Alcool in aerul respirat dupa 24 ore?, Alcool in aerul respirat dupa 24 ore?
![]() ![]() ![]() |
Alcool in aerul respirat dupa 24 ore?, Alcool in aerul respirat dupa 24 ore?
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu mai, ar vrea ca odata luat in gura alcoolul sa-i urce direct la cerebel, fara sa mai urmeze traseul clasic.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Napoleon, mai degraba
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(Ake @ 20 Mar 2011, 23:32) 250 vodca, 1l bere, 100 jagger [ce dracu'i asta?], 150 tequila da fo 240 gr alcool. conform tabelului, ori tre sa schimbi baru ca boteaza astia vodka, ori ai fo 135 de kile minim (da cu virgula dat fiindca s-a mai absorbit si in alea 6 ore) Da-le dracu de tabele, nu se aplica. Jaggerul ajuta la digestie ![]() This post has been edited by FLP: 20 Mar 2011, 23:17 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Grecule, da' Vin Diesel iti place?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
.
This post has been edited by AmunDei: 21 Mar 2011, 16:13 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 20 Mar 2011, 22:35) Hm... incepator.... ![]() ![]() Asta-i un fel de bitter suedez? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Shot-uri de tequila de 50 de ml ?
Jager e o chestie scarboasa din plante pe care nu o bea nimeni acum cativa ani, dar care in ultima vreme a devenit "ultima fitza". Aveam in bar acum ceva vreme o sticla, nimeni nu s-a atins de ea pana am aruncat-o. Daca stiam o pastram si o vindeam ca fiind "vintage" ![]() |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu am condus de multe ori in situatii mai naspa, dar am avut norocul sa nu ma opreasca nimeni. Mahmur la maxim am condus dupa un revelion in 2007 parca, bausem vreo zece beri si o sticla jumate de vin pana la 6 dimineata, am bagat un somn pana la 10, la 11 o ciorba acra si la 12 am plecat inapoi spre Pitesti, cam 60 de kilometri.
Daca ma luau atunci cred ca suflam direct de dosar penal, desi nu ma simteam in niciun caz beat, doar se invartea pamantu' cu mine daca ma aplecam sa ma inchei la sireturi, de exemplu. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
@Shush: mai bine imi trimiteai mie Jagermeisteru' ala, ca mie-mi place...
Toata treaba e ca tre' sa fie rece (si cu gheata daca e posibil). Se bea putin (nu cu halba...) dupa masa (e digestiv, nu de cursa lunga). Daca iei cate putin si-l plimbi prin gura ai senzatia ca-ti ies 100 de feluri de ierburi pe nas ![]() ![]() This post has been edited by GoGu: 21 Mar 2011, 00:49 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
Absintul place cuiva?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu preferam Stroh-ul ala de 80. Acum prefer Nestea
![]() |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Cu absint?
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Shush |
![]()
|
Fara
|
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Marty @ 20 Mar 2011, 23:15) Io n-am inteles niciodata combinatia asta de tarie si suc de mere. Nici p-aia cu energizant. Plm, pentru mine sucu' de mere e vomitiv. eo beau vodka sau visichi cu energizant. Ideea e ca nu ma-nbat asa usor, da ma ia dreaq somnu dupa vreo 3 pahare, si imi stric toata seara. D'aia bag energizant, e pe post de cofeina. Mai mere si airij cofi cu aceleasi efecte pozitive. Mi-am luat un breathalyzer de-ala relativ decent, adica nu cel mai ieftin, tocma sa nu ma prinda caralii. M-am pus odata s-am facut teste - bazate pe cutii de bere de 0,33 cu alcool standard, parca 4,8 vol. Ei, la qintalu meu, 3 cutii de bere, adica un litru, intr-o ora, ma aduc undeva in 0,05-0,06. Dup-aia, ca sa mentin alcoolemia, imi trebuie cam o cutie de bere de 0.33 pe ora, masurarea se face la 20 de minute dupa ultima inghititura de bere, ca asa zice aparatu, altfel se deregleaza sau da erori. Deci, in consecinta, 2 cutii de bere in prima ora si apoi cate o bere mica de 0,33 plus pauza de juma de ora dupa ultima inghititura si apoi condus, se lasa cu maxim 0,03. Legal prin multe tari e 0,05. Testele le-am facut dupa vreo doua ore de dat cu rolele (peste 20 km) - deci exercitiu fizic, dehidratare, si fara sa mananc, adica exact cele mai neprielnice conditii. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
In '89 prin vara ma opreste un militian noaptea, statea la panda pe Stefan Furtuna. Eram atat de cui, încat i-am mutat nasul aluia si nu m-a mai pus sa suflu în mizeria aia de fiola. Mi-a saltat carnetul direct, 3 luni. Dar ne-am distrat, vazusem filme americane pe video si începusem sa-i arat ca merg drept pe linia de pe mijlocul strazii. M-a tras de-o aripa cand a trecut un troleibuz întarziat în tromba (de-ala cu "se retrage la..."). Cica "baiatu.. radem, glumim, da' vrei sa mori calcat de itebeu?"
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(Markos @ 21 Mar 2011, 02:30) In '89 prin vara ma opreste un militian noaptea, statea la panda pe Stefan Furtuna. Tu iti dai seama ce panda facea el pe Stefan Furtuna..... |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Tot in '89 am condus si eu baut ultima data. Era in noaptea de revelion, eram 4 perechi, si ne-am dat brusc seama ca ni se cam terminase bautura inainte de 12 noaptea. Si terminasem si sampania. Asa ca putin inainte de 12 goneam 8 oameni intr-o Dacie sa ne prinda anu nou acasa la altu care mai avea rezerve adecvate. Noroc ca nu era absolut nici o masina pe strada. Ca pe bulevardu de 4 benzi mi se parea la fel de greu de condus ca pe serpentine.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Marty @ 20 Mar 2011, 22:15) Io n-am inteles niciodata combinatia asta de tarie si suc de mere. Nici p-aia cu energizant. Plm, pentru mine sucu' de mere e vomitiv. aprob pozitiv, sucu' da mere sucks. visichi intotdeauna rece, fara gheata, iar vodca rece si aia eventual cu suc de portocale <span class='edit'>21 Mar 2011, 03:16:</span> QUOTE(Ake @ 21 Mar 2011, 00:17) e un fel de unicum ![]() un 50 ml de unicum de la congelator dupa o masa copioasa face minuni, la fel si duap o betie crunta ![]() This post has been edited by kaspersky: 21 Mar 2011, 03:25 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Ake |
![]()
|
A, da , acu mai vii de'acasa!
![]() Nu stiu frate cum or bea unii porcariile astea cu gust de Bromhexin. Io am incercat de cateva ori, ba cu uzo, ba cu alta tampenie din musetel (?), ceheasca, am uitat cum ii spune. Mi s-a luat numa de la miros. Din cate am remarcat asa patesc strainii si cu tuica noastra de Pitesti. Eu la alcoale sunt extrem de conservator si francofon convins. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
inteleg ca esti cu coniacu' de dupa, da poti sa incerci un unicum racit la max dupa masa. s-ar putea sa-ti placa
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ultima data cand am condus beat mam ales insurat. acum nu mai fac aceeasi prostie.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:31 |