Bansko, Pe unde?
![]() ![]() ![]() |
Bansko, Pe unde?
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Se poate închide, nu mai pleaca.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Uite un exemplu de urs. Sigur, astia-s mai raspanditi vara la ei, cand trec granitele din Romania, dar si iarna mai dai de cate unul.
tigani.jpg Daca nu mai merge, macar ii raman bani de Lepsa. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
'te reaq ca m-ai speriat!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Serios vorbind chiar ti-e frica de ei?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
De ursi bruni?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
De ce pui ma link catre contu' de feizbuc a lu' argon?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Nu era asta?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am auzit ca ursii bulgarilor au ceafa mai groasa ca ai nostri si, primavara devreme, de foame, ies la pirtii dupa cite un sendvis pierdut de cite unul care a alunecat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Merced, nuuuuu, ala-i a lu' ady77.
Cit despre urs, citeste aici mai pe larg. This post has been edited by Marty: 23 Mar 2011, 21:38 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Nu mi-ai raspuns: ai ramas cu frica de ursi au ba?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
Tu ori nu esti normal, ori nu stiu ce dracu-i in neregula cu tine!!! Cum dracu' sa nu-ti fie frica de urs, ma?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Nu zice nimeni ca mananci cu el din acelasi tomberon, da' nici sa eviti o zona pentru ca exista o mica sansa sa apara un urs in miez de noapte.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
I-a trecut alintul lui Merced, a iesit la ofensiva
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Marty @ 23 Mar 2011, 21:40) Tu ori nu esti normal, ori nu stiu ce dracu-i in neregula cu tine!!! Cum dracu' sa nu-ti fie frica de urs, ma? ![]() Adevarul e ca Marty are dreptate, unele exemplare sunt inspaimantatoare: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm.../Teddy_bear.JPG |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
Aveam si eu unu' d-asta prin camera cand eram copil. Vai, cate nopti nedormite.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
De ce? Sforaia?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Apropo ... o chestie super tare care cred ca n-o s-o apuc s-o vad in Romania in vecii vecilor. Stiati ca aia au X-ray la baza partiei?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 23 Mar 2011, 21:41) Nu zice nimeni ca mananci cu el din acelasi tomberon, da' nici sa eviti o zona pentru ca exista o mica sansa sa apara un urs in miez de noapte. Da-l ma-n gura ma-sii, ca nu -n miez de noapte mi-e mie tirsala de el, ca-s in hotel naiba, mi-e sa nu ma-ntilnesc cu el ziua-n amiaza mare, in mijlocu' pirtiei. La cit de norocos sunt eu, pun pariu ca-l apuca pop-up-ul dintre pomi exact cind trec io p-acolo si nu mai e nimeni in jur p-o raza d-un kilometru.![]() QUOTE(Ake @ 23 Mar 2011, 21:45) Apropo ... o chestie super tare care cred ca n-o s-o apuc s-o vad in Romania in vecii vecilor. Stiati ca aia au X-ray la baza partiei? Au doar 2 puncte sanitare la 1 pirtii. Deci maxim doua aparate.This post has been edited by Marty: 23 Mar 2011, 21:48 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Ai fost corijent la sport?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Aia-s bulgari civilizati, nu romani. De unde ursi la ei? Nu i-or fi mancat pana acum?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(Marty @ 23 Mar 2011, 21:38) Bre, gagica-mea-i speriata de bombe cind vine vorba de ski, deci ea va skia si eu voi merge pe linga ea. Adica vom alege pirtiile cele mai line. Sa te feresti de partia aia "Alberto Tomba" atunci. Recomand sa va luati monitor din ala de ski. Ajuta f mult, dupa vreo 3-4 zile deja prinzi mai multa incredere in tine. This post has been edited by FLP: 23 Mar 2011, 22:28 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu rade, eu stiu 2 cazuri. Din Austria ce-i drept...da nu se stie niciodata. Bulgarii sunt plini de surprize. Cica sunt tari in castraveti.
This post has been edited by Ake: 23 Mar 2011, 23:15 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
Si se trezeste Marti cu semese:
QUOTE Am fugit cu Sașko. E foarte amabil, are rabdare cu mine, plus ca m-a învatat cum sa-mi tin echilibrul din șolduri. Ai grija de tine. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 00:01 |