Ce aparat de ras folositi?
![]() ![]() ![]() |
Ce aparat de ras folositi?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Nici la mine nu e vreo diferenta daca folosesc aftershave sau nu. Momentan folosesc ca imi place cum miroase.. cativa ani cred ca n-am folosit deloc, multa apa rece si atat
a, nici pamatuf nu folosesc, ce rost are? oricum spuma se "face" singura This post has been edited by ArtVandelay: 11 May 2011, 20:43 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Multumesc. Asta are : http://www.bebemagia.ro/articole/rotavirusul-partea-i/
Nici nu-l mai dau la gradinita la toamna. Decat sa-mi vina acasa cu zece boli (intr-adevar capata o mai buna imunitate in timp), mai bine il mai tin acasa 1 an. 11 May 2011, 21:11: QUOTE(radian @ 11 May 2011, 21:09) ![]() This post has been edited by dragoselu: 11 May 2011, 20:11 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai acasa sigur nu capata, daca nu si-o face la gradinita si-o va face la scoala.
This post has been edited by ady77: 11 May 2011, 20:20 |
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 11 May 2011, 20:42) Si si alea-s pe sortimente. http://blog.barbieritdelux.ro/sfaturi/cele...ural-de-bursuc/ Si daca tot l-am gasit... cdadane, ceteste articolul asta, ca zice vreo doua chestii care ti-ar putea fi utile http://www.barbieritdelux.ro/ritualul-barbieritului Eu habar n-aveam ca exista si solutii pre-shave. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dragoselu |
![]()
|
Asta DA sapun de barbierit: http://www.barbieritdelux.ro/creme-si-sapu...ras-de-lux.html Da' cred ca numai printul Charles foloseste asa sapun!
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 11 May 2011, 20:54) Multumesc de intrebare! A avut febra foarte mare in dimineata asta, 40 grade, asistentele nu stiau ce sa-i mai faca, desi i-au facut injectii cu antitermice, nu-i scadea temperatura deloc! ![]() ![]() Se face bine, îi tin pumnii ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
oftopic. De multe ori solutiile traditionale dau cele mai bune rezultate. Pentru scaderea febrei mama ma trata cu comprese cu apa cu otet, apoi se trecea la maini invelite in comprese, apoi ciorapi cu apa si otet, si in cel mai extrem caz in care am depasit 40 m-a invelit in cearceaf ud tot cu apa si otet. Febra a trecut relativ repede.
ontopic M-am uitat in oglinda azi si am vazut un refugiat ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 11 May 2011, 21:26) Si si alea-s pe sortimente. http://blog.barbieritdelux.ro/sfaturi/cele...ural-de-bursuc/ Si daca tot l-am gasit... cdadane, ceteste articolul asta, ca zice vreo doua chestii care ti-ar putea fi utile http://www.barbieritdelux.ro/ritualul-barbieritului Eu habar n-aveam ca exista si solutii pre-shave. "Evitati cu orice pret barbieritul contra sensului de crestere a firelor de par. " de ce? ![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Parca era ceva cu iritarea si cu firele care cresc sub piele.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca nu ma barbieresc contra, degeaba! Ramin pe jumatate nebarbierit. Da, te iriti mai mult, dar, cel putin la mine, altfel nu merge. Spre deosebire de floci, barba greste-n toate directiile.
This post has been edited by corbex: 12 May 2011, 08:43 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Hai s-o dau si eu in off-topic.
Apa + otet pe un cearceaf se foloseste de cedarea de caldura maricica datorata trecerii din starea lichida in starea de vapori. Daca mai tii minte calcule de pe la termodinamica din liceu, caldura aia cedata e maricica, deci sistemul poate functiona destul de ok. Plus ca nu cred ca te afecteaza la fel socul termic. dragosele, sper sa se faca bine junioru'. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
eu practic nu ma rad...sunt de parere ca trebuie sa fii cat mai natural...de exp subrat il am impletit de cateva zile...
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Azi am pus si eu o rezerva pe un batran Sensor Excel, si am dat cu lama pe fata cred ca-n premiera pe anu' asta. Uitasem ce misto e senzatia.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Foloseste sau a folosit cineva asa ceva?
http://www.emag.ro/aparate-ras/aparat-de-b...ref=vp_ap_assoc |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da, am folosit eu, cu sistemul rotativ de la Philips pierzi de doua ori mai mult timp cu barbieritul, dar barbiereste bine. Prefer sistemul de lame care se misca longitudinal.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
De ce nu citesti comentariile. E cauciugat!
QUOTE Folosesc acest aparat de peste 1 an jumatate sunt foarte multumit de el merge foarte bine ,se poate folosi si conectet la priza si cu acumulatoul ,in mana se tine foarte usor sapatele este cauciugat pentu o aderenta sporita.Recomand acest aparat este ieftin si bun. Na ca a dat Galatiul iar gol ![]() This post has been edited by Markos: 15 May 2011, 20:37 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Trebuia sa bag la pariuri.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Am citit comentariile.
Diferenta dintre 6090 pare a fi doar timpul de incarcare de la 1 ora la 8 ore, si desigur pretul. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
De fapt diferenta dintre who & who?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Gata?
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
nu m-am ras de luna trecuta. Barba rezista.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Esti bine. Eu dupa 4 zile sunt omul cavernelor...
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Cu ce fel de aparate va mai barbieriti?
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 18:28 |