Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.397 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Cu piese low cost..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 4 Dec 2009, 12:50) Gen. Eugen. De motoare si turbine se ocupa Turbomecanica. Sa zicem ca nu te pricepi la aviatie (eu ma intreb sincer la ce dracu' te pricepi, da' asta-i alta poveste), totusi ar trebui sa stii ca Garrett avea o sectie pentru turbine auto la Turbomecanica. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
alexys |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 28 February 06 From: Topoloveni ![]() |
Turbina chiar e de bula. Nu mai era nevoie sa scrie MADE IN RO pe ea, doar una facuta la noi putea sa se mentina asa de bine.
|
--------------------
KIA
Sephia
1996
- AG-11-LPG
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
De la Statistici.
QUOTE fumez 2-3 tigri pe zi , nu au importanta nici la santate si nici la $ Chuck Norris ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.397 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(jeepers @ 5 Dec 2009, 16:30) E vorba de o curea de distributie..... Marty, te credeam mai perspicace. Turbinele nu merg cu 1100 km/h (dat fiind ca au un rotor, alea au rot/min nu km/h), avioanele da. Ma refeream ca Sandelul lui ar fi produs de unii care fac avioane, nu de unii care fac piese de avioane. Nu cred ca avea in bord turometru pentru turbina, deci se referea la viteza masinii.... Hai vezi ca e vreun avion cu buda infundata, mergi si ocupa-te. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
Eugen, ai scris trei rinduri ca sa te faci de cal maro. Bravo!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Scrie fara cratima, apoi gaseste o explicatie de grupa mica, prescolari - cica nu ii merge caracterul '-'
![]() Intrebare - daca nu merge tasta '-' cum a scris-o in al doilea post? ![]() QUOTE(bogdanelkva @ 6 Dec 2009, 17:52) QUOTE(bogdanelkva @ 6 Dec 2009, 18:19) Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Copy-paste?
![]() |
--------------------
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Hahaha - ai vazut pe topic ce i-am raspuns eu
![]() Citind in semnatura lui - scrie acolo ca NU VREA sa puna cratima - e democratie, nu putem sa il obligam ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vali vtk |
![]()
|
![]() Membru cu trotineta Group: Members Posts: 221 Joined: 8 November 06 From: Braila ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1980
- BR-15-DNL
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Din ciclul "Nu vreau nimic, doar ma laud":
QUOTE(cata82) Salut , Am o DSN din decembrie 2001 , m-a disperat masina asta , e coapta de rugina. Am pragu stanga varza . Bag mana prin interiorul masinii si o scot pe exterior , atingand pamantul. ![]() Un strigat disperat de ajutor catre mai priceputi la segmentat motoare! Un coleg de forum ar dori sa stie daca se poate segmenta un motor, citez:"pe la baia de ulei", fara a demonta chiulasa. Topicul este AICI Eu as incerca pe la colectorul de admisie o segmentare. ![]() |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Si care e bula colegului cu segmentarea? Inteleg sa il pui la bula daca venea si sustinea ca e posibil, dar el a intrebat. Sau acum nici sa pui o intrebare ca sa afli ceva nu mai ai voie?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
@bmwh548: De curiozitate, tu asa iti segmentezi motorul? pe la baia de ulei?
![]() Cati mecanici SERIOSI ai vazut tu sa segmenteze un motor pe la baia de ulei? Trebuie un MINIM de spirit tehnic si cunostinte de mecanica sa iti dai seama de caracterul de aberatie al intregii idei. Ce ratiune tehnica sa aibe o segmentare fara demontarea chiulasei?!?!! Ai incercat vreodata sa introduci un piston echipat(segmenti+biela) prin partea inferioara a camasilor, unde buza camasii are grosime asa de mica incat chiar si o mica lovitura provenita de la scula de comprimat segmenti poate cauza ciobirea marginii? Adevarata bula este ca unii i-au raspuns ca se poate, afirmatie insotita, EVIDENT, de :"asa am auzit" sau "din cate stiu eu". N-a zis unul ca "da dom'le, am segmentat eu asa si merge perfect. E si comod si usor si corect d.p.v. tehnic,etc" In alta ordine de idei, te simti deranjat de ceva anume?Te interesa cumva aceasta metoda revolutionara de segmentare? Am postat cumva pe topicul respectiv in bascalie, asa cum(bine) au facut alti coforumisti? Nu e problema mea ca unii si altii nu inteleg caracterul de gluma(proasta) sau "bula" a unei afirmatii. Numai bine. Cer scuze moderatorilor pentru OFF-TOPIC. |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Am vazut metoda aplicata la o Dacie si motorul segmentat asa a mers excelent pentru vreo cativa ani (vreo 7 daca imi aduc aminte bine). Proprietarul nu avea posibilitatea de a da jos motorul de pe masina pentru libertate de miscare; se poate face segmentarea "pe la baia de ulei", nu e usor, trebuie sa "stai in cap" si sa fii foarte atent, dar se poate.
In continuare nu consider postul respectivului drept bula pentru ca el a intrebat daca e posibil sa faci segmentarea fara sa dai jos chiulasa, nu a afirmat lucrul asta. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
daca esti gincolog poti s-o faci si prin evacuare..
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
sper pt posteritate sa nu se piarda, asa ca mut postul aici:
QUOTE(windows_user @ 7 Dec 2009, 17:32) ACEST FORUM ESTE CEL MAI DE cenzurat DIN CATE AM VAZUT , SA II cenzurat IN GURA PE ADMINII CARE MI-AU STERS TOPICUL, FIINDCA NU MI-AU SPUS DE CE SI NICI NU AVEAU DE CE. SA DEA DRACU DE NU VOI FACE ALT FORUM IN CARE SA SE DISCUTE DESPRE DACIA CACAMAS PE FATA VOASTRA DE AUROLACI DE ADMINI!!!!! <span class='edit'>7 Dec 2009, 17:32:</span> CENZUARAT FUTUVAN GURA DEMULT INDUR IO NESIMITIREA VOASTRA! <span class='edit'>7 Dec 2009, 17:33:</span> SA MA PUPATI IN CCCUUURR AIA CARE IMI VOR DA BAN! |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(cmn @ 7 Dec 2009, 20:16) A sosit timpul sa imi vand masina pentru ca mi s-a pus pata pe un bmw 318. [ ... ] Pretul probabil o sa il considerati enorm (80 de mil) dar [... ] Anunt doar pentru cei care vor o masina buna si intretinuta. Nu stiu cati au mai facut curat in masina saptamanal (si cand zic curat, nu scutur presuri si etc, curat inseamna scos scaune afara, sters bord, aspirat, spalat scaune etc/ de...mania mea:D) ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
|
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
![]() am vrut sa scriu 3,1 |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
vali vtk |
![]()
|
![]() Membru cu trotineta Group: Members Posts: 221 Joined: 8 November 06 From: Braila ![]() |
QUOTE(variable_dynamics @ 7 Dec 2009, 17:40) @bmwh548: De curiozitate, tu asa iti segmentezi motorul? pe la baia de ulei? ![]() Cati mecanici SERIOSI ai vazut tu sa segmenteze un motor pe la baia de ulei? Trebuie un MINIM de spirit tehnic si cunostinte de mecanica sa iti dai seama de caracterul de aberatie al intregii idei. Ce ratiune tehnica sa aibe o segmentare fara demontarea chiulasei?!?!! Ai incercat vreodata sa introduci un piston echipat(segmenti+biela) prin partea inferioara a camasilor, unde buza camasii are grosime asa de mica incat chiar si o mica lovitura provenita de la scula de comprimat segmenti poate cauza ciobirea marginii? Adevarata bula este ca unii i-au raspuns ca se poate, afirmatie insotita, EVIDENT, de :"asa am auzit" sau "din cate stiu eu". N-a zis unul ca "da dom'le, am segmentat eu asa si merge perfect. E si comod si usor si corect d.p.v. tehnic,etc" In alta ordine de idei, te simti deranjat de ceva anume?Te interesa cumva aceasta metoda revolutionara de segmentare? Am postat cumva pe topicul respectiv in bascalie, asa cum(bine) au facut alti coforumisti? Nu e problema mea ca unii si altii nu inteleg caracterul de gluma(proasta) sau "bula" a unei afirmatii. Numai bine. Cer scuze moderatorilor pentru OFF-TOPIC. Pistoanele se introduc pe camasa prin partea inferioara . ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
1300
1980
- BR-15-DNL
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(variable_dynamics @ 7 Dec 2009, 16:40) @bmwh548: De curiozitate, tu asa iti segmentezi motorul? pe la baia de ulei? ![]() Cati mecanici SERIOSI ai vazut tu sa segmenteze un motor pe la baia de ulei? Trebuie un MINIM de spirit tehnic si cunostinte de mecanica sa iti dai seama de caracterul de aberatie al intregii idei. Ce ratiune tehnica sa aibe o segmentare fara demontarea chiulasei?!?!! Ai incercat vreodata sa introduci un piston echipat(segmenti+biela) prin partea inferioara a camasilor, unde buza camasii are grosime asa de mica incat chiar si o mica lovitura provenita de la scula de comprimat segmenti poate cauza ciobirea marginii? Adevarata bula este ca unii i-au raspuns ca se poate, afirmatie insotita, EVIDENT, de :"asa am auzit" sau "din cate stiu eu". N-a zis unul ca "da dom'le, am segmentat eu asa si merge perfect. E si comod si usor si corect d.p.v. tehnic,etc" In alta ordine de idei, te simti deranjat de ceva anume?Te interesa cumva aceasta metoda revolutionara de segmentare? Am postat cumva pe topicul respectiv in bascalie, asa cum(bine) au facut alti coforumisti? Nu e problema mea ca unii si altii nu inteleg caracterul de gluma(proasta) sau "bula" a unei afirmatii. Numai bine. Cer scuze moderatorilor pentru OFF-TOPIC. Depinde de motor, se poate (nu pt orice motor, doar pt cele care au gaura completa pana jos, in multe cazuri gaura nu e completa, ea este ingustata si formeaza lagarul palier din bloc care este mai lat decat zona dintre cilindri) dar nu e practic. adica se demonteaza capacele de lagar palier si scoti tot arborele cu biele si pistoane, dar nu e practic la remontare (impedimente gen presa de segmenti care apoi o sa fie un chin sa o scoti sa treaca de biela dar sa aiba loc in partea inferioara a blocului intre arbore si partea inferioara a cilindrului, si asta trebuie facut pentru toti cilindri odata- mai exact pentru jumate din ei la motor linie) Sunt motoare fara chiulasa (2timpi), sau sa fim mai precisi, cilindrul se afla in chiulasa daca putem sa ii zicem asa. - la motoare mici si foarte mici -50mL, si mai mici, asa am vazut pe motor de drujba. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(catalinux* @ 8 Dec 2009, 09:40) Conditionarea folosirii, in functie de nr de km, a unui anumit indice de grad (0w, 5w, 10w) este o MARE prostie. Acesti indici, in foarte multe cazuri, sunt DELOC relevanti in ceea ce priveste vascozitatea. De ex. un Evolution 5w30 de la Elf este cu aprox 50% mai putin vascos decat un 0w40 SynPower de la Valvoline. Comparati uleiurile dupa fisa tehnica, nu dupa ce auziti de la folcloristi. Clasa de vascozitate nu e DELOC relevanta pentru vascozitate. Argoane... ia-l la meditatii! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
QUOTE(vali vtk @ 8 Dec 2009, 01:32) @vali vtk:Alo, centrala?!?! Tu citesti din 2 in 2 si ce n-ai citit bagi de la tine?!?!? Permite-mi intai sa ![]() ![]() Unde am scris eu ca pistoanele se introduc PE CAMASA?!?! A? QUOTE Ai incercat vreodata sa introduci un piston echipat(segmenti+biela) prin partea inferioara a camasilor Unde scrie in citatul meu "PE CAMASA"? Prin partea inferioara, (sa inteleaga tot pr... omul) adica NU pe partea dinspre CHIULASA!!! Stii care e susul si care e josul unui motor? Sa ma anunti daca vrei sa iti si desenez cum arata o camasa si cum se introduce pistonul echipat INTR-O camasa. Tu cate motoare ai segmentat pana acum? Ultima remarca(a coforumistului ASI) este cea mai pertinenta. @Asi: Era in discutie motorul in 4 timpi cu 4 cilindri de la Dacia Berlina. NU ar avea fundament logic si/sau practic scoaterea si introducerea pistoanelor in cilindri(camasi) "pe la baia de ulei", asa cum s-a exprimat initiatorul topicului. |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
unde mai pui ca sunt ilegale in Romania.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de ce??? au cuie???
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Da.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 21:17 |