Ce aparat de ras folositi?
![]() ![]() ![]() |
Ce aparat de ras folositi?
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
La noi a inceput cu idea de a nu duce copiii la frizerie, cand erau bebei 6luni - 5ani ca sa nu ia diverse de pe acolo.
Daca tot a invatat doamna (si nici noi nu suntem pretentiosi) am continuat; Acilisea ma costa frizerita 35 lei cu tot cu spalat pe cap; mai ai si avantaje in romanika, putine dar mai sunt ![]() |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ei, lasati. Dadeam cam 50 de lei cu schpagă (e barba in plus de tuns si aranjat), dar cand ieseam din frizerie tot de Sunny and Glamorous Popesti-Leordeni ma impiedicam. Iar cand stateam pe Kogălnicenu pateam acelasi lucru, dar cu Bucuresti.
![]() Eu vreau sa stiu de aparatul ala cu aspirator, e eficienta partea de asiprat? This post has been edited by MuciX: 23 Sep 2021, 10:31 |
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.385 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
M-am mai tuns si eu acasa in pandemie, cu ajutorul sotiei. Dar nu-mi iese cat de bine iese lui vis a vis asa ca tot la frizer ma duc.
@mufix, vezi poate asta e de tine https://flowbee.com/ This post has been edited by einstein1984: 23 Sep 2021, 10:51 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MuciX |
![]()
|
Mai bine ma duc la frizer.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(MuciX @ 23 Sep 2021, 11:02) Idem, am cumparat un Wahl pentru operatiune, numai ca eu am convins-o pe actuala mea sotie sa ma tunda si dupa ce s-au deschis frizeriile. M-am saturat de 35 euro la 2 saptamani. Acum de banii aia ma duc la masaj. ![]() Chiar functioneaza, sau e doar gimmick? Merge doar la barba? ![]() Este mai eficienta decat ma asteptam. Barba nu o las sa creasca mare, aia inseamna ca unele fire mai sar pe ici-colo, dar cand tund parul nu scapa aproape nimic. Trebuie periodic sa golesti "sacul" ca sa traga in continuare bine. Nu ii dadeam multe sanse cand am cumparat-o, dar sincer ca merita banii, mai ales la reducerea postata. Singura problema este ca nu are baterie, dar daca ai priza la indemana e irelevant |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
MuciX |
![]()
|
Mersi mult.
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tin sa raportez ca dracia aia de Philips din 2014 inca mai functioneaza. Am mai folosit-o atunci un an de zile adunat, poate si mai mult, zi de zi, pe barba, cand eram pe vapor. De cand am lasat viata aia in urma am cam renuntat la obiceiul de a da barba jos. E o chestie de luna poate, si de obicei merg la frizer sa o pun la punct.
Dar Philips-ul inca il folosesc pentru acel trimmer, desi ordinar, mai merge la subrat, din cand in cand. Am tot zis ca imi iau un OneBlade, dar pana la urma am tot lasat-o asa si mai trag de asta cat mai merge. Scula, din 2014 si pana acum, chiar nu ma asteptam. In rest, as pune o poza cu mine dupa starea de urgenta si inainte de prima vizita la frizer, dar mi-e sa nu chemati pe aia de la imigrarii ca ati vazut un taliban, asa ca ma abtin. Nu cred ca as mai putea sa revin la barbieritul zilnic. Acum sa mai am un job de genul aluia de pe vapor, unde sa te oblige sa fii mereu la fel(asta era si motivul pentru care pe vapor o dadeam jos, ca era mai usor decat sa faci intretinerea unei barbi, mai ales ca timp), cred ca m-as stradui sa o pastrez asa. Deh, vremuri si vremuri. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 14:32 |