Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
se face manual cu ciocanelul...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(vet @ 28 Mar 2011, 01:15) haidi bre, noi nu stie sa vorbeste romaneste si matale ne intreaba chestii daste finele? Mai bine ii spui omului ca a facut un hard reset la Cb..si care e procedura pentru revenirea la setarile din fabrica QUOTE(Alydor @ 28 Mar 2011, 16:29) Ai postat unde trebuie... Chiar cum se face HARD RESET la CB? ![]() Poate reset... Suma respectelor, Alydor Am postat ce a zis el ... de unde naiba să știu că nu e corect? ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
ma bag si eu ca musca-n fundul calului siena arsa: o reinitializare tare, cunoscuta in lumea anglofona si sub denumirea de hard reset sau hard reboot e atunci cind intrerupi si apoi reconectezi alimentarea sistemului de calcul. se deosebeste de/e in antiteza cu reinitializarea moale si/sau calda, pa engleza soft/warm reset/reboot care consta doar in aducerea sistemului de calcul intr-o stare initiala cunoscuta prin (re)incarcare de program/sistem de operare/monitor.
|
--------------------
*
*
*
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
yhattori |
![]()
|
si hitler a glumit; partea nasoala e ca ribbentrop l-a crezut.
|
--------------------
*
*
*
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(kum @ 28 Mar 2011, 13:47) cynegeticos: da, la Shokalipticu mi-am facut lucrarea! Meserie! ![]() Dane, daca te uiti cu atentie, vei vedea ca am componente pe fata: difuzoare, tweetere si filtru. Joasele si mediile se duc pe difuzoare si inaltele pe tweetere. Daca vii la Lepsa o sa-ti pun niste melodii sa vezi cum se aude! ![]() Oricum, inainte de astea aveam tot ceva mai bun decat ce a fost din fabrica: un mp3 player de la Panasonic, difuzoare Pioneer de 16,5 &tweetere (dar fara filtre) fata, difuzoare Pioneer 16:9 pe spate. Pe spate inca le mai am, pana mai strang la pusculita sa pun ceva mai bun! L.E. Am uitat sa precizez: in aia 650 n-au intrat si difuzoarele! Eventual un film sa auda cum se vede? |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
yhattori |
![]()
|
ce-ai mai cu domnu' 10cc?
|
--------------------
*
*
*
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(volint @ 28 Mar 2011, 21:55) Mdea. Cauti de mult vreun post de-al meu sa-l pui aici! ![]() Vrei mai multa maioneza langa Mec Puisor? 29 Mar 2011, 00:04: QUOTE(yhattori @ 28 Mar 2011, 22:12) Valle, Valle, fii atent cum facem: io-ti instalez un uebcam, si tu numa' te dezbraci! Totu-i pe internet! Numa' pe internet! This post has been edited by kum: 28 Mar 2011, 23:04 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Domnule kum eu chiar nu inteleg de ce cand se leaga cineva de dumneavoastra intr-un mod relativ banal si aparent impersonal, reactionati cu forta disproportionata. Ma refer la post-ul lui volint.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Da' ce i-am zis ma domnule Merced?
![]() This post has been edited by kum: 28 Mar 2011, 23:33 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yhattori |
![]()
|
am slabit vreo 20 de kile si mi-a mai incaruntit prin blana; sint mai blond acu' deci sexi.
|
--------------------
*
*
*
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Merced @ 28 Mar 2011, 23:24) Domnule kum eu chiar nu inteleg de ce cand se leaga cineva de dumneavoastra intr-un mod relativ banal si aparent impersonal, reactionati cu forta disproportionata. Ma refer la post-ul lui volint. Nu e nimic de mirare, nu e la prima chestie de genul asta. Mi-a facut si mie o faza asemanatoare, moment in care am decis ca nu are niciun sens sa mai intru in discutie cu el, avem conceptii mult prea diferite. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Lasa-l azi ca e ziua lui
![]() |
--------------------
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
La multi ani!
Departe de mine gandul sa ma cert cu el, ii raspunsesem lui Merced. Certurile pe forum sunt lame lame. |
--------------------
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
QUOTE(yhattori @ 28 Mar 2011, 19:40) ma bag si eu ca musca-n fundul calului siena arsa: o reinitializare tare, cunoscuta in lumea anglofona si sub denumirea de hard reset sau hard reboot e atunci cind intrerupi si apoi reconectezi alimentarea sistemului de calcul. se deosebeste de/e in antiteza cu reinitializarea moale si/sau calda, pa engleza soft/warm reset/reboot care consta doar in aducerea sistemului de calcul intr-o stare initiala cunoscuta prin (re)incarcare de program/sistem de operare/monitor. altu' care se pricepe si care posteaza in aria potrivita. Bai nene... Hard reset inseamna ca aduci aparatul in starea cum era cand a iesit din fabrica. Nu ca scoti bateria sau scoti aparatul din priza. Daca iei bornele de la baterie kilometri iti raman acolo. Daca ii faci hard reset incepe de la zero... Daca nu ma crezi fa un hard reset la telefon sau scoate bateria si vezi diferenta... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 29 Mar 2011, 09:45 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
yhattori |
![]()
|
mosule, la chestia despre care vorbesti tu (adusul la stare "poarta fabricii") ii zice "factory reset" si e distincta de "hard reset" sau "soft reset", cel putin in documentatia imperialista pe care-o utilizez eu.
|
--------------------
*
*
*
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Si eu sunt de acord cu yhattori. Hard reset inseamna in gemertal scos din priza. Readucerea la setarile din fabrica e factory default/reset sau ceva de genul.
|
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
Ce inseamna gemertal?
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
”în general” - typo.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Calul Maro |
![]()
|
![]() Mârțoagă cu muște sub coadă Group: Members Posts: 74 Joined: 11 February 11 From: Grajd ![]() |
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
yhattori |
![]()
|
|
--------------------
*
*
*
|
|
Calul Maro |
![]()
|
![]() Mârțoagă cu muște sub coadă Group: Members Posts: 74 Joined: 11 February 11 From: Grajd ![]() |
Ma tem ca esti usor confuz! Hâc! "Soft reset" este fix ceea ce tu denumesti drept "hard reset".
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce-i pentru unii hard, e pt altii soft. Gusturile nu se discuta.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yhattori |
![]()
|
|
--------------------
*
*
*
|
|
Calul Maro |
![]()
|
Imprumuta o documentatie corecta! Aia pe care o ai e pe masura titularului.
- "soft reset" apare la intreruperea alimentarii (inchide toate procesele) sau cu comanda echivalenta din OS; - "hard reset" are efect de revenire la setarile de fabrica (in plus dezinstaleaza toate aplicatiile instalate de utilizator) Conasule, da-te atoatestiutor la partenerii de seminte din fata blocului. Ai sanse mai mari sa prinda la ei. This post has been edited by Calul Maro: 29 Mar 2011, 21:12 |
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
Alydor |
![]()
|
hard reset = factory reset...
e greu de priceput... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Calul Maro |
![]()
|
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
yhattori |
![]()
|
ai de capul meu, douaj' de ani am trait in minciuna!
mai, stii care e norocul meu? ca unii asa ca voi ajung sefi, patroni, directori... minc si eu o pita. |
--------------------
*
*
*
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 06:26 |