Accident cu Politia de frontiera
![]() ![]() ![]() |
Accident cu Politia de frontiera
tarzy |
![]()
|
||
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|||
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu de ce ii plangeti atata de mila acelui politist. Banii aia ii recupereaza intr-o zi. V-am aratat si devizul, care nu este umflat deloc. Atata costa atata platesti.
Trebuia sa am mila de el, sa imi fac masina intr-un serice de cartier sa ma trezesc cu 2 nuante de vopsea pe masina si sa mi se exfolieze vopseaua? Asa cel putin am garantie la lucrare si acte. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Trebuia sa ai mila de el, ca mine, sa stai 9 luni fara masina.
Pana la urma, autorizatia de reparatie de la cine o iei daca ai sarit peste politie si n-ai facut nici amiabila? Sau s-a scos? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ignora-i. Prostia se plateste.
Dpmdv ai facut exact cum trebuia - ai ales calea corecta si legala, indiferent ca erau 3 milioane sau 300 de milioane. ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu imi mai trebuie autorizatie de reparatie.
Va prezint pe tipul cu A6, care s-a oferit sa imi ofere RCA-ul lui: Click This post has been edited by mihai_dorin: 10 Apr 2011, 09:02 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(tarzy @ 10 Apr 2011, 07:17) Faptul ca nu ai acceptat variantele de "rezolvare" puse de ei la dispozitie (RCA la alta masina, rezolvare in service mai ieftin, etc) nu prea te onoreaza ca si om ... Doamne Dumnezeule ![]() ![]() Ala l-a lovit, tot ala n-avea asigurare (noi suntem mai prosti si ne luam, el e mai smecher, nu da banii pe asa ceva), vine cu tot felul de propuneri, si culmea, tot omul nostru nu e om. Ce sila mi-e de "oamenii" astia. QUOTE(mihai_dorin @ 10 Apr 2011, 09:56) De ce? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Asa mi-a zis cel de la service, ca nu mai trebuie. Intrati pe acel link sa vedeti cine sunt acesti oameni fara rca.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu cred ce scrie in articolul ala. Politia romana e profesionista, nu face asa ceva. Doar si-au scris pe ei "siguranta si incredere", "patrie si onoare"...
Sau tu nu stii ca eu mi-am gasit numerele de inmatriculare pe masina fetei unui politist de la furturi auto? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Doamne...in ce tara traim.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(mihai_dorin @ 10 Apr 2011, 09:56) Nu imi mai trebuie autorizatie de reparatie. Va prezint pe tipul cu A6, care s-a oferit sa imi ofere RCA-ul lui: Click Dacă are A6 tu crezi că ăla e muncit ? ![]() Defapt ....da ... e muncit, dar nu de el ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Ai inteles ce vreau sa spun.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(mihai_dorin @ 9 Apr 2011, 06:52) Din CEDAM reiese ca nu are RCA din 2010. aceeasi problema o am si eu cu doua masini din parcul auto al "familiei" insa daca introduc seria de sasiu (VIN) imi apar imediat politele RCA ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
@mihai_dorin: când îți iese mașina din service?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Ieri am fost si am rezolvat totul. Masina a intrat la 8 si a iesit la 13.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Banuiala mea e ca nicio masina patronata de "ala cu A6" n-are RCA si ca banii de polite care cu siguranta au fost dati de autoritati au ramas undeva pe drumul spre asigurator. Din cauza asta ala a si vrut sa-ti plateasca repejor reparatia ca altfel trebuia sa dea explicatii de ce n-are masina RCA.
Cine are masina "de firma" banuiesc ca stie ca nu-ti da nimeni banii tie ca utilizator final sa-ti faci RCA-ul ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(bahrim II @ 9 Apr 2011, 18:55) Eu, unul daca eram in locul vinovatului, chemam politia, luam amenda 500-1000 de lei, maxim, si tot nu ajungeam la 3000 de lei. luai amenda pt rca , eu faceam totul in reprezentanta cu 3000 lei, pe casco binenteles , iar tu era dat in judecata de firma mea de casco si o luai fix in mana. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by M i h a i: 14 Apr 2011, 15:31 |
--------------------
------
------
------
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu va legati de politie, ca eu am circulat un an cu masina de la firma de stat fara RCA, credeti ca intereseaza pe cineva? Asa e in Romania.
This post has been edited by argon: 14 Apr 2011, 15:32 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:17 |