Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Va intelegeti ca mutu' si cu surdu'
Tu zici ca ii cere bani doar pentru imprimarea tablei, ceea ce el nu neaga. El zice ca doua ore dureaza doar la numerele "la ordine", ca alea le au deja imprimate, trebuie sa se faca doar hartogaria. Daca vrea sa-si refaca numerele, sta sa bata nea Dorel cu ciocanu' in tabla, sa vopseasca, samd, la fel ca si la alea preferentiale, si dureaza mai mult de alea doua ore, si nu poate sa stea doua zile pentru asta. This post has been edited by bucatzel: 20 Apr 2015, 20:19 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Markos |
![]()
|
Aici era vorba despre înlocuirea unor plăcuțe decolorate.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bucatzel |
![]()
|
Stiu, dar de-alea n-am.
Dar desi exprimarea lui o fost mai nefericita (*). mai incerc odata. In afara de hartogaraia de inmatriculare, procesul de a primi numere preferentiale, sau cel de a-ti inlocui un rand de numere existente e cam acelasi. Adica trebuie sa-l fabrice ca sa ti-l poata da. De vreme ce inmatricularea se poate face in doua ore cu numere aiurea, banui ca restul pana la doua zile e fabricarea tablei aleia nenorocite. Amu' daca la voi presa pacii e la doi pasi de aia cu inmatricularile, norocul vostru. (*) mda, my bad, am mai citit-o o data, se califica pentru bula. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.738 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(r3d @ 19 Apr 2015, 20:02) salut dupa cum bine stim cei care au instalati gpl pe daciile cu carburatie gazul este introdus in carburator printr-un stut si de acolo este aspirat de motor.azi mam uitat la o instalatie gpl multi punct si am observat ca gpl este impartit pa fiecare cilindru in parte. Ma gandeam sa fac o rampa cu 4 iesiri apoi sa dau gaura in galeria de admisie la fiecare cildru in parte si sa montez cate un stut pa fiecare cilindru. Ceva pareri?.amestecul aer gpl va fi mai omogen?.asa in felu acesta fiecare cilindru v-a fi independent. cum sa ne aruncam in aer![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 20 Apr 2015, 21:19) Va intelegeti ca mutu' si cu surdu' Tu zici ca ii cere bani doar pentru imprimarea tablei, ceea ce el nu neaga. El zice ca doua ore dureaza doar la numerele "la ordine", ca alea le au deja imprimate, trebuie sa se faca doar hartogaria. Daca vrea sa-si refaca numerele, sta sa bata nea Dorel cu ciocanu' in tabla, sa vopseasca, samd, la fel ca si la alea preferentiale, si dureaza mai mult de alea doua ore, si nu poate sa stea doua zile pentru asta. E bine ca unii mai si inteleg ![]() Am incercat sa explic de vreo 2-3 ori ca aia au (pre)produse cateva numere la rand pe care le iei direct daca inmatriculezi masina, insa daca vrei schimbare trebuie sa iti confectioneze exact placute cu nr tau de inmatriculate, de asta dureaza mai mult. De bula sunt aia care se fac ca nu pricep. This post has been edited by Andy_ACS: 21 Apr 2015, 00:28 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 21 Apr 2015, 01:24) insa daca vrei schimbare trebuie sa iti confectioneze exact placute cu nr tau de inmatriculate, de asta dureaza mai mult. cam cât? ![]() Bine, tu ai numere speciale preferențiale de Oltenia. Citesc ăia numărul, se gândesc, fac o machetă, o aprobă, o trimit "la fabrică", scot produsul brut, îl analizează, îl retușează, mai bagă un stat de lac, aplică apoi holograma cu Andy_ACS, cântăresc produsul finit, îl testează în trafic, apoi te cheamă să-l ridici. Io le-aș pune direct în vitrină, nu pe-un Logan, e păcat. This post has been edited by Markos: 21 Apr 2015, 00:51 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
N-am mai fost pe la inmatriculari de acu' 3, respectiv 6 ani. In ambele cazuri regula era numere la rand - in cateva ore, numere preferentiale - a 2-a zi.
Din cate stiu, confectionarea numerelor de inmatriculare e un serviciu externalizat. Viteza cu care sunt realizate depinde de gigeii care au castigat contractele. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Pe meganu' de serviciu (asta prin 2005) în juma' de an de la înmatriculare se ștersese de tot negrul. Cum era înmatriculată pe București, trebuia să le trimit la copitală să le schimbe colegii de acolo. Ei deja făcuseră schimbarea (cică un lot nefericit) și dura operațiunea 3-4 zile. Plus transportul.
Le-am "remanufacturat" eu, trăiască permanet markerul. Bine, permanent până la prima spălare. Da' eram tână și aveam vreme. ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 21 Apr 2015, 10:09) Nu stiu, n-am experimentat. Dar tinand cont de raspunsurile primite de la ghiseu, gen maine dupa 12 vor fi gata, tind sa cred ca da. ![]() Ma rog, sa le schimb cu altele "la rand" ar fi un pic mai greu. This post has been edited by cdadan: 21 Apr 2015, 10:57 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
de percepție.
NOI - adică altele cu aceeași inscripționare, doar că "remanufacturate" (băbește: B-111-XXX schimbat tot cu B-111-XXX) NOI - alte numere, cu inscripționare diferită (băbește: B-111-XXX schimbat cu B-222-YYY) This post has been edited by gabize: 21 Apr 2015, 11:07 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ala nu-i numaru' Alinutzei Plugaru (B-111-XXX)?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Alinutza are un mertan SLK albastru, cu nr ERO si colantata cu reclame la show erotic. Zona Romana.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da-ne un pont, cit e halatul?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Cat te tine bula. Bula financiara.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
gabize |
![]()
|
Daca privesti din sant e perfect adevarat.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
Sugerezi cumva că era mangă?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
Am calculat doar "elevația" negativă.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Avand in vedere ca are dacie, merge perfect aici:
QUOTE "Daca eu vreau sa dau bacsis baiatului care imi aduce pizza, cum rezolv, domnule ministru?", l-a intrebat un jurnalist pe ministru. Intrebat insa in continuare cum poate fi dat acestuia bacsis fara sa primeasca bon fiscal, ministrul a raspuns: "Daca doriti sa lasati un bacsis, mergeti la unitatea respectiva, iar acolo, pe casa, bate bonul fiscal, bacsisul respectiv, si asta este. Sau cu taxiul, vreti sa ma intrebati si de taxiuri, daca mergeti cu taxi?". |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Ar fi amuzant daca acest cretin nu ar ministru.
Desi se vede ca desi este arogant si nu-l duce capul, totusi face legile care ar trebui sa asigure cadrul economic din Romania. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 9 May 2015, 19:06) Revin cu noutati...ieri am fost la Bucuresti la aceea adresa sa caut proprietarul masinii din carte si talon..surpriza casa este demolata de 10 ani din cate mi-a spus sectoristu din zona aia ![]() ![]() App/ chiar ma bucur ca nu circul zilnic in Bucuresti ![]() Sa-mbag... tu ai loat o trotineta de la unu' care are domițiliu' la "demolata"? Ala s-a mutat de cel putin 10 ani... cazanu' are cel putin 10 ani... si tu n-ai avut timp/chef sa rezolvi situatia... Si te rogi de unu' altu' pe forum sa-l cate p-ala... Sa-mbag: Viata bate filmu'... reloaded. ![]() |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Stii vorba aia cu asternutul si dormitul?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marius 77 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 30 September 12 ![]() |
Omul se descrie la avatar ca fiind ultima scursură umană. Ce pretenții poți să ai de la el? Poate ați ratat topicul în care susținea cu aplomb superioritatea uriașă a Megane-ului față de Logan pe considerentul că primul are bordul mai frumos.
QUOTE(Alex4u @ 14 Apr 2015, 15:55) Scuze daca am deschis unde nu trebuie..am si eu nevoie sa duca cineva in Bucurest in sectorul 2 la o adresa numarul meu de telefon...sau ceva asemanator sa pot da de o persoana care am nume adresa dar nu am telefon Răutăcioșilor, nu vreți ajutor coleg găsească persoană care nume adresă dar telefon nu. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Prestige 1.6 16V
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Vorbim de rezervoare.
QUOTE(amunRA @ 13 May 2015, 14:24) QUOTE(amunRA @ 13 May 2015, 14:49) No ... cum in ultimi 3 ani am condus o Astra si o Corsa care au rezervoare e 55L respectiv 50L ... am ramas eu cu alta idee. ![]() Multam de info. ![]() QUOTE(MuciX @ 13 May 2015, 14:54) Deci, te intrebam mai devreme daca ai condus toate nemtoaicele, dar creca am sters din greseala. Mea culpa ![]() Deci tu zici ca ti-ai facut opinia despre rezervoarele nemtoaicelor conducand 2 masini de clasa inferioara Lagunei (si ca dimensiuni si ca nivel de echipare). Mai ai? ![]() [...] This post has been edited by MuciX: 13 May 2015, 13:57 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 10:24 |