Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.549 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.398 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 4 Nov 2006, 20:39) Iote unde erau metalurgistii forumului. 17 Nov 2010, 15:06: QUOTE(IRONICK @ 17 Nov 2010, 12:10) QUOTE(Borla @ 21 Oct 2004, 10:04) Pentru informare: traseul de esapament pentru Dacia Logan este aproape tot din inox (doar invelisul camerei detente -practic o teava- este aluminizat). E adevarat nu un inox de cea mai inalta calitate ca AISI 304 ci unul care sa permita un raport calitate/pret optim avand in vedere ca au vrut sa scoata un pret foarte mic pe masina. Oricum esapamentul e bine facut atat ca materiale cat si ca realizare iar schimbarea lui se va face foarte tarziu chiar si dupa terminarea garantiei. Asta daca nu va trece prin cap un tuning. Din acelasi material sunt realizate sistemele de esapament la multe din masinile de fabricatie vest-europeana. Ce au omis ei este sa puna un tips, macar ca accesoriu, pentru ca teava de iesire din amortizor arata rau de tot. This post has been edited by einstein1984: 17 Nov 2010, 14:06 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
esapamentul e bine facut atat ca materiale cat si ca realizare iar schimbarea lui se va face foarte tarziu chiar si dupa terminarea garantiei
De dragul discutiei, ce insemna garantie? Ca suportii de esapament se desprind de cativa ani buni. Iar detenta, dumnezeu cu mila cat mai rezista si aia ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.398 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar nu se gaureste... ca ITP pici pentru gauri in teava, nu pentru esapament legat cu sarma.
Si suportii/prinderile sunt piese diferite de esapament. Ah, garantie mai sus cred ca se refera la garantia masinii, esapamentul nu intra la garantia anticoroziune a caroseriei. This post has been edited by einstein1984: 17 Nov 2010, 14:23 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
Daca erau piese diferite c ala alte masini, da. Si eu tot la garantia aia ma refer.
This post has been edited by IRONICK: 17 Nov 2010, 14:29 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Marty @ 17 Nov 2010, 14:33) Numele nu e atat de specific. E colier romanesc. Acu' ceva ani, mi-o povestit taica-miu de un 'talian care o venit in service cu un cadillac, si nici n-au apucat sa se uite la masina, ca ala deja o specificat clar "nu colier romanesc". |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Exista si colier moldovenesc din scotch. Chiar am vazut o dacie care avea pe la motor numai coliere din astea.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Aia-i garnitura moldoveneasca.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Ala e filtru sport cu aer cald de la radiator.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Marty, fix ala e colierul moldovenesc!
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E colier care are si rol de etansare, daca n-ar fi copyright-ul, l-ar lua toata lumea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da 16V scris cu pixu, n-ati vazut?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Richelieu |
![]()
|
Am vazut doar dci cu i-ul facut rosu cu oja.
|
--------------------
0.00
%
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Scuze ... am înțeles eu greșit => eu am fost de Bulă
![]() ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 17 Nov 2010, 19:08 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Acceleratia chiar scade si, ca efect, timpul necesar sa ajunga la viteza de 100 km/h creste.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Garett @ 28 Mar 2008, 10:05) Ma gandesc la posibilitatea de a merge cu avionul nu cu masina. Stie cineva cat este un bilet de tren intre Viena si Praga respectiv intre Viena si Budapesta? E de acum 1000 de ani, dar e prima oara cand citesc topicul si m-a amuzat : No offence Garett ! This post has been edited by Altis: 17 Nov 2010, 22:02 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(peredur @ 17 Nov 2010, 22:11) Cel mai bine tai cu flexu din prbagaj inauntru si tai un fel de steluta cu vreo 8 tepi ![]() Cu un cleste indoi execul de tabla asa este cel mai bine! Cu bormasina din nauntru nu ai loc si de jos risti sa spargi luneta NU te complica cu caucucuri si alte porcarii prinde cu holsuruburi cu ce vrei tu boxele fix de caroserie . Cand dai tare sa o miste toata Asa am pus eu boxe de 200 W deabea o intrat magnetul sunt sunt prinse cu sarma de 3 mm de caroserie si stranse bine si de 3 ani nu am nici o problema cu ele fara wufar cand dau tare la o melodie cu bass imi misca si pedala de acceleratie si numarul de la masina .... ![]() E dacie, deci merge legata si cu sarma. |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
colier... ?
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Categoria "Sunt geamanul lui fansuv":
QUOTE(lexu13 @ 18 Nov 2010, 04:24) De fiecare data cand ma intereseaza ceva despre dacia intru pe forumul asta. Dar in ultima vreme a inceput sa mi se faca lehamite. Sunt masini de 10 ori mai proaste decat Dacia dar pe cluburile/forumurile acelor marci nu gasesti atatia posesori obsedati de terfelirea marcii...obsedati sau pasionati. ... Oricine ar veni cu experienta serioasa si spune ceva pro-Dacia devine automat tinta de aruncat r*hat de catre mandrii acestui forum. Daca vine acum ORICINE si deschide un topic nou cu urmatorul text "IMI PLACE DACIA Duster" automat "pasionatii" vin ca niste muste atrase, si incep sa arunce. ... Personal am 2 masini, un VW Bora si o Dacia Solenza. Cu solenza am 140.000 de km si mai acum cateva zile am calculat cu nevasta-mea in cate tari ne-a dus masinuta asta, si au iesit la numar 13. Am facut si excursii de 15.000 de km. Toate reparatiile si reviziile cu toate defectele pe care le are aceasta dacie, m-au costat cat m-a costat schimbarea curelei de distributie la VW - si asta n-a fost singura reparatie la VW. Merge si acum ca in ziua in care am cumparat-o si dupa ce-mi iau Duster o pastrez ca masina de back-up pentru ca am avut BMW, am VW, ...si dintre toate Dacia este singura care nu m-a lasat niciodata in drum. Un om nu mai poate veni pe acest forum cu o urma de mandrie de produsul tarii sale, ... Si "ironia" cea mai mare este ca toti acesti oameni care critica Duster-ul sunt NE-posesori de duster. Mi se pare fantastic pentru ca tot ei sunt cei cu cele mai multe post-uri despre duster si 99% sunt negative. Atat aveam de spus - astept sa se arate vitejii sus mentionati cu parerile lor despre postul meu. Si pupincurismul continua... ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
De ce esti rau? Ce e de Bula aici? Poate a folosit Google Translate.
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
einstein1984 |
![]()
|
E ungur sau ce?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
atunci recomand sa nu raspundem
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
harry |
![]()
|
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur 2 E-TECH plugin hybrid
2021 Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013 |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 19:28 |