Ticuri si reflexe mai mult sau mai putin, conditionate (atentie, NU superstitii!!!!)
![]() ![]() ![]() |
Ticuri si reflexe mai mult sau mai putin, conditionate (atentie, NU superstitii!!!!)
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu am o stare de mahmureala sambata dimineata, indiferent daca beau sau nu vineri noaptea
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Fiindca ti se intimpla foarte rar sa nu bei vineri seara? A propos, la Bacau apa minerala inca mai e considerata bautura?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
cand ma urc in masina, pun contactul si pana se sting beculetele de pe bord pun centura. Dupa aia bag in viteza, si cand semnalizez aprind si farurile.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Bre Alydor, ce ticuri complexe ai!?!?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
cele mai
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Adyy77: intrebam asa, ca nu te-am vazut mare competent la bautura, cred ca pui si apa la socoteala
![]() Am si eu un tic, mai pe invers: 1. Nu ponesc radioul cind ma sui in masina 2. Nu opresc radioul cind cobor din masina. Asa, ca amanunt, n-am radio in masina. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
un alt amanunt... nu ai masina...
Suma respectelor. Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ti-au furat Predealu?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
Da, si culmea culmilor: mi l-au furat in Sinaia!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Daca lasai usa descuiata nu-ti mai spargeau nici geamu
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
corbex |
![]()
|
Mi l-au furat din sacosa, ca n-aveam masina
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pai masina n-ai nici acu'
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ți-e scârbă?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
mai spala-l....
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Parca si acum fac in ochi sacosa aia
![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.753 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cand intru pe forum fac caterinta de prafteristi ....
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Alydor |
![]()
|
ii privesti de la inaltimea ARO-ului cu AROganta...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Alydor @ 24 May 2011, 14:09) Veci pururi, nici cand stau degeaba inainte de a pleca, nu-mi pun centura. Fac treaba asta imediat dupa ce pun machina in miscare. QUOTE(corbex @ 24 May 2011, 15:06) Daca ne luam dupa consum, e cel mai competent, da' am impresia ca n-o proceseaza. Beutura trece la el cu alcool cu tot prin rinichi si ajunge in vezica. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Amu' mi-am adus aminte de asta...
Nu-i ticul meu, e al nevestei unui coleg. Cand schimba I-II, in loc sa traga maneta direct, in linie dreapta, se opreste la mijloc, cauta punctul mort, si dupa aia baga a II-a. Dupa ce-si luase permisul, cum barbaxu' nu avea nervi sa stea in dreapta, m-a rugat pe mine s-o insotesc o vreme prin oras. Am incercat eu s-o conving ca poate schimba linistita si direct. O inteles, o si facut de vreo cateva ori, dar amu', dupa X ani, schimba exact in acelasi mod. Mult mai iute, dar in acelasi mod. Chestia asta o face doar in schimbarea I-II. Ni' nu inteleg de unde o fi invatat chestia asta, ca scoala o facut-o pe un golf, or la ala nu era riscul sa bagi marche-arriere incercand sa bagi a II-a Nu mi-ar fi mare mirarea sa aflu ca de fapt e ticul instructorului ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
eu ma cac in fiecare dimineata !
ce-i asta tic sau reflex? This post has been edited by Alexu7: 24 May 2011, 23:16 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
depinde. la exact aceeasi ora in fiecare dimineata? inainte sau dupa ce te trezesti?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
dupa intotdeauna si intre acelasi interval orar 8:00-8:30 inainte sa plec la serviciu
![]() bucatzel tu mai faci si prin somn ? |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Alydor |
![]()
|
Nu, asa sunt ei
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:38 |