Ce aparat de ras folositi?
![]() ![]() ![]() |
Ce aparat de ras folositi?
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Sa stiu ce sa-i spun mosului sa-mi aduca
![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Gillette Fusion.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Spune-i să-ți aducă Motorola Razr.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@cristyz,
Cu asta te barbieresti cand ninge la Cluj? This post has been edited by AR-18-MOS: 21 Dec 2011, 23:25 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu folosesc Gillette Fusion cu 5 lame (6 dacă o numeri și pe cea pentru perciuni).
B000BUUVTE.01.PT01._SCLZZZZZZZ_.jpg |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Da chiar. Cum mai e vremea-n Cluj? Iar ninge?
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Mai bun un d'asta
http://www.gsmpedia.ro/images/galerie/image/Razor%201.jpg |
--------------------
Una
d'aia
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu ninge.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
site-ul asta =
![]() ![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Cu trimer Bosch, doar mustata.
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai dreptate, nu era.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
G I M |
![]()
|
Pai nici nu este.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cine?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
G I M |
![]()
|
El, cum cine?
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Mach 3 pentru fata, Fusion power pentru bilute. Vibratiile alea fac toti banii.
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Tre sa fie cam naspa fata aia...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
probabil doar cand e nerasa
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ia uite ce topic am gasit!
Am trecut si eu la tehnologie cand vine vorba de barbierit, mai mult din dorinta de a economisi timp. Asa ca dupa niste cautari scurte, ca n-aveam timp de lalait, am comandat o dracie d-asta. O vazusem pe viu printr-un magazin da' la vreo 90 de dolari, asa ca am zis, de ce sa nu o iau ceva mai ieftin de pe net. Primele zile e bizara senzatia, dar ajuta faptul ca merge si pe fata uda, deci poti da cu gel, crema, spuma, etc. Dar nu prea mai economisesti timp, ba chiar dureaza mai mult decat inainte, ca tre curatata spuma mereu ca sa taie cum trebuie. Dupa ce te inveti cu ea pe piele uscata, poti sa dai linistit si in timp ce faci alte alea. Firele de par se aduna in proportie de 99% in interiorul draciei, si n-ai stres. Folosit in mare parte zilnic, bateria tine mai bine de o luna, la ce barba am eu. Asta chiar mi-a placut. Precizia nu e atat de mare, si pe gat parca nu ia totul cum as lua cu lama contra firului, dar una peste alta timpul economisit si faptul ca nu mai trebuie sa ma chinui sa gasesc lame pentru Sensor Excel(au disparut si aici si nici pe afara nu am mai vazut), sa mai umblu cu tubul de gel/spuma in bagaj ma fac sa recomand draciile astea. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu am AT890 parca. Cand firele sunt mici, barbieritul este rapid si simplu. Cand cresc necesita mai mult timp de lucru. Ca si idee, foloseste Gillette Fusion ProGlide Shave Gel. Nu incarca aparatul si asigura o aderenta mai buna.
Vezi ca exista si spray de la Philips de curatat si gresat. Pe mine cutitele ma tin o jumatate de an. Suplimentar mai am si Gillette Fusion ProGlide Power/Gillette Fusion ProGlide Power Styler Razor. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am luat recent o crema de ras de la Neutrogena. Nu crema clasica, pur si simplu aplici pe pielea uda un strat subtire, e mai mult ca o crema de maini ca si consistenta, dar ajuta si cum spui si tu, nu incarca aparatul aproape deloc.
Dar da, vreo saptamana cand am venit acasa nu m-am barbierit si dupa timpul asta, greu greu mai dai jos barba cu asa ceva. Mai ales ca am dat pe uscat, mi-a luat ceva timp. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Merced |
![]()
|
Nu prea ai unde, ca uitandu-ma pe net, vad ca nu se gaseste modelu' pe nicaieri. Doar d-alea cu pret de limuzina.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
G I M |
![]()
|
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
De 6-7 ani, sau câți or fi trecut de când a intrat pe piață, folosesc ăsta:
300.jpg Cât încă se mai comercializează, nu-l schimb. Cu electrice n-am reușit niciodată să mă obișnuiesc. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Merced |
![]()
|
@G I M: Bate, dar cand lucrezi zi de zi vreo sase luni fara o zi libera, si tre sa arati fresh in fiecare din acele zile, parca n-ai timp dimineata de asa ceva. Plus ca daca se misca rau vaporu' poate imi tai si jugulara cu asa ceva.
![]() This post has been edited by Merced: 2 Jul 2014, 19:18 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 18:52 |