Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa-i dam un link cu OG-ul cu pricina? Daca stie sa scrie, stie si sa citeasca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Din categoria "Probleme? Ce probleme?.."
QUOTE(BennyORWO @ 29 May 2012, 16:50) O fi ea varza la exterior,mancata de rugina,fara usi inchise ermetic,dar sa stii ca ma duce unde am nevoie fara nicio problema. In 20.000 km cat am facut cu ea de aproape un an de 2 ori ma lasat in drum: Odata mi sa rupt fulia de la arbore,si a doua oara a crapat pompa de frana |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.708 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(jhonny.drift @ 8 Jun 2012, 14:11) Ma gandeam la o Dacia Logan, imi place f mult cum arata unele din brosurile initiale, cu janata cu 3 spite si bara in culoarea caroseriei. Dar nu stiu ce sa zic, imi e putin teama de fiabilitate din cate am auzit. Apropo, a facut cineva schimbare de motor, cu cel de Solenza pe Logan?? Astept opinii, multumesc anticipat. ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Poate totusi se referea la motorul de 1.9 diesel.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
B!ll |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 18 March 11 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(draculescu @ 12 Jun 2012, 09:20) Intr-un final masina mea odata si cu lasarea motorului si cu resoftare si cu o amarata de toba finala de urma de ma gasesc dracii in masina, de la 75 de cai a ajuns la 91 de cai. Acum nu stiu exact dar acesti cai is reali, oricum iam masurat cu casetofonu meu de pe masina , stiu ca pare ciudat dar e adevarat, mi la adus cineva din state, impresionant este ca face unele chestii misto cum ar fi iti masoara caii putere, forta G, are mai multe si se aude si binisor. Cam atat baieti, respect Johnny. Sau punctul G ? 12 Jun 2012, 15:53: QUOTE(draculescu @ 12 Jun 2012, 15:45) Chip este un mic update la calculator dar acel chip vine si el cu un mic soft adaptat la calculatoru masini, ca sai spuna ce sa faca, sa dea mai multa benzina si mai departe ce sa faca calculatoru cu ea. Ahaaaaaaaaa This post has been edited by B!ll: 12 Jun 2012, 14:53 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 16V
2010 Laureate
- B 18 CVB Prostii invata din greseli si desteptii de la altii
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Si eu vroiam sa pun link tot baiatului asta
![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3458220 Cititi de abereaza omul... |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Da ce fac? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
S-a reincarnat linkguță:
QUOTE(P-A-C-O @ 13 Jun 2012, 19:50) http://www.leparisien.fr/automobile/le-die...012-2033967.php http://www.leparisien.fr/automobile/pollut...012-2033968.php ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
mecanick_maverick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 462 Joined: 10 April 09 From: Madrid ![]() |
|
--------------------
Opel, Seat, MB, Kia
Astra F, Ibiza, Vito, Sprinter, Sedona
'97, '96, '04, '03, '11
- 47__CFS Dacä ceva nu functioneazä , undeva s-a strecurat o eroare ...
Respect yourself anytime ! |
|
yhattori |
![]()
|
ia zi si mie, daca ai doua tevi prin care curg 1 m3/s de oxigen la 150 celsius si 8 bari si respectiv 1 m3/s de oxigen la -50 celsius si 0,5 bari, "debitele" sint identice?
|
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
Da, dar difera creditele.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
@yhattori: da, sunt identice (1mc/s). Unitatea de masura a debitului volumic e mc/s.
|
--------------------
Dacia
1310
|
yhattori |
![]()
|
nu are sens sa vorbesti de debit volumic cind e vorba de curgerea fluidelor compresibile.
|
--------------------
*
*
*
|
|
maho |
![]()
|
Nu am zis nimic de presiune, strict debit (ca de el era vorba) volumic. N-am vrut sa despic firu-n 4, cu ce s-a vrut a zice, s ce s-a zis.
|
--------------------
Dacia
1310
|
yhattori |
![]()
|
reformulez, ca poate nu am fost suficient de clar:
notiunea de "debit volumic" NU EXISTA/NU E DEFINITA/NU ARE SENS cind o aplicam la curgerea unui fluid compresibil. in cazul de fata gaze->oxigen. ilustrez cu un caz extrem: ce inseamna "debit volumic" in curgerea unui "gaz" care are o "densitate" de un atom/molecula/particula pe metru cub? LE: ca sa fie si mai evident, in loc de un atom pe metru cub avem 0,01 atomi pe metru cub. This post has been edited by yhattori: 14 Jun 2012, 14:48 |
--------------------
*
*
*
|
|
4x4 |
![]()
|
QUOTE(4x4 @ 14 Jun 2012, 13:56) QUOTE(R19/16v @ 14 Jun 2012, 14:21) QUOTE(cj98czh @ 14 Jun 2012, 14:50) QUOTE(4x4 @ 14 Jun 2012, 15:10) Este o expresie consacrata, ce are un rol in comunicare. A cadea jos. Este o precizare utila, pentru ca la cate utilizari are verbul a cadea, nu poti stii fara aceasta precizare exact ce e descris. QUOTE(PaulT @ 14 Jun 2012, 15:32) a cădea - a eșua, a pica, a claca, a greși, a părea, a apărea, a contura, a cădea, a pica, a se prăvăli, a țârâi, a păcătui, a greși, a coborî, apleca, a degrada, a lăsa în jos, a se desprinde, a se dezlipi, a descrește, a scădea, a se scufunda, a cufunda, a se depune, a dezbate, a se dezlipi, a se prăbuși, a demola, a dărâma, a prăbuși a dezumfla, a se nărui, a sosi, a veni, apărea, a da, a împăca. Asta ca sa iti dai seama in cate contexte se poate folosi verbul a cadea. Poti cadea pe acoperis, fara sa cazi in jos, poti cadea in o groapa, poti cadea de pe ceva, etc... Imagineazati ca cineva comenteaza o cursa de motociclete, si in afara vederii tale se intampla un accident. Si auzi "A cazut numarul 16." Fara precizarea "pe jos". Stii ce s-a intamplat? A cazut de pe motoreta, a cazut cu tot cu motoreta, a cazut pe un obstacol, a cazut peste alt concurent, s-a redresat si e acum inapoi pe sa? Iti lipseste o bucata de informatie ce iti era oferita de "pe jos". This post has been edited by 4x4: 14 Jun 2012, 15:10 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
yhattori |
![]()
|
hai bre ca si eminescu a scris cobori in jos luceafar blind....
|
--------------------
*
*
*
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.504 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Cobori in jos, luceafar bland
Alunecand pe scara Sa dai cu curu' de pamant Sa vezi ce-o sa te doara. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
4x4 |
![]()
|
Cel mai bine scriam din prima se depune.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La stina mea se depune funingine pe birne. Sa incep sa cred ca cade si in sus?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.504 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Vaz ca incepi sa intelegi. Pesemene oi fi alunecat pe scara.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 07:54 |