masina mea, modificari LOGAN
![]() ![]() ![]() |
masina mea, modificari LOGAN
costelus_2006 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 November 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) DACIA_1.JPG ( Size: 242.17k ) Number of downloads: 3349 DACIA_2.JPG ( Size: 293.37k ) Number of downloads: 3848 DACIA_3.JPG ( Size: 157.17k ) Number of downloads: 3620 DACIA_4.JPG ( Size: 402.74k ) Number of downloads: 3883 DACIA_5.JPG ( Size: 351.97k ) Number of downloads: 3708 DACIA_6.jpg ( Size: 110.49k ) Number of downloads: 2283 |
||
--------------------
dacia
1300
1978
- vs01vxn
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Capacele de obor, abtibildul cu patru ciuning, stopurile inegrite si cromate, eleronul de pe luneta, cromul de pe cotiera si aeratoare, husele rupte, crucile de pe parbriz. Kitsch-tuning ieftin.
Da' pe 4 tiuning sigur faci valuri. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 25 Apr 2011, 15:47 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Ce e chestia aia la bara din fata legata cu sarma, cel putin asa se vede in poza? Pe mine ma intereseaza ce dotari ai pe el.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Să montezi în habitaclu 2 bare să doarmă bine găinile.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
mikey_gtx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 23 April 09 ![]() |
QUOTE(jelly @ 25 Apr 2011, 19:22) are grad de echipare Preference: oglinzi manuale, airbag pasager, nu are CB, are geamuri electrice si nu vad buton de AC. pare a fi de dinainte de vara 2006.imi plac: -culoarea/culorile -masca fata cu sigla reno -- arata ceva mai bine decat cea de dacie -senzorii de parcare -- desi nu par utili la viata satului, sunt buni in oras. -cheia-briceag -cruciulita de la oglinda -- in sensul ca e doar una. nu imi plac: -farurile -stergatoarele -- ar fi fost o idee sa le faci sa stearga bine -praful de pe masina -oglinzile in culoarea masinii -- aratau mai bine pe negru -capacele rotilor -chestia agatata cu bride de masca fata -chestiile de la geamuri, deflectoare de aer parca se numesc -toba pseudo-sport -abtibildele de pe luneta -stopurile -husele de pe scaune -- hidoase -husa de pe volan -- erai mai castigat cu volan imbracat in piele -cotiera -inelele aeratoarelor -gainatul de pe presul de la sofer -serigrafia alba la ceasuri -head-unit'ul sonorizarii vezi ca iti lipseste bandoul de plastic de pe usa de la sofer. mai bine le lasai toate negre. vad ca ai schimbat usa portbagajului. asa-i ca acum ai o alta cheie cu care il deschizi? ![]() chestiile lucioase sau vopsite lucios nu merg bine intr-o masina. |
--------------------
.
.
.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mie imi plac husele... mai ales aia de la sofer. Are si "aerisire".
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
I se mai spune Tsunami.
|
--------------------
-
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
costelus_2006 |
![]()
|
acea din fata sunt clipsuri pt ca e prin cu silicon si sa nu se desprinda acuma nu le mai am sunt scoase interiosrul nu imi place nici mie husele trebue sa le schimb
26 Apr 2011, 14:06: eu le-am scos dar de asta ce mai spuneti ca am vazut unu si la mine in oras care a pus la fel This post has been edited by costelus_2006: 26 Apr 2011, 13:06 Attached thumbnail(s) attachment.jpg ( Size: 446.85k ) Number of downloads: 2186 |
--------------------
dacia
1300
1978
- vs01vxn
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Tuning de mare arta!
![]() P.S. Vezi sa-i spui ca stickerul IPA, nu e valabil fara legitimatie. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
costelus_2006 |
![]()
|
mai are incalzite in oglinzile laterale retovizoare
Farurile nu am mai gasit alt mode eram la 800 de roni spoilarul din fata original e 10 milione lei vechii original fabricate in franta sau in rusia asa le au ei la logan ca la noi ca dacia mai frumos e un spoilar de van logan vreu sa imi pun si respul de set la proiectoare o sa pun si o poza il am doar pe dreapta pe snga este rupt dar nu stiu daca se da separat la set e 4 milione lei vechii This post has been edited by costelus_2006: 26 Apr 2011, 19:13 Attached thumbnail(s) dacia_6.JPG ( Size: 170.49k ) Number of downloads: 1447 attachment.jpg ( Size: 446.85k ) Number of downloads: 1119 |
--------------------
dacia
1300
1978
- vs01vxn
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(costelus_2006 @ 26 Apr 2011, 14:18) mai are incalzite in oglinzile laterale retovizoare Racite n-are in "retovizore"? QUOTE barurile nu am mai gasit alt mode eram la 800 de roni Deci erai la 800 roni distanta de niste baruri, se intelege de ce scrii asa... QUOTE spoilarul din fata original e 10 milione lei vechii original fabricate in franta sau in rusia asa le au ei la logan Multumim ca ne-ai spus ca exista si-n Franta, si-n Russia, Renault Logan. Ca acuma afli si tu ca la ei asa se cheama. QUOTE vreu sa imi pun si respul de set la proiectoare o sa pun si o poza il am doar pe dreapta pe snga este rupt dar nu stiu daca se da separat la set e 4 milione lei vechii Neaparat sa asortezi proiectoarele cu luminite albastre, vezi in profilul meu mai detaliat. Cica asa ti se transforma masina in cabina de proba pentru femei. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ba costelica.... tu incerci sa faci misto de noi, nu?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
costelus_2006 |
![]() ![]()
|
NU FAC MISTO DE NIMENI DACA VOI CREDETI ASTA TREBA VOASTA MS APRECIEZ SI JICNIRI DIN PARTEA VOASTRA
mikey_gtx ESTI CUMVA MECANIC CA TOT CE AI SPUS E CORECT APRECIEZ CE SPUI ![]() FIECARE ARE O PARERE, PUTETI SA IMI SPUNETI SI UN PRET PE MASINA |
--------------------
dacia
1300
1978
- vs01vxn
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu trebuie sa scrii cu caps lock activat. Nu e nimeni chior.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Respect!!! de mare angajament munca depusa de tine.
Eu cred ca undeva in jur de 10.000 ai putea sa iei pe ea. Ar fi bine sa ne spui din ce an este, pentru ca nu toti inteleg tunnniggul cu gust, si apreciaza mai mult varsta si km la masinuta. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
mikey_gtx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 23 April 09 ![]() |
QUOTE(costelus_2006 @ 26 Apr 2011, 20:11) nu sunt mecanic. dar cunosc bine loganul si pot aprecia gradul de echipare si alte detalii despre masina din cateva poze. ne poti zice motorizarea? din poze chiar nu avem cum sa ghicim decat ca e benzinar. toba nu pare a fi afumata prea tare -- caracteristic diesel. |
--------------------
.
.
.
|
|
GL 01 NJL |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 194 Joined: 16 January 11 ![]() |
Daca omului ii place care este problema voastra ,nici mie nu-mi plac unele chestii la masina da asta e treaba lui nu a voastra sincer
![]() |
--------------------
Audi
A4
1.9TDI/B5/1996
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Tu ai citit primul mesaj din acest topic, sincer?
|
--------------------
-
-
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Tare masina. Unicat.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
morpheus2kro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 1 May 08 ![]() |
Se pot vedea mai multe modificari aduse masinii:
Exterior: Faruri Stopuri Spoiler Fata Difuzor spoiler spate Difuzor luneta Toba portbagaj aproape clean - scos emblema dacia, motorizare, etc. vopsit capota, plafon, portbagaj Interior vopsit fete de usi schimbat aeratoarele maneta schimbator de prestige cheie briceag cotiera huse etc.... o incercare de tuning nereusita zic eu .... prelungirea spoilerului fata legat cu sarma, lipsa bandoului pe partea dreapta fata, huse imitatie de piele - pentru aspect natural au fost rupte ![]() Un mic sfat pentru o reactie mai pozitiva din partea celor cui te adresezi puteai sa: speli masina sa precizezi nivelu de echipare stock - ca sa evidentieizi imbunatatirile aduse sa nu evidentiezi minusurile pe care le are masina legat de pret - tu crezi ca conteaza ca ai dat 800 ron pe faruri ? sau xxx ron pe spoiler ? in momentul in care le ai pus pe masina au devenit sh si le a scazut valoarea... sau crezi ca prin elementele de tuning tu ai crescut pretul masinii ??? |
--------------------
Dacia logan 1.5 dCI
Dacia Logan 1.5 dCi
2007/preferance www.upgradefaruri.blogspot.com
Drive is the game, Logan 1.5 dCi is my way. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costelus_2006 din report) acelea sunt clipsuri ca am pus silicon si sa se intareasca dar acuma le-am scos nu le mai am ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Costelus, vad ca esti de prin vaslui. In zare se vad si niste turnulete...de la proprietarii lor te-ai inspirat ? Citi bani zici ca a costat bataia asta de joc ? Mai bine puneai benzina sau motorina si te plimbai...
Masina arata mult mai bine daca nu ai fi cocalarit-o in halul asta...Vrei sa o vinzi ? ![]() In halul in care ai adus-o - si in care arata - mai mult de 1000 de euro, asa, cu indulgenta, nu iei pe ea... |
--------------------
...
...
...
|
|
Alin_VAD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 14 February 10 ![]() |
Aici moderatorii dorm?
Pune un om niste poze cu masina si restul numai isi bat joc? Chiar as vrea sa va vad la fiecare masina, asta daca aveti una. Astia ca voi fac de ras romania! On topic. Loganul e dragut, nu vad nimic aiurea la el. Elementele sunt vopsite bine si nu are nimic iesit din comun. O masina simpla vopsita in rosu si negru cu ceva elemente tuning din kitul dacia (difuzor bara spate, eleron luneta) Dar de pentru proprietarii de dacie berlina, supernova si solenza stiu ca strugurii sunt acrii. This post has been edited by Alin_VAD: 27 Apr 2011, 11:25 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
sigurrrrrrrrrrrrrrrrrr
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:54 |