Ticuri si reflexe mai mult sau mai putin, conditionate (atentie, NU superstitii!!!!)
![]() ![]() ![]() |
Ticuri si reflexe mai mult sau mai putin, conditionate (atentie, NU superstitii!!!!)
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Desi la prima vedere pare destul de portocalie...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
După ce ajung acasă și parchez mașina, imediat cum urc sus mă uit pe geam, probabil să văd cât de strâmb am parcat.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aiurea! Te uiti sa vezi daca nu ti-a luat-o cineva.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Loganu'?
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Normal.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cand trece cate o domnisoara draguta pe langa mine imi "fug" ochii
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Eu am inceput sa port ochelari de cal de cand a venit caldura ca nu se mai poate
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.753 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 27 May 2011, 11:08) După ce ajung acasă și parchez mașina, imediat cum urc sus mă uit pe geam, probabil să văd cât de strâmb am parcat. Bai sa nu uiti sa spui si ce masina pentru ofticatii aia doi pe la jurnal. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:39 |