Pachet revizii auto, interesati?
![]() ![]() ![]() |
Pachet revizii auto, interesati?
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Si cand ii dai drumul, sa vedem niste oferte complete? Adica pe cand faci topic si la bursa?
![]() This post has been edited by Victorine: 12 Jun 2011, 14:00 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Uleiuri d-astea pt ambreiaj umed exista?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu-i mai simplu sa antifonezi masina?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
N-am masina...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pai cumpara-ti!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Markos @ 12 Jun 2011, 14:53) DOAMNE FERESTE!!!!!!!!!!!!! ![]() QUOTE(Victorine @ 12 Jun 2011, 14:58) As fi vrut sa fie gata de vineri seara, dar nu am primit oferta completa pentru filtre. As putea sa fac o oferta partiala, da' nu-mi place sa revin asupra detaliilor, preturilor si alte astea, asa ca as zice ca marti seara e topicul gata. Daca arde rau, preturile si stocurile la ulei le am deja, pot face topic cu alea, separat. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
numai la orale ti-e capu'
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
O femeie cu folie pe gura ar fi ca OAP cu degetele lipite-ntre ele!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Marty...pentru 15 minute de liniste merita toata galagia ce urmeaza?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
15 minute???
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
E dintr-un film replica ma
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
am cautat pe gugal "15+minutes+blowjob", da' mi-a returnat numai (si) cu handjob.
nu se pune! This post has been edited by Markos: 12 Jun 2011, 16:26 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Nu era asa replica. Doi studenti la medicina (parca) se hotarasc sa faca un experiment si o cloneaza pe pitipoanca facultatii. Toate bune si frumoase, da clona avea hardul nescris asa ca incep astia sa o invete diverse chestii. Printre ele era si "15 minutes of silence", replica pe care o foloseau cand voiau un blow-job de la aia. La finalul filmului se inverseaza rolurile si tipa sta pe canapea cu o bere in mana uitandu-se la un meci in timp ce unul din gagii ii vorbeste despre nu stiu ce. Aia se uita la el, il impinge frumusel in jos si spune relaxata: "15 minutes of silence". Tineam minte ca in rolul ei juca Kari Wuhrer, da' se pare ca nu e asa. Mai cercetez.
This post has been edited by bmwh548: 12 Jun 2011, 16:31 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
esti offtopic, care-i legatura cu pachetele revizii auto?
ai riport. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Na ma ca am gasit si filmu': http://www.imdb.com/title/tt0260320/ Citesti acolo plot-ul, se pare ca eu mai incurcasem una-alta.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Markos @ 12 Jun 2011, 17:25) Aviem nuoi moldovienii filmu' di cari va interesaza, Domnu' Markos, intrati pi www.chisinau.ch si dati sarci "15 minutes" . ![]() This post has been edited by dragoselu: 12 Jun 2011, 16:41 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
bemveule, oricum ai riport.
This post has been edited by Markos: 12 Jun 2011, 16:42 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
De nu ti-oi trimite eu riportul de livrari pe luna asta scris in chineza...
Edit: Domnule plotoner Marty scuzati, da' m-a provocat patronul ![]() This post has been edited by bmwh548: 12 Jun 2011, 16:44 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 12 Jun 2011, 17:35) Na ma ca am gasit si filmu': http://www.imdb.com/title/tt0260320/ Citesti acolo plot-ul, se pare ca eu mai incurcasem una-alta. Misto filmul, buuuna rau gagica aia. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
În primul rând salut inițiativa ta, iar dacă apărea cu 1 săptămână mai devreme colaboram pentru că tocmai fac revizia Civic-ului. Aștept cu interes să lansezi afacerea, și dacă oferta va cuprinde produse de calitate, sigur voi cumpăra.
QUOTE(Marty @ 6 Jun 2011, 11:29) Din proprie experienta vorbind, NU va recomand uleiurile Motul decit daca intervalele de schimb sunt de maxim 5000 de km. Acu' rogu-te argumentează afirmația asta. Ce tip de Motul, și de ce e așa prost? Eu am pus Motul X-Lite 8100 0W30 și n-a sughițat motorul, are 11.000 Km de când se vântură prin motor, mâine îl schimb. Cu ce e mai bun Kuwait-ul tău decât Motul? |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
Cataline, eu n-am zis "nu cumparati Motul, cumparati Q8 ca-i peste el!", pur si simplu am zis ca nu recomand Motul. Ideea este ca am avut in motor Mobil de vreo 2-3 feluri, Valvoline si Motul. La Mobil n-am nici o plingere de facut, n-a fost zgomotos motorul, n-a papat gram; la Valvoline am observat aceleasi comportament ca si la SLZ, adica vara ziceai c-am motor diesel, asa rau se auzea, partea buna a fost ca nu a consumat; cu Motul am avut neplacuta experienta sa aud o bataie asta iarna (foarte discreta, dar se auzea) pina se-ncalzea motorul si, in plus de asta, mi-a papat 1 l. la 10 mii de km. Am cautat pe net si am gasit mai multe plingeri pe tema asta, ca cica s-ar dilua cu benzina si l-ar scuipa pe toba afara, multi recomandind schimbarea lui la 5000 de km.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce fel de Motul?
Al meu a rămas la nivel în ăștia 11 mii km cu toate că s-a mers destul de turat. Așa ca o chestie subiectivă, navele pe care merg eu cară des produse ale grupului Q8 (benzină, motorină, kerosen etc). Nu sunt produse prea pure, au multă apă și depuneri comparativ cu Shell, Chevron, BP etc. E drept că ulei n-am cărat, însă sunt de părere că prețul mic spune multe. Sigur, nici cel mai scump produs nu e neapărat cel mai bun, dar totuși... This post has been edited by C a t a l i n: 13 Jun 2011, 12:20 |
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
Catalin, uleiul e adus in forma bruta in Europa si apoi este aditivat si ambalat in UK si Belgia. Banuiesc faptul ca si celelalte produse sunt "cosmetizate" inainte de a fi trimise pe piata. Ma indoiesc c-ar fi acceptat danezii si suedezii (nu mai zic de locuitorii Benelux, britanici si italieni) produse de kko din '83 sipina azi. Unde mai pui ca se dezvolta destul de rapid pietele din Germania, Franta si Spania...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cu ce Motul ai avut probleme?
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 04:44 |