Odorizante auto
![]() ![]() ![]() |
Odorizante auto
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(argon @ 7 Jun 2006, 03:46) Ce parere aveti de odorizantele gel la conserva? E un borcanel frumos colorat, cu un capac de plastic gaurit, am vazut cam la 150 000 bucata. Se simte ceva, sau nu sunt bune de nimic? M-am saturat de braduti, ca tin 3 zile si trebuie altul ![]() Deci, stiti ceva? v5herb9sr.jpg O conserav mi-am luat si eu de portocale miroase bine si cred ca mai bag una dar de apple ![]() ![]() Sunt misto rau si put bine ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Trofin Liviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2007
- Cl-02-xxx
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Eu tot umblu cu braduti din aia de la petrom. Miros f frumos dar dupa 3 zile gata, s-a dus. Maine ma duc in Carrefour sa imi iau si eu cutiuta din aia parfumata. Sper sa ma tina macar o luna.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Littledevil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 26 November 05 ![]() |
Mi-am luat si eu o "conversa" parfumata. Dar nu stiu unde naiba sa o pun sa miroasa. Am incercat pe usa, dar ma enerveaza ca se plimba si nici nu miroase. Pe urma in buzunarul de sub consola, dar si acolo se plimba sa il ia.....In cele din urma l-am pus la manerul de la usa. Dar singura si mare problema cu care ma confrunt este ca nu miroase. Adik mult prea slab pt gustul meu. Am incercat sa il pun in dreptul unui "aerotor" si se pare ca aici ar mirosii suficient de puternic pt mine. Dar nu am cum sa il prind si in plus se vede chiar ca la tigani. Deci in concluzie unde sa il pun ca sa miroasa ceva mai tare?
|
--------------------
Volkswagen
Passat 1.9 TDI
- B 77 MSC As fii fericit daca as avea noroc de bani, cum am de prosti!
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
Parerea mea este ca bradutii aceia "Wander Baum" sau cum se numesc costa cam 4 RON aia mici si cam 6 RON ala mare cred ca ii stiti miros cel mai bine, au mai multe "arome" si tin destul de mult.
Eu din aia imi cumpar si ma tin cam o luna asa. Am avut cam tot ce se gaseste in materie de odorizante auto dar bradutii astia mi s-au parut cei mai "capabili" |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Si io tot cu braduti d-aia ma descurc. Ii schimb o data la 2-3 saptamani.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Nici un fel de odorizant, nu imi place sa miroasa a "ceva".
Mai ma urc pe la cate unu in masina, care are 15.000 de braduleti. Cobor mirosind a taxiu. Zici ca e Chinatown in masinile alea. |
--------------------
-
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Trofin Liviu) Iarna nu se simte nimic. Iarna se simte frigu'! QUOTE(Littledevil @ 21 Jun 2006, 01:40) Am incercat sa il pun in dreptul unui "aerotor" si se pare ca aici ar mirosii suficient de puternic pt mine. Dar nu am cum sa il prind si in plus se vede chiar ca la tigani. Deci in concluzie unde sa il pun ca sa miroasa ceva mai tare? Leaga-ti-l de git! Asa va fi mai aproape de nas, deci va mirosi mai puternic! ![]() Pentru cei care se pling ca "le moare bradutul" repede: uitati-va pe spatele pungii si veti fi surprinsi sa aflati cum trebuie folosit un bradut d-ala! Eu nu stiu cum dracu' puteti rezista de miros cind lasati bradutul de nou fara punga. Wunderbaum Everfresh rulez! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
miros urat conservele alea:) pe bune.
da si eu tot cu brazii originali tin:) aia de srl nu sunt buni:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
mi-am luat ambipur sport sau nu stiu de care ..... mai nu am simtit mai nimic.... dat pe max .... am inchis ac-ul .... nimic
poate doar daca miros direct ambipuru.... ce se intampla ?? |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Nu e original, m-am intepat si eu o data. Unul original are scris Ambipur si pe sticluta, litere in relief.
Am citit undeva ca, pt a avea un miros persistent in masina, sa pui pe o bucata de vata balsam de rufe(Cocolino, Lenor ...) si sa-l pitesti undeva ...sub scaune. Cui ii place acel miros poate incerca. |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
mai l-am luat din carrefour orhideea.... ce dzeu doar nu fac aia falsuri !
This post has been edited by NoDacia: 23 Jun 2006, 23:53 |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
mai nou am inceput as folosesc si eu Wunderbaum... aia XXL... negru.. clasic.. miroase misto..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
@ Littledevil eu am pus conserva in locul scrumierei (de nu fumez). Dar are si Marty dreptate cu legatul de gat
![]() This post has been edited by vasile82: 10 Aug 2006, 12:24 |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 06:17 |