Cuplul la DSN/SLZ si Clio
![]() ![]() ![]() |
Cuplul la DSN/SLZ si Clio
BBC |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
- Bogdan
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
unde se poate face drive test?
in bucuresti ma refer .. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
la orice reprezentanta dacia cu showroom :wink:
BBC : esti sigur ca te uitai la cuplu? nu cumva era curba de putere? cuplul este obtinut la 2250 de rpm , ca dc il obtinea la 4000 era motor pe benzina ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
rezare |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 13 September 03 ![]() |
QUOTE Asrazi am fost la drive test cu Solenza Diesel. Pe un pliant de prezentare a Solenzei este o diagrama de cuplu, care are forma stiuta. Din \"ochiometru\" se pare ca motorul are cuplul maxin in zona de 4000 rpm. La 4000 cred ca e deja puterea maxima la un motor diesel. |
--------------------
Opel Astra 1.6 16V
ex-Oltcit Club 1.1
- Bucuresti.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE La 4000 cred ca e deja puterea maxima la un motor diesel. EXACT |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Scuze pentru exprimarea ambigua.
Pe pliantul primit era si diagrama motorului de 1.4 l benzina. La motorul de 1.4 l benzina cuplul are cocoasa si mie mi se pare ca maximul cuplului este la aproximativ 4000 rpm. |
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
- Bogdan
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE la orice reprezentanta dacia cu showroom :wink: BBC : esti sigur ca te uitai la cuplu? nu cumva era curba de putere? cuplul este obtinut la 2250 de rpm , ca dc il obtinea la 4000 era motor pe benzina :mrgreen: si mai exact unde ?! ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Eu raman de parere ca la 4000rpm este cuplul maxim, indiferent de motor
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE Asrazi am fost la drive test cu Solenza Diesel. Pe un pliant de prezentare a Solenzei este o diagrama de cuplu, care are forma stiuta. Din \"ochiometru\" se pare ca motorul are cuplul maxin in zona de 4000 rpm. Bau! Felicitari! Dar in acelasi pliant scrie cuplul maxim al Solenzei: 114 Nm, turatia: 2800... Graficul e de la Clio, daca vreti sa stiti... Era mai demult pe un site, dar nu-l mai stiu, si poate nu mai e, graficul de la DSN. Acolo era mai mare la 2800, dar forma era aceeasi... M-am dat si eu cu Solnitza pe motorina... A tinut tipul sa-mi arate o accelerare gen de la stopuri. Daca turezi motorul, se misca si ala... Dar ca sa economisesti, la consumurile publicate de ei, daca nu ai o sursa de motorina mai ieftina, trebuie sa faci tare multi km (sute de mii) ca sa recuperezi diferenta initiala de pret. A, evident, probabil ca si la revanzare iei mai mult pe ea... Dar la exploatare, scoti banul numai in cazul in care umbli mult, mult, mult........mult! |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 06:34 |