DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Miron Cozma eliberat

madalina
post 15 Jun 2005, 13:51
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Aia multi se uita la stiri la OTV - und enu stiu cum a fost prezentata eliberarea, caci nu am memorat acest post sau la alte televiziuni numai la sumar. Apoi schimba canalul la Ciao Darvin, meci sau nu stiu ce telenovela...

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ashu
post 15 Jun 2005, 14:59
Post #32

Membru erectil

Pai stati bre, ca nu iliescu si nastase l-au bagat la zdub, ci Constantinescu. Adica daca tantalaii aia nu inteleg nimic, macar sa respecte cronologia faptelor, ca asta e mai simplu.

Madalina, din cate l-am auzit io, cozma nu o denigreaza pe ministra Macovei, ci din contra, are cuvinte de lauda la adresa ei. Si as adauga io pe buna dreptate, se vede ca tipa asta e altfel ca cei de pana acum si chiar lasa independenta justitiei. Alfetl nu iesea cosma de la bulau. Oricum, sper sa se judece si dosarul mineriadei din 90, ca cosma a fost inchis pt. cea din 91, si cu ocazia asta sa se reintoarca la studiat posologia intre 4 pereti.

L-a vazut cineva ieri pe Constantinescu la Turcescu? Am inteles ca a venit cu niste dovezi bune impotriva lui Iliescu, ma intreb de ce nu a iesit cu ele la rampa pana acum?!

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
bomicabomic
post 15 Jun 2005, 15:03
Post #33

Ex-membru DaciaClub

Hehe, daca e sa ne luam dupa CTP, cica Constantinescu il aprecia ffff. mult pe Iliescu, ca om politic. Asta, cica i-a zis-o Milica lu CTP, prin '97.

--------------------
x x - x
+
lar
post 15 Jun 2005, 15:22
Post #34

Agent Smith

Mai se poate sa fie adevarat cu aprecierea lui Milica pt Ilici ca om politic. Asta pentru ca Emil e cam pe langa cu politica si probabil i se pare ca Nea Nelu straluceste pe langa el la capitolul asta. Dar Ilici e doar un politician bun, nu un bun om politic. De fapt asa ceva cred ca e o utopie, nu prea cred sa existe.

--------------------
Seat Leon 1P 2009 Sport Pack - B xx xxx
Curiozitatea omoara pisica !
+
madalina
post 15 Jun 2005, 15:26
Post #35

Membru autentic

Ashu, nu este o denigrare directa.

Cosma este un om ce nu ar trebui , moral vorbind, sa iasa din inchisoare decat asa cum vrea sa iasa Iliescu din politica. El iese si incepe sa-i multumeasca de n ori Monicai macovei ca este liber, spune cat de mult o apreciaza.

Nea Gheorghe intelege de aici nu respectarea independentei justitiei, ci crede ca Monica Macovei a intervenit pentru a-l elibera.

--------------------
+
costi
post 15 Jun 2005, 15:27
Post #36

Membru autentic

hai ca le cauti nod in papura... smile.gif
@ ashu:
"Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a prezentat marti, in emisiunea lui Robert Turcescu, dovezi clare despre vinovatia lui Ion Iliescu in mineriada din 1990.

Este vorba despre un Jurnal al Garnizoanei Bucuresti, in care sint consemnate, ora cu ora, ordinele date de Iliesci si executate de militari. La un moment dat, Iliescu ii informeaza pe militari ca pe sediul Ministerului de Interne manifestantii ar fi ridicat "drapelul verde, legionar".

Emil Constantinescu a declarat ca acest Jurnal este proba clara a vinovatiei lui Iliescu, fiind de fapt si proba in dosarul mineriadei din 1990.

Documentul original, in care sunt consemnate ordinele date de Ion Iliescu, este semnat de catre adjunctul fostului sef al Marelui Stat Major si este la dispozitia oricui doreste, in arhiva Armatei.

Constantinescu a mai dezvaluit ca lui Iliescu i-au fost aduse la cunostinta toate atrocitatile comise in acele zile, si, cu toate astea, el le-a multumit minerilor. "
hotnews

--------------------
DSN/SLZ
+
lar
post 15 Jun 2005, 15:31
Post #37

Agent Smith

Da, dar vorba lui Ashu, de ce nu a dat Milica dovezile respective publicitatii cat timp a fost presedinte ? Pentru ca e si el tot un comunist. Sa ne lase ca ne-au ajuns 4 ani cu el in care n-a demonstrat decat sub-mediocritate.

--------------------
Seat Leon 1P 2009 Sport Pack - B xx xxx
Curiozitatea omoara pisica !
+
Lolek
post 15 Jun 2005, 17:53
Post #38

Ignorog

QUOTE(lar @ 15 Jun 2005, 15:31)
Da, dar vorba lui Ashu, de ce nu a dat Milica dovezile respective publicitatii cat timp a fost presedinte ? Pentru ca e si el tot un comunist. Sa ne lase ca ne-au ajuns 4 ani cu el in care n-a demonstrat decat sub-mediocritate.
*

a "lasat sa se inteleaga" ca n-a scos dovezile alea pana acuma din cauza aliantei cu PD la guvernare. si ca oricum, a fost o munca imensa terminata...nu mai tin minte cand. a vorbit si de vreo 978 (parca) de plangeri inregistrate si investigate privitor la mineriada din 91.

lasa-i sa se denunte unii pe altii. c'est parfait.

mi s-a racit ciorba in farfurie la emisiunea asta cu Turcescu si Milica.

This post has been edited by Lolek: 15 Jun 2005, 17:53

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
bomicabomic
post 15 Jun 2005, 20:26
Post #39

Ex-membru DaciaClub

Off
Hehe, azi facind plimbarea de seara cu fii-mea, ma gindeam ce-o fi cu tine Lolek, de nu intervenii, la asa problema grea a natiunii.
Si uite ca...... wink.gif

--------------------
x x - x
+
St
post 15 Jun 2005, 20:40
Post #40

Membru

QUOTE(Lolek @ 15 Jun 2005, 17:53)
lasa-i sa se denunte unii pe altii. c'est parfait.
*

Sa vezi ce o sa se incinga lucrurile in cateva luni...

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
crintea1949
post 16 Jun 2005, 07:27
Post #41

Membru incepator

A iesit la rampa dl emil c cu jurnalul de lupta al MSt.M dintr-o mineriada, sa ne prezinte in calitatea de ex comandant suprem al consiliului suprem de aparara a tarii, jurnalul de lupta in perioada mineriadei ce n-a mai avut loc in timpul sau cand calugarul Vasile era sfatuitorul sau si batalia s-a dat cu frtele de ordine la Stoiensti pe Olt, daca este cineva din zona sa povesteasca sa auda si altii cu o fost.Lupta ce s-a incheiat la manastirea Cozia.
Vorba cuiva din prezentele, au inceput sa se dea in gat,vom avea spectacole gratuite inclusiv matinee, dar noi nu vom castiga nimic.

--------------------
dacia solenza - B33HRZ
+
ydaniel
post 16 Jun 2005, 07:30
Post #42

Adrenaline junkie!

From: black sea

nu mi-a venit sa cred!am crezut ca e o gluma ceva gen Guta dead,DAR NU E!!!!:((((

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
crintea1949
post 16 Jun 2005, 08:20
Post #43

Membru incepator

Ce s-a schimbat, ca am libertate sa-l injur chiar pe presedinte, nu-i mare castig,sau poate nu-mi face placeresa injur in general, ca poate sa ma bage la ofensa dusa autoritatii nu la politic . Dac actul de liberate nu este urmat si de un castig economic, moral ca politic nu vorbesc, pentru ca politica"este o curva" a se vedea desele treceri de la un partid la altul a alesilor nostri.
Ca votez si iese tot cine trebuie nu pe cine-l aleg, ca inainte!
Ca vorbesc si nu m-a aude cine trebuie, sau daca ma aude incep intrebarile!
Vorbesc si ma indetific cu oamenii simpli, nu ca patron.
Dl Constantin Tanase, fiei tarana usoara se intreba" S cu asta ce-am facut , referitor la privatizarile efectuate si pe vremea lui" ( gazul, telefoanele etc.

QUOTE(KarM'ac @ 14 Jun 2005, 22:20)
nu ati specificat ce este mai important: LIBERTATEA, apoi dreptul la libera exprimare.
sistemul comunist era falimentar si s-a dovedit in toate statele care l-au incercat voit sau nu.
daca dvs doar atat vedeti schimbat in Romania de dupa '89 imi dau seama de ce parte a baricadei v-ati situat in acel decembrie  sleep.gif
*

--------------------
dacia solenza - B33HRZ
+
Lolek
post 16 Jun 2005, 08:56
Post #44

Ignorog

QUOTE(St @ 15 Jun 2005, 20:40)
Sa vezi ce o sa se incinga lucrurile in cateva luni...
*

Cozma vrea sa-si faca partid. Cica Partidul Muncitorilor (pe modelul britanic laburist laugh.gif ). Iluminata huila a luceafarului care este (ca seamana cu Vanghelie ca doua picaturi de formol) ori e prost, ori se face. Chestia asta cu Partidul Muncitorilor are alte valente prin estul Europei, sa-i dea careva un beep, poate se prinde.

Oricum, e nebun de legat. Si care l-a dezlegat sa faca bine sa caute un lant mai scurt, ca n-are timp si chef nimeni sa-l caute de turbare, cu toate ca toata lumea are o banuiala dupa spumele din coltul gurii.

Teapa la popor. Se completeaza ospiciul politic. (unde mai pui, si cu un ditai criminalu' - nu ca n-ar mai fi si altii, chipurile adversari)

Singurul lucru realmente pozitiv ramane suita de "dezvaluiri" de ici si de colo, sper sa nu se domoleasca.

This post has been edited by Lolek: 16 Jun 2005, 09:05

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
ashu
post 16 Jun 2005, 10:19
Post #45

Membru erectil

Domnu Crintea, dvs ati castigat libertatea de a emigra oricand in Cuba sau Corea de Nord si de a va bucura pe deplin de binefacerile comunismului. Ma ofer sa va platesc biletu de avion, imi place cand ajut la indeplinirea viselor semenilor mei. Asa ca drum bun, astept PM cu data dorita, lasati-ne pe noi sa ne bucuram de libertatea de a injura.

--------------------
+
Lolek
post 16 Jun 2005, 10:49
Post #46

Ignorog

20 g paine/persoana/zi, 3 stropi de ulei/persoana/zi, 20 litri benzina pe luna, o portocala acra de Craciun la copii, reportaje cu mult iubitul intre 20:00 si 23:00 care frizau pana si intelectul urangutanului si "tine-ti gura, sa nu te-aud, ca ajungi canal".

deci ce s-a schimbat, domnu? aaaa...nimic? ok. inseamna ca mi s-a parut, scuze.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
marksman
post 16 Jun 2005, 22:49
Post #47

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(Lolek @ 16 Jun 2005, 11:49)
reportaje cu mult iubitul intre 20:00 si 23:00
*

Mai rau, intre 19.00 si 22.00... Dupa ora 22.00 (ba chiar mai repede) la noi erau la mare cautare posturile TV sarbesti.

Pana acu vreo 3-4 ani ma incerca foarte des sentimentul de a pleca din tara. Vorba mea in astfel de momente era "daca as avea bilet de avion as pleca maine dimineata".
Si acu ma mai incearca sentimente din astea, e drept ca foarte rar. Poate din cauza ca mi se pare ca in tara se indreapta lucrurile... sper sa nu ma insel.

This post has been edited by Illusi0n: 16 Jun 2005, 22:50

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
crintea1949
post 17 Jun 2005, 17:31
Post #48

Membru incepator

teatru de papusi, asta e tot.
E democratie, fiecare face ce vrea, chiar daca afecteaza pe altii, sau nu sunt de acord si sar la beregata.

QUOTE(Lolek @ 16 Jun 2005, 08:56)
Cozma vrea sa-si faca partid. Cica Partidul Muncitorilor (pe modelul britanic laburist  laugh.gif ). Iluminata huila a luceafarului care este (ca seamana cu Vanghelie ca doua picaturi de formol) ori e prost, ori se face. Chestia asta cu Partidul Muncitorilor are alte valente prin estul Europei, sa-i dea careva un beep, poate se prinde.

Oricum, e nebun de legat. Si care l-a dezlegat sa faca bine sa caute un lant mai scurt, ca n-are timp si chef nimeni sa-l caute de turbare, cu toate ca toata lumea are o banuiala dupa spumele din coltul gurii.

Teapa la popor. Se completeaza ospiciul politic. (unde mai pui, si cu un ditai criminalu' - nu ca n-ar mai fi si altii, chipurile adversari)

Singurul lucru realmente pozitiv ramane suita de "dezvaluiri" de ici si de colo, sper sa nu se domoleasca.
*

--------------------
dacia solenza - B33HRZ
+
crintea1949
post 17 Jun 2005, 17:33
Post #49

Membru incepator

Ca sa emigrezi, va trebui viza chiar la neamuri in USA -prin Cleavland, sa stai la coada ca la haleala, sa fii injosit, sa dai spaga, cred ca nu merita .Oricum sapniola sau coreeana nu o cunosc, imi vor trebui destul de multe meditatii.
QUOTE(madalina @ 15 Jun 2005, 13:51)
Aia multi se uita la stiri la OTV - und enu stiu cum a fost prezentata eliberarea, caci nu am memorat acest post sau la alte televiziuni numai la sumar. Apoi schimba canalul la Ciao Darvin, meci sau nu stiu ce telenovela...
*

--------------------
dacia solenza - B33HRZ
+
crintea1949
post 17 Jun 2005, 17:36
Post #50

Membru incepator

Aseara si-a dat cu parerea la Realitatea TV la emisiunea lui Emil Hurezeanu si nu coincid parerile cu ale dumneavoastra.
am onoarea Domnul
QUOTE(ashu @ 15 Jun 2005, 14:59)
Pai stati bre, ca nu iliescu si nastase l-au bagat la zdub, ci Constantinescu. Adica daca tantalaii aia nu inteleg nimic, macar sa respecte cronologia faptelor, ca asta e mai simplu.

Madalina, din cate l-am auzit io, cozma nu o denigreaza pe ministra Macovei, ci din contra, are cuvinte de lauda la adresa ei. Si as adauga io pe buna dreptate, se vede ca tipa asta e altfel ca cei de pana acum si chiar lasa independenta justitiei. Alfetl nu iesea cosma de la bulau. Oricum, sper sa se judece si dosarul mineriadei din 90, ca cosma a fost inchis pt. cea din 91, si cu ocazia asta sa se reintoarca la studiat posologia intre 4 pereti.

L-a vazut cineva ieri pe Constantinescu la Turcescu? Am inteles ca a venit cu niste dovezi bune impotriva lui Iliescu, ma intreb de ce nu a iesit cu ele la rampa pana acum?!
*

--------------------
dacia solenza - B33HRZ
+
crintea1949
post 17 Jun 2005, 17:43
Post #51

Membru incepator

Chiar credeti ca LIderul minerilor, cu toti ortacii sai poate schimba un guvern daca nu are spatele asigurat?
Nu va intrebati cine a fost in spatele acestui om, ce forte au fost?

QUOTE(madalina @ 15 Jun 2005, 15:26)
Ashu, nu este o denigrare directa.

Cosma este un om ce nu ar trebui , moral vorbind, sa iasa din inchisoare decat asa cum vrea sa iasa Iliescu din politica. El iese si incepe sa-i multumeasca de n ori Monicai macovei ca este liber, spune cat de mult o apreciaza.

Nea Gheorghe intelege de aici nu respectarea independentei justitiei, ci crede ca Monica Macovei a intervenit pentru a-l elibera.
*

--------------------
dacia solenza - B33HRZ
+
ashu
post 17 Jun 2005, 17:47
Post #52

Membru erectil

QUOTE(crintea1949 @ 17 Jun 2005, 17:43)
Chiar credeti ca LIderul minerilor, cu toti ortacii sai poate schimba un guvern daca nu are spatele asigurat?
Nu va intrebati cine a fost in spatele acestui om, ce forte au fost?
*

Ia lumineaza-ne matale, domnule Crintea, cumva agenturili?

--------------------
+
crintea1949
post 17 Jun 2005, 17:49
Post #53

Membru incepator

Ce a facut in calitate de presedinte ?de ce nu i-a tradus in fata justitiei chiar pe nea Nelu, nu vedeti in Italia un judecator de provincie cheama la bara oameni politici indiferent de locul ocupat in ierarhia politica economica etc.
Am impresia ca procedeaza ca si Agamita dandanache a lui Conu Iancu, cu scrisorica becherului, o pastreaza si pac la razboiu!
Vrea sa candideze si sa impreioneze electoratul . Oare va tine acesta manevra ?
Hai sa ne trezim si sa stptam cresterea unui nou tip de politician care sa respecte adevarul si sa-si dea chiar viata pentru el, nu vorbe.

QUOTE(costi @ 15 Jun 2005, 15:27)
hai ca le cauti nod in papura... smile.gif
@ ashu:
"Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a prezentat marti, in emisiunea lui Robert Turcescu, dovezi clare despre vinovatia lui Ion Iliescu in mineriada din 1990.

Este vorba despre un Jurnal al Garnizoanei Bucuresti, in care sint consemnate, ora cu ora, ordinele date de Iliesci si executate de militari. La un moment dat, Iliescu ii informeaza pe militari ca pe sediul Ministerului de Interne manifestantii ar fi ridicat "drapelul verde, legionar".

Emil Constantinescu a declarat ca acest Jurnal este proba clara a vinovatiei lui Iliescu, fiind de fapt si proba in dosarul mineriadei din 1990.

Documentul original, in care sunt consemnate ordinele date de Ion Iliescu, este semnat de catre adjunctul fostului sef al Marelui Stat Major si este la dispozitia oricui doreste, in arhiva Armatei.

Constantinescu a mai dezvaluit ca lui Iliescu i-au fost aduse la cunostinta toate atrocitatile comise in acele zile, si, cu toate astea, el le-a multumit minerilor. "
hotnews
*

--------------------
dacia solenza - B33HRZ
+
madalina
post 17 Jun 2005, 17:50
Post #54

Membru autentic

In afara de faptul ca sunt n mesaje consecutive ale aceluiasi utilizator, ca sunt citate ce nu prea au legatura cu cele spuse, v-ati deranjat sa cititi ce s-a scris pe aici desore mineriade, Iliescu, Cozma, Piata Universitatii etc?

Nu trebuie sa intrebam cine a fost in spatele lui Cozma! Stim deja! Si multi dintre noi stiau din iunie '90!

Asta nu inseamna ca ar trebui sa fie absolvit de orice vina Cozma!

--------------------
+
crintea1949
post 17 Jun 2005, 18:11
Post #55

Membru incepator

Chiar credeti ca avand mainile goale se poate face revolutie. ia sa vedem la Stoinesti pe Olt, este chiar pe malul Oltului catre Craiova, minerii au fost lamuriti tovaraseste sa renunte la drumul catre Bucuresti. Poate cineva sa se intereseze cum a fost aceasta munca de lamurire. Totdeauna depinde de cine da comanda, cum da comanda fortelor de ordine.
Sa apelam la istorie, la rebeliunea legionara in 1940, cand maresalul Antonescu a pus armata pe legionari care totusi erau inarmati, dar voiau puterea, ceeace insemna terminarea lui Antonescu.
Iar despre agenturi poate sa ne spuna Dl Adrian Severin, care a cerut lista agentilor care actioneaza pe teritoriul Romaniei, dar nu ne va putea spune pentru ca dupa cum stiti a fost mazilit de catre cei interesati. Pe unde o mai fi?
Cu sanatate am onoare si mai discutam ca nu-i motiv de suparare pentru nimeni daca respectam opinia celeilalte parti.
QUOTE(ashu @ 17 Jun 2005, 17:47)
Ia lumineaza-ne matale, domnule Crintea, cumva agenturili?
*

--------------------
dacia solenza - B33HRZ
+
crintea1949
post 17 Jun 2005, 18:16
Post #56

Membru incepator

Nu poate fi pusa in discutie lipsa de vinovatie in anumite etape, nimeni nu poate teoretic sa fie scutit de raspunderea penala si morala de producerea unor fapte antisociale, dar pana a clama ca este number one poate se incearca sa fie acoperite alte persoane.
Cu stima
QUOTE(madalina @ 17 Jun 2005, 17:50)
In afara de faptul ca sunt n mesaje consecutive ale aceluiasi utilizator, ca sunt citate ce nu prea au legatura cu cele spuse, v-ati deranjat sa cititi ce s-a scris pe aici desore mineriade, Iliescu, Cozma, Piata Universitatii etc?

Nu trebuie sa intrebam cine a fost in spatele lui Cozma! Stim deja! Si multi dintre noi stiau din iunie '90!

*

--------------------
dacia solenza - B33HRZ
+
madalina
post 17 Jun 2005, 18:24
Post #57

Membru autentic

--------------------
+
anpop
post 17 Jun 2005, 19:12
Post #58

Sef de pisica!

QUOTE(madalina @ 17 Jun 2005, 17:50)

*

Oare chiar tot romanul stie?!
Tu ai idee ce inseamna transport de persoane din Valea Jiului in Buc?
Ai idee cum au venit in '90 si ce diferenta a fost Costestiul?
Pot doar sa-ti spun ca in '90 aveam plete si am cam fost alergat de "mineri" si militieni...
Numai ca acei "mineri" aveau niste bate fabricate la fabrica de mobila din Craiova...pe atunci Dobre era sef la regionala CFR Cr.
Parerea mea e ca dl Cozma a avut partea lui de vina (prostia se plateste) dar pe langa el ar trebui si altii sa stea la racoare, eu eram in piata Vict cand nea' Nelu i-a chemat.
Si ca sa lamurim mai multe aspecte legate de problema minerilor, pt. oricine are cunostiinte in cauza, este o problema sociala!!!
Si din cate imi aduc aminte, pe vremea lu raposatu, a fost o miscare sociala, fara deplasari de "mineri", si Nea' Nicu a fost singurul presedinte care a coborat in mina ca sa rezolve o problema!!!!
Constantinescu, desi nu avea resursele necesare de control (SRI, SIE, Min Transporturilor, Armata, Etc.) a realizat Costestiul....By the way, in Rm. Valcea (eram prin zona) si la Costesti ceea ce s-a vaz la televizor a fost una, iar faptul ca in Valcea, stateau minerii adevarati, si dormeau pe jos, si nu au spart nimic....localnicii le duceau eugenii si iaurt sa aibe si ei ca sa manance, dupa care a fost marea impacare la Manastirea Cozia, dupa care Miron arestat.....asta-i rau!
Minerul e miner, politica e alta, omul de rand crede ceea ce vede...pe unde poate...
Morala: Vrei sa-l bagi la zdup pe Cozma? OK! Dar numai dupa cei cu adevarat vinovati si-au ispasit pedeapsa...

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
madalina
post 17 Jun 2005, 19:37
Post #59

Membru autentic

De ce nu in acelasi timp?

oricum, principalul vinovat nu va mai intra la inchisoare, din pacate...

Dar multi ar fi trebuit sa fie langa Cozma,in inchisoare, pentru aceleasi fapte.

SI nu de acum, ci macar din '96-'97. Faptul ca au facul PNL si PNTCD-ul un compromis cu PD pentru a pastra puterea ma revolta si pe mine. Au si platit pentru asta, oricum PD-ul a fost factorul ce creea cea mai multa agitatie in coalitie.

Daca demonstrau ca tin mai mult la dreptate, principii si adevar decat la guvernare, probabil PNTCD-ul era in Parlament, PNL-ul mult mai sus si in '96 in loc de a alege intre Vadim si Iliescu, am fi ales intre STolojan si Isarescu.

This post has been edited by madalina: 17 Jun 2005, 19:43

--------------------
+
costi
post 17 Jun 2005, 20:03
Post #60

Membru autentic

[quote=anpop,17 Jun 2005, 20:12]
Te intrebi daca tot romanul stie?! Acum sa fi sigur ca da, iar diferenta dintre 1990 si Costesti a fost ca in 90' minerii au fost ajutati sa ajunga in Buc iar la Costesti s-au "transportat" singuri si s-au comportat ca niste teroristi!

Spui ca te-au alergat minerii cu bite fabricate de Dobre. Nu vrau sa-l apar pe Dobre dar de unde stii? Nimeni nu a spus asta pina acum !

" Cozma a avut partea lui de vina (prostia se plateste) dar pe langa el ar trebui si altii sa stea la racoare' ;
Cine a spus altfel ?

"Pt. oricine are cunostiinte in cauza, este o problema sociala!!!"
Problema sociala my ass!
Care problema de atunci nu era problema sociala? salariile minerilor au fost intotdeuna printre cele mai mari; au migrat din toata tara in valea Jiului pt salarii mari, energie electrica gratuita si altele; erau de fapt o categorie favorizata; probleme sociale erau si sint cele ale profesorilor, medicilor, taranilor, dar mai putin ale minerilor!

"Si din cate imi aduc aminte, pe vremea lu raposatu, a fost o miscare sociala, fara deplasari de "mineri", si Nea' Nicu a fost singurul presedinte care a coborat in mina ca sa rezolve o problema!!!!"
Wroooong! Nea Nicu si Leana au mers pina in gura minei pt ziaristi. Cel care a coborit si a fost luat ostatic a fost Verdet.

"Constantinescu, desi nu avea resursele necesare de control (SRI, SIE, Min Transporturilor, Armata, Etc.) a realizat Costestiul...."
Cum adica un presedinte ales nu avea mijloacele necesare?

"By the way, in Rm. Valcea (eram prin zona) si la Costesti ceea ce s-a vaz la televizor a fost una, iar faptul ca in Valcea, stateau minerii adevarati, si dormeau pe jos, si nu au spart nimic....localnicii le duceau eugenii si iaurt sa aibe si ei ca sa manance, dupa care a fost marea impacare la Manastirea Cozia, dupa care Miron arestat.....asta-i rau!"
Patetic ! Si la Bucuresti au plantat panselute! Se pare ca ai uitat ca l-au agresat pe prefectul Valcea care l-a si dat pe jigodia de Cozma in judecata!

Parerea mea este ca ai fost in prea multe locuri apropiate minerilor in acea perioada iar mentiunea pletelor nu ma convinge.
Nu gindesti ca un "pletos ci mai degraba ca un comunist (securist ?)

This post has been edited by costi: 17 Jun 2005, 20:21

--------------------
DSN/SLZ
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 11:55
Forum Renault