Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.605 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Altis @ 3 Aug 2010, 00:10) Si oprirea e tipica mentalitatii de invingator! De unde nu este, nici dumnezeu nu cere. Partea proasta este ca aceleasi specimene le gasesti zilnic.This post has been edited by IRONICK: 3 Aug 2010, 09:22 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
si tot incearca sa convinga cat de indreptatit a fost el sa opreasca acolo
QUOTE Era spatiu suficient, altfel nu opream. Plus ca ma luase somnul si a fost un moment in care am constientizat ca trebuie sa iau pauza deoarece drumul a fost facut in decursul a zilei de duminica seara-noaptea spre luni dimineata cu 2 pauze a cate 2 ore si cam atat. QUOTE vreau sa intelegi mai bine cum e decorul. Cum te uiti la poza cu pricina, adica prima, o sa vezi ca sunt semne de curba deosebit de periculoasa, deoarece este curba in U si se coboara cam de la 2 metri deasupra masinii, deci nimeni nu are ce cauta sa depaseasca acolo cu atat mai mult ca poti observa ca in 50 metri urma alta curba in U. Deci este exclus ca cineva sa fi depasit pe acolo sau sa fie stanjenit intr-un vreun fel. deci, da? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
un link cu monitoru' ala, se poate?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
HSBP...
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și nu mai are nici cont de haifaiv.
Pe feisbuc o fi? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(pastrama @ 3 Aug 2010, 14:41) pardon, dar argon nu cerseste monitoare, castiga banutsu' cinstit. ca a reusit sa stranga toate petardele de celulare din HD, asta e alta discutie. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Te roade invidia cel are comunicator si tu vinzi in parcare lamai verzi
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
alea e dubluri.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ala ce zici ca e 2110 nu prea seamana
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
Palicarule stiu, ca unu din ala a fost primul meu cepular( telefon de telefon
![]() Acu ce face argonu cu 25 de cepulare ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.468 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SSilent @ 4 Aug 2010, 12:48) zic asta din simplu fapt ca atunci cand dacia mea era incarcata (4 persoane + un bagaj sa zic de 50 kg) franarea era foarte greoaie, sa nu mai zic ca am mers o singura data cu ea incarcata bine de tot, si simteam ca nu am frane, de-atunci nu am mai facut asta... deci un cauciuc mai lat nu inseamna neaparat o franare mai buna. ![]() ![]() ![]() Masa masini nu avea nimic de a face, latirea anvelopelor sub sarcina il impiedica sa opreasca. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Avea frane tip Flintstone si galosi 5 numere mai mari...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
oricum einstein eu sunt a doua oara la bula in nu stiu... 4 ani cred... sau mai mult... deci
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Trei ani si un pic, scrie la profil.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.468 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
ce sa fac daca nu sunt jeniu ca tine... n-am parte de exclusivitate
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
[attachmentid=1627646542]
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
montator mobilier?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Depinde de la caz la caz, in unele linkuri ramane si user-id-ul.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Pai vad ca te pricepi si sa spargi conturile oamenilor.
Nu ii dati lui vis-a-vis vreun link de pe DaciaClub ca va fura contul!!! ATENTIE! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 12:26 |