acum intrebarea ii era adresata lui FLP...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
Era de la apa de gura...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cred ca la astia nu prea se vinde sucul de mere si ii forteaza sa-l ia cu votca
![]() |
--------------------
|
FLP |
![]()
|
QUOTE(radian @ 20 Mar 2011, 23:08) Mai, io-s de ala de bea la carciuma comunala cu detzul. Ce-i aia "shot vodca"? Cumva vreo stampa de 20 ml, in amestec un sfert vodca trei sferturi suc? Ca, daca le iau la ratie "interaga" ar insemna vreun litru si ceva de alcool plus doua beri. Din experienta mea de bautor cu vreo 3 decenii de activitate in spate, ma indoiesc ca a doua zi ti-ar fi iesit alcoolemia zero dupa vreo 12 ore... 2x bere, 3 x vodka cu mere, 2 x shot jagger, 3 x shot tequila, 4x shot vodca = 1l bere + 150 vodca + 100 jagger + 150 tequila + 100 de vodca = 250 vodca, 1l bere, 100 jagger, 150 tequila. Ce vi se pare asa mult? Am baut de la 12 noaptea la 6. Alcooltestu mi l-a pus pe la 01 fara 10 prin regie. |
--------------------
.
.
|
Merced |
![]()
|
Ma, am baut si eu de vreo doua ori cu suc de mere si nu mi s-a parut nasol.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
BotOt |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 20 March 11 ![]() |
Mi s-a spus, ca chair daca imi iese alcool 0 in sange tot va trebuii sa merg in instanta ca sa mi anuleze procesul verbal.
|
--------------------
Dacia
Dacia
2008
|
|
FLP |
![]()
|
Unde te-a agatat filtru de militeni?
|
--------------------
.
.
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io n-am inteles niciodata combinatia asta de tarie si suc de mere. Nici p-aia cu energizant. Plm, pentru mine sucu' de mere e vomitiv.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Merced |
![]()
|
@Initiator: Ai dat de dracu'. Nu mai bine te lasi de condus?
Eu m-am straduit sa inteleg de ce ai facut clona pentru un topic de genul asta. Chiar m-am straduit sa inteleg cu ce te ajuta topic-ul asta. Dar n-am reusit... This post has been edited by Merced: 20 Mar 2011, 22:15 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Markos |
![]()
|
clona cui?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Nu stiu si nici nu ma intereseaza. Da' e clona de la o posta.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
FLP |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 20 Mar 2011, 23:15) Io n-am inteles niciodata combinatia asta de tarie si suc de mere. Nici p-aia cu energizant. Plm, pentru mine sucu' de mere e vomitiv. Asta tine de gusturi. Nici mie nu imi place nimic cu energizant. Ma doare stomacu de la mizeria aia. Singuru energizant care mi-a cazut bine a fost dyna pep'ul |
--------------------
.
.
|
Markos |
![]()
|
BotOx, cu un avocat priceput scapi cu 2 ani cu suspendare.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
Io nu amestec bautura in acelasi pahar. Vodca sau whiski le beau exclusiv cu cola. Am incercat odata sa beau cu sprite si m-am imbatat in ultimu' hal. Da' se pare c-a fost de bun augur, atunci am cunoscut-o pe gagica-mea.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Markos |
![]()
|
la spital?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
La Ovidiu.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:52 |