Un sfat va rog privind..., ...geamuri fumurii pe un break
![]() ![]() ![]() |
Un sfat va rog privind..., ...geamuri fumurii pe un break
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(dacia_amg @ 27 Mar 2011, 15:41) QUOTE(dacia_amg @ 27 Mar 2011, 16:00) ![]() ![]() Ca daca e voie, imi pun si pe fata... cel putin lateralele... QUOTE(dacia_amg @ 27 Mar 2011, 16:08) Nu cred ca e cazul sa-ti puna cineva pe fata. Ar fi vorba de geamurile laterale fata (30 %) si laterale spate plus luneta (70 %) |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
E vreo noua perversiune s-o imbraci pe fata in folie?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
Am pus foliile... Am uitat ce productie... parca ceva coreean, 7 ani
garantie, omologare, timbru pe fiecare geam, si trasparenta sau opacitate (?!) 80%. Adica nu sunt chiar negre-negre (toate) ci doar atat cat sa nu se poata distinge ce e in masina... 350RON cu totul... Multam' de sfaturi... |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dacia_amg @ 30 Mar 2011, 00:13) parca ceva coreean, 7 ani Daca-s daewoo, n-au moarte. Felicitari pt alegere. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacia_amg |
![]()
|
Nu-s daewoo precis, altceva... cu sky parca...
29 Mar 2011, 23:32: Apropos' am uitat sa va intreb ceva... Baiatul care mi-a pus folia mi-a cam lasat la geamul stanga spate unele bule (mici, e drept) iar liniutele de dezaburire de pe luneta, de asemenea parca ar avea ceva aer pe langa ele... Mi-a zis ca o sa dispara cand se usuca folia, in vreo 2 zile... e adevarat sau m-a aburit?! This post has been edited by dacia_amg: 29 Mar 2011, 23:32 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
te-a aburit.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
dacia_amg |
![]()
|
Nu serios?! Maine ma infiintez la ei in fata! Ce tre' sa fac/zic p-acolo?
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
n-am nici un amestec, am fost banat o saptamina!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
dacia_amg |
![]()
|
Inca... inca... imaginatia imi joaca feste... nu-mi pot inchipui un antivirus in loc de folie...
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Felicitari! tocmai ai dublat valoarea masinii.
Daca intr-o saptamana nu iti dispar bulele... sari calare pe el. ai garantie doar. Da' nu stiu cum ti-a dat tie omologare pentru 80% pe fata... Vezi tu cand ajungi la RAR. Cand te-or pune aia sa le dai jos... Apropo.. Folia ta este Skyfol Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(dacia_amg @ 30 Mar 2011, 00:13) Am pus foliile... Am uitat ce productie... parca ceva coreean Felicitari pentru alegere, multi kmp fara probleme! Ai grija totusi ca foliile alea nu se pupa cu daciile, si poate sa faca bule. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Coane Argon, ia mai citeste o data primul pot din acest topic!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Alydor |
![]()
|
Primul pot s-a dat... zii de primul post poate si pricepe...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ti-a dat geamurile jos?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Prin geamuri fumurii devine dificil si sa scrii, si sa citesti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
dacia_amg |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 30 Mar 2011, 09:09) Felicitari! tocmai ai dublat valoarea masinii. Nu chiar... am adaugat mai putin de 10% la valoarea masinii... QUOTE Daca intr-o saptamana nu iti dispar bulele... sari calare pe el. ai garantie doar. Da' nu stiu cum ti-a dat tie omologare pentru 80% pe fata... Vezi tu cand ajungi la RAR. Cand te-or pune aia sa le dai jos... Apropo.. Folia ta este Skyfol Suma respectelor, Alydor Pe fata n-am pus. Doar luneta, lateralele portbagajului si laterealele usilor spate. EXACT! Skyfol! Deci... sa mai astept o saptamana? Baiatul zicea de 2 zile... e drept ca parca au mai disparul din bule in 36 de ore... QUOTE(argon @ 30 Mar 2011, 09:11) Felicitari pentru alegere, multi kmp fara probleme! Ai grija totusi ca foliile alea nu se pupa cu daciile, si poate sa faca bule. ...la ce? la arat?! ![]() 30 Mar 2011, 23:05: QUOTE(tribunul @ 30 Mar 2011, 19:15) N-a dat nimic jos... doar jegul de pe exteriorul geamurilor cand a intins folia pe ele... This post has been edited by dacia_amg: 30 Mar 2011, 23:05 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pe exteriorul geamului, exterior aflat in interiorul masinii
![]() ![]() This post has been edited by Shush: 30 Mar 2011, 23:15 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pe exterior se pregateste pentru aplicat... si pe interior se pune definitiv. mai ales pe luneta cand se pune dintr-o bucata.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
dacia_amg |
![]()
|
Ca tot am ajuns la capitolul tiuning... aveti ceva cunostinte despre senzori de parcare? Marca/model, performante, montaj etc. ... spuneti, na va sfiiti... multam'
This post has been edited by dacia_amg: 30 Mar 2011, 23:34 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Alydor |
![]()
|
Da. ia oricare care are minim 4 senzori. Si afisaj, nu doar tiuitoare. Daca vrei ozeneuri ia din ala care iti arata masina. Daca vrei ceva bun ia din ala care arata distanta si barele de semnal. Am pe tractor de vo 4-5 ani si sunt super ok. Daca iti iei senzor sa iei si un releu simplu ca sa nu omori contactul de la marche-arriere.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
dacia_amg |
![]()
|
Multumesc Aly'. Dar... pe tractor?!
31 Mar 2011, 05:50: Sa fie vorba de tractorasul 1,5dCi?! ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dacia_amg: 31 Mar 2011, 05:50 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pune niste foto sa vada si ochiul nostru.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dacia_amg @ 30 Mar 2011, 00:17) ...teoretic nu ar trebui pusa folie peste "dezaburire" QUOTE(dacia_amg @ 31 Mar 2011, 00:34) Ca tot am ajuns la capitolul tiuning... aveti ceva cunostinte despre senzori de parcare? Marca/model, performante, montaj etc. ... spuneti, na va sfiiti... multam' Incearca aici...dar to "chinezarii" sunt...aia de calitate sar mult ca pret http://www.parkmatic.ro/ QUOTE(Alydor @ 31 Mar 2011, 01:07) Daca iti iei senzor sa iei si un releu simplu ca sa nu omori contactul de la marche-arriere. ...la ce curent "mananca" unitatea de la senzori nu e cazul de releu |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
dacia_amg |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 31 Mar 2011, 07:28) Ce-si doreste ochiul dvs sa vada? Bulele de pe geamul meu sau ceva legat de senzori de parcare...?! ![]() ![]() ![]() 31 Mar 2011, 19:13: Dupa mai bine de 72 de ore de la aplicare, bulele aproape ca au disparut total... This post has been edited by dacia_amg: 31 Mar 2011, 19:13 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:15 |