Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
yhattori |
![]()
|
||
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
*
*
*
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
La ce perle scoate uneori, chiar nu mi-a fost clar că se gândește la pompa de ulei!
![]() Laika a spus clar că are probleme cu pompa de benzină, șobolan chiar i-a dat ceva sfaturi. Cum ar putea cineva (sănătos la cap) de la probleme cu pompa de benzină să desfacă motorul ca să umble la pompa de ulei? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 14 Jun 2011, 15:51) "pompa"....asa s-a scris acolo....am presupus ca e o bucata de la segm. de ungere in sorbul pompei de ulei..... QUOTE(yhattori @ 14 Jun 2011, 20:54) adicatelea vroia sa spuna ca bucata aia de "sirma" care bloca pompa era posibil sa fie o bucata de segment. o bucata din sarma aia otelita elicoidala din segmentul de ungere in sorbul pompei de ulei.... asta vrui sa zic.... ![]() QUOTE(vis-a-vis @ 14 Jun 2011, 21:31) nici eu nu am stiut,n-am citit tot si am zis ca e vb de pompa de ulei si am explicat si eu cum putea sa ajunga o sarma in sorbul pompei de ulei... QUOTE(cosmin_2300 @ 14 Jun 2011, 21:50) zau asa....tu,activ cu cele mai mult mesaje la cafenea...esti un membru de baza,aici,pe DC.ro!....nu-mi amintesc sa fi scos perle la adresa/usa ta....asa ca ....stii tu....nu mai zic ca iau ban ![]() ![]() cosmine....cineva a zis pe aici ca prostu' moare de grija altuia si cainele de drum lung ! ma bucur ca "ma urmaresti" ! ![]() ![]() QUOTE(yhattori @ 14 Jun 2011, 21:46) .... in alta ordine de idei mie mi-a fost clar ca omul se gindeste la pompa de ulei, tot asa cum e clar ca tu te refereai la cea de benzina. zau ca nu vad nimic de bula aici, dar na, daca-ti aduce tie bucurie in organism sa mai bifezi un biletel la avizier, tu sa fii sanatos. asa este el,ca om...inteleg si altii lucrul asta ! o seara placuta va doresc ! am dat si pe la bula,a naibii treaba ![]() ![]() This post has been edited by sobolan: 16 Jun 2011, 22:33 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Puțin îmi pasă mie de ce faci tu pe forumul ăsta sau în viață
![]() Dacă tu consideri că îți urmăresc posturile ( ![]() ![]() Cum eu nu mă pricep prea mult la partea tehnică, nu dau sfaturi tehnice, d-aia am o mare parte din posturi la Cafenea ![]() P.S.: tu când nu ai argumente apelezi la jigniri? This post has been edited by cosmin_2300: 17 Jun 2011, 07:58 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(foryourcar @ 17 Jun 2011, 10:13) KITUL CONTINE: 2 LUPE,CABLURILE NECESARE INSTALARII,2 ANGEL EYES,MUFE DE LEGATURA,2 BECURI XENON . Pot veni echipate la dorinta clientului cu balastre normale 35w sau slim. PRET KIT LUPE -400 RON PRET cu balastre normale 35w -460 RON 1. Ce plm fac cu becuri xenon daca n-am balast? 2. IAR BALASTRU, FRATE????? ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Marty: 17 Jun 2011, 11:23 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
E balast albastru, habar nu ai!
|
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.579 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(StefanT @ 23 Jan 2011, 21:03=[VAND) Numar de telefon 0766.x888888, Cosmote, 50 min nationale, 1000 in retea + 1000 sms] Ii ofera cineva un monitor?Mai are durata contractuala pana in decembrie, se poate face fidelizare in octombrie. Valoarea abonamentului este de 6,5 E fara TVA, si in de cand l-am luat a fost folosit pentru apeluri intre 2 persoane, deci nu o sa fiti deranjati de "cunostinte". Pretul pentru a ceda abonamentul, cerut de mine, este de 100 E. Bafta! |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
crt?
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(B19NBN @ 22 Jun 2011, 10:02) Am schimbat jantele si binenteles sunt si alte pneuri.Nu kormoran cum iti da din fabrica si sunt si de kkt.Da asta iti pot garanta ca franeaza mult mult mai bine cu jantele astea,sunt mult mai late si sunt si mai grele.este o diferenta mare la franare.Sunt multumit de ele [...] Alta bijuterie ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(B19NBN @ 21 Jun 2011, 22:36) Lasa-l, ma, nu vezi c-a ramas surprins c-a busit masina-n fata?<span class='edit'>22 Jun 2011, 11:21:</span> Ma nene, io ma las de scris anonime ca iese cu belele... Na aicea: QUOTE(Marty @ 21 Jun 2011, 21:35) In atentia userului mvali, mesaj din partea comitetului: Stimate user, Va rugam frumos sa NU mai accesati topicul "1 banc" decit in calitate de cititor! Bancurile dvs. contracareaza actiunea lui Nica cel balai si a zimbetului sau care cersea indurarea soarelui. In cazul in care nu va veti supune rugamintii comitetului, veti fi sanctionat conform articolului 34, litera c) alienatul 2! Va multumim pentru intelegere! QUOTE Salut, O nelamurire: ce a deranjat la banc-urile trimise? limbajul gen mirc? din cel cu Georghe , sau poate inclinarea spre adevar a ultimului? ![]() sau steluta in cuvintul xx - la care ar fi trebuit sa inlocuiesc cu "sex" mai degraba aici si daca e asa mea culpa dar nu cred ca am atacat/deranjat pe nimeni. Nu pun pe bord pentru ca discutiile acestea nu-si au locul acolo - nu tin de subiect. Cred ca este o neintelegere aici. Legat de regulament acum... Articolul 34.. probabil din codul rutier ca aici nu exista, "Art. 34. Conditiile de circulatie pe viaducte si In tunele, precum si semnalizarea acestora se stabilesc prin regulament, In conformitate cu reglementarile tehnice In vigoare." si chiar nu are absolut nici o legatura cu ce s-a comentat aici. Litera c, alineatul 2.. poate te referi la Cap2, c) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj necivilizat si/sau obscen, antisemit sau rasist. - Care are legatura cu acel cuvant folosit aiurea. - legat de antisemitism, rasism nu cred ca are legatura aici. Va rog sa motivati decizia dumneavoastra mai clar. Explicaria oferita in cadrul postarii dumneavoastra nu m-a lamurit: "contracareaza actiunea lui Nica cel balai si a zimbetului sau care cersea indurarea soarelui." ultima observatie chiar m-a deranjat. Multumiri. L.E.: Habar n-am avut ca n-ai voie sa vorbesti impotriva lu' semit!!!!! ![]() This post has been edited by Marty: 22 Jun 2011, 10:23 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Zi-i sa aduca permisul la cea mai apropiata sectie de politie.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kaspersky |
![]()
|
hmm, daca era daewoo as fi fost sigur ca au uitat aia vreun korean mic prin volan si ala corecteaza pozitia volanului
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 22 Jun 2011, 10:16) Lasa-l, ma, nu vezi c-a ramas surprins c-a busit masina-n fata? stapane, fraierul insista! ... QUOTE(B19NBN @ 22 Jun 2011, 17:46) pentru gabylzr : gandeste logic! jantele de tabla sunt f usoare pe cand jantele de aliaj sunt cu mult mai grele si asta depinde si de marca lor.Avand pneuri bune si niste jante mai GRELE si LATE nu franeaza mai bine? in fine <span class='edit'>22 Jun 2011, 16:48:</span> Logan_Stepway macar ai primit niste cauciucuri bune...poate ca scartaie ele dar decat kormoran care nu are deloc aderenta pe asfalt??? daca mai prindeai si niste nisip sub roata nu faceai altceva decat sa te rogi ! ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
L-am felicitat!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Vallybz @ 22 Jun 2011, 22:05) Mi-am cumparat alt televizor, iar cu acesta nu mai am ce face. El functioneaza perfect, are telecomanda, cine are nevoie de el sa ma contacteze si sa vina sa il ia. Il am in Bucuresti, in zona Piata Salajan. Atasez si o poza cu el. QUOTE(StefanT @ 22 Jun 2011, 22:28) ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
'ai, bre, nu mai inventati! Nu poci sa crez!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ie facatura domne! Nu se vad pixelii albastri sus?
This post has been edited by bmwh548: 23 Jun 2011, 20:27 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Are simtul umorului, daca poate sa rada de el insusi.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
FaneT asta, cred ca are apartamentul plin de displeiuri
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
invidiosilor...
![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deci................... recunosc
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th May 2025 - 00:21 |