Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Nici eu nu dau jos de pe torenti.
![]() |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Categoria "din putul gandirii"
![]() QUOTE(klaus @ 13 Sep 2013, 13:23) Asigurarea pe care o platesti nu e pentru masina ta, e pentru daunele pe care le poti pricinui altora QUOTE(Filip @ 13 Sep 2013, 15:32) Adică bani aruncați pe fereastră cu alte cuvinte. This post has been edited by zanzie: 15 Sep 2013, 08:58 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai mult decat atat, postarea e si editata
![]() Această postare a fost editată de tony-s: Astăzi, 13:32"" |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(tony-s @ 16 Sep 2013, 14:14) QUOTE(kum @ 16 Sep 2013, 14:58) QUOTE(tony-s @ 16 Sep 2013, 16:04) Cred ca nu-s singurul care a mers recent pe Transalpina sunt destui care pot confirma ca in afara de o banda de asfalt nu este nimic facut pe Transalpina....bine si asfaltul ala e ca-n romanika cu portiuni lipsa mai ales spre Sebes. Stapane... fraeru' insista! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.071 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Care mai aveți trepidații cicălitoare???
![]() QUOTE(morarugheorghe @ 17 Sep 2013, 19:21) salutare. am vazut ca aici este un topic despre trepidatii asa ca o sa va intreb si eu. eu am la laguna mea o trepidatie destul de cicalitoare, atunci cand dau marsalier si plec fara sa o accelerez mai deloc adica plec doar din ambreiaj. atunci imi trepideaza foarte tare. nu stiu care sa fie cauza. cand plec cu a 1 a de pe loc si plec fara sa o accelerez nu trepideaza deloc, deci doar in marsalier. care sa fie cauza oare?? ati mai patit asa??mersi frumos |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
D-Ice |
![]()
|
Decat neveste cicalitoare.
![]() |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
el baga in marsalier...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ăsta e deja atât de uzitat, încât poate intra în vocabularul limbii române.
Marșarier, marșalier, tot una ![]() Dar să continuăm: QUOTE(gabizegrean @ 17 Sep 2013, 19:58) QUOTE(morarugheorghe @ 17 Sep 2013, 19:21) ![]() ![]() QUOTE(morarugheorghe @ 17 Sep 2013, 20:47) gabizegrean ce vrei sa zici cu ghilimelele acelea??imi sugerezi ceva sau?? <span class='edit'>17 Sep 2013, 20:03:</span> daca tot am disputat cu voi aici subiectul trepidatii, mai am o problema cu care ma confrunt de cand am masina asta si anume faptul ca imi intra apa in ea in partea stanga, fata. curge pe sub chederul acela de la stalpul din stanga si se umple presul cu apa. mentionez ca am turela la ea dar curge si cand acopar turela cu un celofan :| de fiecare data dupa ce ploua, eu trebuie sa imi scot apa din partea aceea stanga . e foarte nasol. pe unde ar putea intra apa? ce ziceti? ati mai patit asa ceva? ati mai auzit?? va rog spuneti mi si mie. va multumesc mult si scuzati ma ca am disputat aici dar nu am gasit nici un topic cu tema aceasta, sau una asemanatoare ![]() Link This post has been edited by gabizegrean: 17 Sep 2013, 20:12 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
D-Ice |
![]()
|
Pentru cine cauta perfectiunea exista si mansalier asociat cu chiuloasa.
QUOTE daca tot am disputat cu voi aici subiectul trepidatii, mai am o problema cu care ma confrunt de cand am masina asta si anume faptul ca imi intra apa in ea in partea stanga, fata. curge pe sub chederul acela de la stalpul din stanga si se umple presul cu apa. mentionez ca am turela la ea dar curge si cand acopar turela cu un celofan :| Turela d-asta? This post has been edited by D-Ice: 17 Sep 2013, 20:22 Attached thumbnail(s) M1A1_turret.png ( Size: 66.9k ) Number of downloads: 713 |
--------------------
.
.
|
|
sebymesteru |
![]()
|
![]() Membru rigid Group: Members Posts: 782 Joined: 31 May 09 From: Sfantu Gheorghe-Covasna ![]() |
Am dat un search pe Gogu' si cica mai nou la trapa ii mai spune si turela...
![]() Mai punem niste senile si un tun(de bas) si e gata tancu'... ![]() |
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
- CV 15 REA Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(verjic @ 21 Sep 2013, 02:16) Salut, vreau sa incerc si eu uleiul minune, cum se baga uleiul? De exemplu acum am in rezervor 30 L motorina, pot sa bag direct in rezervor 100-150 ml de ulei si gata? Sau trebuie obligatoriu mai intai sa-l omogenizez intr-o sticla cu motorina si dupa sa-l bag in rezervor? Si inca un lucru am aflat acum doua zile. De cand mi-am schimbat tamponul hidroelastic si masina nu mai vibreaza se aude mai bine motorul si am inceput sa aud si o tzacaneala, presupun ca e de la injector sau injectoare. Am fost la un mecanic cu o alta problema si l-am rugat sa-mi zica daca tzacaneala e de la injectoare sau tamponul nu e bun. A zis ca sunt injectoarele, dar se aud foarte putin deci nu e problema mare. Si mi-a recomandat sa pun la un plin 1 l de ulei alimentar!, ulei din ala pe care scrie de prajit ca e mai gras. Si sa fac acest lucru la fiecare 2-3 plinuri. A mai auzit cineva de asa ceva? La fel a zis ca motorina nu unge bine pompa si injectoarele si uleiul ajuta la ungere. El asa face la masina lui, dar nu are Renault. Ce spuneti de aceasta idee? ![]() link This post has been edited by gabizegrean: 21 Sep 2013, 20:25 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu cand am zis ca trebuie inchis topicul ala cu adaugatul de diverse kkt-uri in motorina pentru ca iti distrugi sistemul de injectie, mi s-a zis ca-s nebun...
This post has been edited by Laurentziu83: 21 Sep 2013, 22:08 |
--------------------
.
.
.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Toata lumea stie ca de fapt, se foloseste uleiul scos din motor.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pe capacul de la rezervor ce scrie ca se pune ?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
D-Ice |
![]()
|
Sirop de zahar, arde foarte bine si dubleaza puterea. Este de fapt combustibilul secret, tinut de masoni, in lupta lor pentru suprematia mondiala.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Iulikk |
![]()
|
La curbe foarte nașpa se poate produce o extorsiune...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
gabize |
![]()
|
Când accelerezi puternic, se mărește capacitatea portbagajului cu 250 de litri, datorită alungirii.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Mai nasol e la franare cand te loveste portbagajul in ceafa.
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Un punct de vedere bine conturat:
QUOTE(PH-06-BOA @ 8 Sep 2013, 11:55) In Romania, oamenii simplii sunt mult mai destepti ca cei invatati. Invatatura pe hartie, e o crima pentru societate, daca inainte nu a tinut macar cativa ani, cate o cheie in mana, adica practica e cu totul altceva. Mai ales in zilele noastre, teoria e transmisa in spiritul degradarii noastre, ca nu cumva sa ne descurcam singuri, si sa depindem de acesti excroci. This post has been edited by paul_p: 28 Sep 2013, 23:19 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
O cheie de la casă sau de la mașină a ținut oricine-n mână.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
Spui asta pentru că ești mai vechi, să nu spun bătrân. Și-ai avut și mașini cu cheie. Iaca, acuma ai cartelă la megane, mâine-poimâine deschizi și ușa casei cu NFC-ul de la telefon... Generațiile mai proaspete nici nu vor crede că au existat vreodată chei.
Are omu' dreptate! This post has been edited by gabizegrean: 29 Sep 2013, 10:20 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io-s mai nedus pe stadion. Tribuna I incepe cu locurile 13-18? Si pe National?
This post has been edited by corbex: 29 Sep 2013, 11:04 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(BimbOOO85 @ 29 Sep 2013, 17:01) Intai am zis ca omul a tastat gresit in titlul topicului. Dar se pare ca nu a fost o greseala, ca omul insista pe termen. Deci omul chiar vrea sa vanda un caricior pentru copii. This post has been edited by paul_p: 29 Sep 2013, 16:10 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 11:14 |