Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pasiunea ta - pisicile.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
doar stii ca imi plac !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Categoric.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kum @ 4 Aug 2013, 16:57) In schimb in Paris e cam ca in Bucuresti. Cel putin in partea de Nord, unde am stat noi e mizerie si sunt negri la greu. Linistiti ce-i drept, dar tot mizerabili. Si in general, E un oras murdar daca iesi din anumite zone. QUOTE(Marty @ 4 Aug 2013, 23:22) Daca invatai la scoala ajungeai departe. Da' nu prea ti-a placut... Ce sa-i faci? Era mai bine pe maidan. Pacat, ca ai cap. Da' degeaba. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ai luat la recitit forumul?
![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Marty |
![]()
|
Stiu...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ar face munca patriotica de integrare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 4 September 11 ![]() |
QUOTE(alex666 @ 25 Jul 2013, 14:23) sal am si eu o problema la super nova cand schimb vitezele din a 2 a in a 3 a cel mai bine se cunoaste...peirde directia imi trage de volan dreapta si tot la roata din dreapta cand virez stanga maxim..nu mereu dar la balans de obicei se aude un pocanit ca si cum sar rupe ceva..acu 2 zile mi a cazut roata norocu meu cand dadeam cu spatele nu la viteza ..a iesit pivotu pe care l am skimbat am puso la loc dar tot asa face Si o sa mai iasa odata pivotul si inca odata si... This post has been edited by neacsugabrie: 9 Aug 2013, 23:16 |
--------------------
dacia
solenza
2003/scala Daca ai ambitie poti muta muntii din loc,
daca ai cap ii lasi acolo ca nu te deranjeaza. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Iese numai intr-a doua si a treia. O sa mearga cu a patra.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(SandelBS @ 21 Aug 2013, 22:30) Venind ieri pe DN 2B era la un moment dat o placuta cu nr de inmatriculare tintuita pe copac ( de la o masina facuta praf in copacul ala). Ar fi bine sa se tina la obiceiul asta. Daca e sa fie la mine cazul cu un copac, sper sa imi lase acolo placuta si cu un mesaj de genul: "Condu fericit, te-am scapat de un tampit" O idee excelenta! |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 24 Aug 2013, 06:03) Motorul ala era bun pe matiz. Daci in loc sa vina cu motoare mari si economice, aduce pe piata motoare mici, economice dar subdimensionate. Cu 1,2ul ala o mai scoti la liman dar 0,9 e deja motor de matiz pus pe caroserie care abia tragea ok cu 1.4 . Ce contează că este "turbat" și dezvoltă 90 cp? Tot aspiratul de 75 e mai bun! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kum @ 26 Aug 2013, 16:54) Ezact popă... Cand tre' sa-si exprime el dezacordu' pentru ceva e voie. Cand altu' face la fel e "santierist". Pai mai nenea, io am folosit un limbaj mai elevat decat matale. ![]() ![]() Ii raspunsei lu conu' braileanu' pe o replica de-a lu' vecinu galateanu'. Ma-ncurcai in tricoloare ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neacsugabrie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 4 September 11 ![]() |
QUOTE(horsepower @ 28 Aug 2013, 10:32) Azi am facut test cu o dacia 1310 pe injectie.I-am dat capota jos,am desfcaut capacul care vine peste corpul clapeta astfel incat sa se vada injectorul.Am pus pe cineva la volan si am stat sus pe masina si m-am uitat la injector in timp ce cobora la vale in frana de motor si curgea benzina garla la injector si ca sa fiu sigur am pus degetul in capul injecorului sa nu mai intre benzina in admisie si s-a oprit motorul instantaneu....Frate daca nu are benzina nu merge e logic. ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003/scala Daca ai ambitie poti muta muntii din loc,
daca ai cap ii lasi acolo ca nu te deranjeaza. |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Trebuie pus la imbecili. Sa zica mersi ca nu a trebuit ala de la volan sa puna o frana sau sa evite ceva in ultimu moment ca isi freca botu' de asfalt.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 03:41 |