Alcoolul si masina, Cand putem conduce?
![]() ![]() ![]() |
Alcoolul si masina, Cand putem conduce?
sod |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Nota 10 ca ai recunoscut ca ai facut o tampenie.
Iti mai dau un 10 daca intr-adevar nu mai faci pe viitor ... Si la stilul tau de condus ... brrrrr ... refuz sa ma gandesc la scenarii ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sod @ 26 Jun 2005, 11:46) eu am fost ieri cu firma la gratar; s-a consumat scrumbie, pulpe de pui, frigarui la gratar. Cat am stat acolo si am prajit treburi, am zis sa beau o bere, de racorit. Pana la urma am baut cam 1L bere. Dupa aia, la masa, am mai baut cam 200ml de vin. Am incununat toate astea cu o gurita (max 30ml) de tuica tare ca naiba (m-a apucat tusea). Astea se intamplau pe la 2. La 6 seara am plecat cu masina spre casa. Intre timp mancasem la greu si trasneam a usturoi de ziceai ca is terorizat de vampiri. Din cate citesc pe aici, cred ca daca se intampla ceva aveam alcool in sange la greu si cam infundam puscaria. Dar pe bune ca nu aveam nici pe naiba, eram perfect lucid. Anyway, cred ca nu mai fac ever chestia asta. Eu mergeam pe principiul ca daca esti mancat bine, o bere, doua nu se simt. ![]() pai hai sa ne lamurim ![]() ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
am condus foarte pasnic. Paulp puate sa spuna, ne-am intalnit pe drum si nu aveam nici viteza si aveam si traiectorie buna. Dar oricum nu mai fac ever.
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sod @ 26 Jun 2005, 12:32) am condus foarte pasnic. Paulp puate sa spuna, ne-am intalnit pe drum si nu aveam nici viteza si aveam si traiectorie buna. Dar oricum nu mai fac ever. Pai sa nu mai faci! ![]() ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
boala cea mai mare nu o am pe manelisti...
ci pe cei care se urca bauti sau beti la volan!nu numai ei sunt pe sosele! |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
anpop |
![]()
|
QUOTE(ydaniel @ 26 Jun 2005, 20:05) boala cea mai mare nu o am pe manelisti... ci pe cei care se urca bauti sau beti la volan!nu numai ei sunt pe sosele! Good point! dar mai trebuie sa adaugi si varianta in care circuli in anumite zone din tara...ex: cateva localitati din maramures, unde apa foloseste doar la spalat si gatit ![]() am vazut situatii in care sunt masini (aro si alea rusesti) care sunt adaptate sa circule pe mocanita, dar pana acolo merg pe sosea....eu nu as putea sa ma tin dupa obiceiurile lor, sincer, desi sunt obisnuit cu bautura (nu la covrig!!!) Dimineata, in loc de cafea, se serveste o suta, doua de palinca, deh, ca sa aibe omu spor...dar, desi la un etilotest ar iesi ceva procente, nu-i pot considera bauti...ca nu's!!! astia beau din pruncie, si sunt mai sanatosi ca noi...si sunt mai stapani pe reflexe dacat un bucurestean ca mine, obosit si plin de draci din cauza traficului urban.... |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
am fost acolo,m-am dat cu un mert duba pe roti de tren!o fo fain!da n-am rezistenta deloc la alcoool adevarat si dormeam dupa o lingurita de PALINCA!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
anpop |
![]()
|
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 13:37 |