Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 16 Feb 2009, 16:59) la fel ca aia care au cumparat solnitze sh cu 5000Euro ... ![]() ![]() ![]() Totul e relativ. Depinde de cerere si oferta. Vrei sa spui ca toti cei care si-au luat apartamente supraevaluate au fost prosti? Si in rate...? Sau daca iti iei Logan in rate pe 8 ani esti prost? E o alegere si eu inca, consider ca am facut o alegere buna... ![]() Si nu vad legatura cu bula, decat daca vrei sa te iei de o anumita persoana in mod gratuit....Asa ai putea sa te iei si de driverx, ca si el a facut o alegere, dar acum ii pare rau.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
IRONICK |
![]()
|
Explica-mi te rog cum sa da pe un cazan de solenza second hand atatea bani?
Pe aia care cer atat nu pot decat sa ii felicit. Loganul sau apartamentul nu are legatura cu discutia asta. Si nici driverx. Pentru el nici o masina nu este buna. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ag02cws @ 16 Feb 2009, 17:09) Eu stiu masina pe care ai cumparat-o si iti recomand sa n-o schimbi cu nimic la partea estetica. In rest, merge sa faci aproape tot, chiar si aer conditionat. Pentru airbag e mai greu si nu vad rostul, mai ales ca ar trebui sa schimbi volanul si/sau sa modifici bordul de renault 12 (ultimul model din cate stiu eu), ceea ce ar aduce un minus aspectului interior din punctul meu de vedere. Mda, rostul eeerbegului este de fapt problema ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
nu cred ca locul discutiei asteia e aici, faceti un topic la cafenea.
Am de mentionat ca trebuie avut in vedere si cursul leu-euro. Cine a luat in 2007 vara o solenza de 2-3 ani scala cu 5000E (3.1-3.2 ron/euro) adica cu 155 milioane nu cred ca si-a luat vreo mare teapa, avand in vedere ca un Logan Ambiance era 6400. In plus daca cineva 'a muscat-o' e pacat sa mai rotim cutitul in rana, in general cei ce au cumparat solenza sh sunt oameni cu posibilitati financiare limitate, care au muncit pentru bani. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 16 Feb 2009, 19:05) Explica-mi te rog cum sa da pe un cazan de solenza second hand atatea bani? Pe aia care cer atat nu pot decat sa ii felicit. Loganul sau apartamentul nu are legatura cu discutia asta. Si nici driverx. Pentru el nici o masina nu este buna. Pai cand mi-am luat eu Scala cu vopsea metalizata (pret de nou 6500E), lumea cerea pe ea si 6000E. E vorba de cerere si oferta. Acum sunt o multime de cazane la 5000E, dar e posibil ca intretinerea lor ulterioara sa coste mai mult (avand in vedere ca cele de 5000E din jermanica au peste 100k km). E vorba de o discutie generala despre preturi si cei care sunt dispusi sa le plateasca. @Andy_ACS Eu am dat 175 de milioane.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
"ok...din acest moment ati intrat pe teren minat!! Asta este un topic despre service si v-a ramane un topic de service atat timp cat sunt eu moderator pe aceasta sectiune.
Topicul se inchide si posturile offtopic se muta. Daca mai posteaza cineva in acest topic offtopic ia WARN fara avertisment." nu, nu este de pe daciaclub sau reno ci de pe forumul ford. totusi eram egoist daca o tinam doar pentru mine inchid acest topic! daca mai posteaza careva ia warn! ![]() This post has been edited by psychoo: 17 Feb 2009, 14:55 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
reuseste cineva sa isi tina respiratia si sa citeasca tot?
QUOTE(ti3sto @ 18 Feb 2009, 15:54) eu unu vreau sa insonorizez pe toata sa dau cu vopsea cauciucata si sa pun pee de aliminiu peste tot in masina cred ca plafoniera nu o sa fac nimic ca nu mai reusesc sa pun mocheta la loc dar ma gandesc ca si acolo e bine astept vara ![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ironice, e grav! Pe topicul ala am vazut un singur post scris corect gramatical, in rest toti sunt agramati!
This post has been edited by Marty: 19 Feb 2009, 12:16 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Si unde e bula?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Tu chiar n-o vezi?
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pai intreabrea e putin ciudata, ca intreaba ce inseamna codul respectiv, dar nu as zice ca e bula.
E ca si cum as intreba eu ce inseamna 6110 de la telefonul produs de Nokia. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Din ciclul "101 feluri de a spune <<Nu am bani!>>":
QUOTE(Alexio @ 18 Feb 2009, 22:27) In general bag benzina de 20 lei(benzina eco premium de 95 de la Moll), nu mai multa deoarece nu vreau sa stau cu masina mai grea iar in Bucuresti benzinarie este la orice colt de strada. N-am nimic cu statutu' financiar al omului, si eu tot de 20-30 de lei bag odata pentru ca nesurprinzator NU AM BANI(cine s-ar fi gandit sa formuleze asa...) , si pot sa spun asta. Ma rog, in topic mai urma si o o intrebare legata de distanta parcursa cu beculetu' avertizor aprins, pentru a nu ramane omu' in pana prostului, desi mai sus spune ca-s benzinarii la fiecare colt de strada, si cum in Bucuresti sunt multe colturi d-asta n-ar trebui sa fie o problema. Pacat ca nu-s in realitate asa multe benzinarii... This post has been edited by Merced: 19 Feb 2009, 20:50 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
Ma, nu e de aici, e de pe alt forum, da' nu puteam sa nu impartasesc cu voi faza care m-a facut sa rid in hohote 2 ore. Inca-mi sterg lacrimile si mai am cite un acces de ris isteric si acum.
QUOTE Dar stie toata lumea !!! Masina este fabricata in Japonia si cei 98 de cp din talon sunt scosi cu benzina de cifra octanica 85 !!! In Romania, alimentand cu benzina de minim 95 cifra octanica, ar rezulta in jur de 105 cp, dupa cum a constatat R.A.R. !!! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Am murit cand am vazut aia. Chiar a meritat sa il pui si aici. "Dar stie toata lumea !!!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar relantiul o fi stabil?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Poate ca aia e si buba la masina driverxului, benzina asta nenorocita cu cifra ei octanica prea mare... Oare daca o "indoaie" cu apa nu s-o stabiliza relantiu'?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sa nu-i cada in baie
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ce va mirati asa? le dai la cai mancare buna, trag tare; le dai mancare proasta trag parturi
![]() ![]() ![]() This post has been edited by kog: 19 Feb 2009, 21:29 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Se incadreaza oare la cea mai lunga si neinteligibila fraza a forumului?
QUOTE(salam_09 @ 19 Feb 2009, 08:55) masina am cumparato anul trecut in decembrie e din 2001 fostul proprietar i-a schimbat doar planetara atat mi-a zis acum nu stiu ce sa mai cred planetara se vede ca e noua dar cand iau viraj stanga si plec mai cu demaraj incepe sa caraie iar el mi-a zis ca e din cauza ca nu i-a facut bracajul de exemplu la drum drept daca iau mana de pe volan face miscari scurte stanga dreapta opropo volanul nu are joc iar in curba sa zicem la stanga el forteaza sa se duca in dreapta dar si in stanga si se zguduie tot botul damburile fiind foarte mici astazi ploua de rupe dar cand se mai insenineaza am sa ma uit la ea apropo caseta de directie pot sa o demontez eu singur? bracajul imi e cam frica sa-l fac pentru ca un prieten l-a facut a dat 80 ron iar dupa 2 zile trage dreapta eu vreau totusi ianinte de al face sa vad daca are probleme din caseta sau de prin alta parte parca nu as vrea sa arunc pe criza asta 80 ron degeaba |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot maºina in ploaie sã se tuneze cand tunã
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE e adevarat ca si la mine intra mai greu vara in vitezele mentionate de tine dar .....m-am obisnuit asa.Iarna nu e nici o problema .....poate sunt dimensiunile pinioanelor facute in asa fel incat vara fiind mai cald se dilata si creeaza probleme.Nu stiu ....dar la mine intra in viteze. Iarna.....nu-i ca vara(nici macar pentru pinioane) ![]() |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Da' bula unde-i?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Probabil nu stie ca se poate pune computer de bord de logan pe solenza...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(AndreyIan @ 19 Jan 2009, 14:53) Nu mai zic cum s-a auzit de revelion statea afara si tipam in microfoane ca disperati si boxele in casa la etajul 3 nu era din bloc acasa decat 2 vecini acasa dupa coloana mea la parter si la etajul 5 ca stiu ca in fiecare an dau perecere acasa:D:D:DD: 'tu-i mama ei de limba romana! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:50 |