Noua impartire teritoriala a tarii, ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Noua impartire teritoriala a tarii, ce parere aveti?
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Roxana Vancea o chija-n freza pe crudutsa!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bre eu n-am de unde sti, ca la ora aia sunt satul de munca.
![]() |
--------------------
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(aphophis @ 12 Jun 2011, 21:14) garett,poate ar fi bine sa-ti mai verifici sursele de partid, aici zice altceva in legatura cu constanta: http://www.tvr.ro/articol.php?id=104778 Regiunea se numeste sud-est si zice o sursa (da sigur e pedelista) ca ar fi bazata pe regiunile de dezvoltare, infiintate in 1998. Se pare ca pesedeii au avut si ei o contributie majora in asta: http://ro.wikipedia.org/wiki/Regiunile_de_...e_Rom%C3%A2niei Dar stim.. huooooo dictatorul, hai sa ne mai uitam putin la latrine, si sa mai venim cu o tampenie ![]() Iepurila, regiuni de dezvoltare dpdv al fondurilor europene e una iar impartirea teritoriului de catre tactu base e alta! In primul caz afecta doar solicitantii de fonduri europene, deci imi e perfect egal, in al doilea caz afecteaza toata tara, deci e o tampenie! Bine, stiu ca diferenta e prea subtila pentru tine dar ca sa rezum: in primul caz luam bani, in al doilea caz dam bani! Capisci? This post has been edited by Garett: 13 Jun 2011, 05:22 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Afofis a incercat sa-ti spuna, printre altele, ca nimeni nu a incercat sa boteze ghiveciul cum zici tu. Adica nu stii sa citesti ce auzi la televizor.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mai da'la voi nimeni nu mai citeste "oficiosul de partid" ?? Ntz, ntz, ntz!
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-87918...e-economice.htm Moldova de Sudeste singurul judet nou care va avea in componenta judete din trei zone istorice diferite, Moldova, Muntenia si Dobrogea. Judetul va fi compusa din actualele judete: Vrancea, Galati (Moldova), Buzau, Braila (Muntenia), Tulcea si Constanta (Dobrogea). |
--------------------
No
Reno
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Traiesti in eroare, totul a plecat de la initiativa UDMR (aia cu kartofi buni):
"Cele șaisprezece regiuni de dezvoltare sunt Botoșani - Suceava, Bacău - Iași - Neamț - Vaslui, Brăila - Buzău - Galați - Vrancea (macroregiunea I), Constanța - Tulcea, București, Călărași - Ialomița - Ilfov, Giurgiu - Teleorman, Dolj - Mehedinți - Olt (macroregiunea II), Gorj - Vâlcea, Argeș - Dâmbovița - Prahova (macroregiunea III), Arad - Caraș-Severin - Timișoara, Alba - Hunedoara, Sibiu - Brașov (macroregiunea IV) și Covasna - Harghita - Mureș, Bistrița-Năsăud - Cluj - Maramureș și Bihor - Sălaj - Satu Mare (macroregiunea V)." "Moldova" e in inchipuirea unora (nu ca m-ar deranja cu ceva sa iasa asa ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
N-o mai da cotita ca macane!
![]() Fi barbat si recunoaste ca ai luat plasa, lasa-ma cu vrajeala! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
vijelie |
![]()
|
Plasa au luat aia care s-au aruncat ca "gaina la muci" (citat din clasici) afirmand ca fumigena reorganizarii e sfarsitul natiei romane, pentru ca la nici 2 zile sa vina si opozitia cu propunerea de... FE-DE-RA-LI-ZA-RE, care nu stiu daca e mai bine sau mai rau, dar justifica actualul parlament bicameral, cojmarul Tiranului.
This post has been edited by vijelie: 13 Jun 2011, 13:41 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ma Vijelie, ceva da cu virgula, cele 16 macroregiuni sunt 5, sau ai fost exagerat de subtil...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
1.Intrucit in urma reimpartirii teritoroale a tarii vor rezulta tot judete, nu e nevoie de nici o modificare a constitutiei.
2. Judetul Constanta va include Ialomita, Buzau si ce-o mai fi pe acolo ca sa-l puna pe Mazare in minoritate, asta fiind tot un fel de ungur. 3. Ca cam care e hirtia aia pe care nu ti-o poate da decit judetul? Si pasaportul il scoti in prima comuna mai rasarita, vecina cu a ta, ca sa nu mai zic de buletin, permis, etc. 4. Nu e nevoie de directii mamult, ca tot nu mai au ce urmari, raporta sau aproba. Cind s-a izbit cineva, ultima oara de o directie agricola judeteana? Dar de o directie sanitara? 5. Acu' trebuie sa ma recunoscc ca facind parte dintre aia 10 maglavici, admiratori ai li Baxe. Daca va e rusine sa ma nominalizati, ma autodenunt. ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
tu ai fost plecat?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
@radian
Am copy/paste de pe site-ul care il face pe Garett sa se scoale (ca de trezit nu mai am sperante) devreme si sa ne scrie ce a mai facut Dictatorul. Asa cum am zis din prima, subiectul in sine e tottal neinteresant, reactiile unora insa fac toti banii. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
Nu era nevoie, stim!
![]() mr.breeze, nu te mai face ca ploua, tu ii dadeai ca nu va fi "Moldova de sus" eu ti-am demonstrat contrariul si o dai in sf-uri... |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
paradox_utopic |
![]()
|
![]() solenza driver ! Group: Members Posts: 372 Joined: 1 January 09 ![]() |
iata ultima varianta de reorganizare teritoriala : Attached thumbnail(s) harta_romania_2012.jpg ( Size: 304.76k ) Number of downloads: 236 |
--------------------
dacia
1310, supernova 2001, solenza 2003,logan
2005
- B-99-SYS
|
|
vijelie |
![]()
|
@Garett
Ma silesti sa te rog sa pui un link cu propunerea OFICIALA in care apare "Moldova de Sus". Stii bine ca de cate ori te-am rugat sa faci asta ti-ai gasit de treaba cu altele. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Moldova de Mijloc exista?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
Numai de la brâu in jos.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
@mr. breeze: vezi ca am pus mai sus linkul din oficios. Daca voi nu va informati "editorialistii" bine nu e vina mea!
|
--------------------
No
Reno
|
|
vijelie |
![]()
|
ok, te inteleg. acu da-te jos de pe stalp sa nu te ranesti.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
E bine.
E din ce in ce mai bine. Ignoranta e putere, libertatea e sclavie. E foarte bine. Ca concluzie, e super. Stiu: Razboiul este pace... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(vijelie @ 11 Jun 2011, 09:46) [...] LE Asta da, imi place, scapam si noi de flotanti: "Deputatul Clement Negruț spune că va depune un amendament în comisia pentru modificarea Constituției, prin care capitala României să se mute la Alba Iulia." Iar granita sa se mute pe Carpati? Parca tot mai bine ar fi sa mute capitala la Viena. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
O reorganizare teritoriala generala era si este necesara cam de multisor. Asta insemnand dupa mine nu doar (mult) mai putine judete, dar si sensibil mai putine localitati (mai ales comune) si, deci, mai putine primarii, consilii judetene si alte unitati si institutii si organizatii conexe.
Daca dispar destule primarii si institutii, dar altele raman cu filialele actuale, lucrurile par a fi destul de OK. Ca daca ramane ANAF si la Iasi, si la Roman, si la Piatra Neamt, nu vad ce se pierde si cu este unul ori altul incurcat in treaba lui... Bine gestionat, procesul ar duce nu doar la micsorarea numarului de judete si la disparitia a macar 1/3, daca nu 1/2 din actualele comune si orase, ci si la o reducere a birocratiei cu 100.000-150.000 de indivizi care taie cu gratie frunza la caini. PS In incheiere dati-mi voie sa imi manifest consistentul meu scepticism cu privire la capacitatea guvernantilor nostri (oricare ar fi ei, de azi, ieri ori maine) de a face cu adevarat o asemenea reforma. Pentru ca politica de azi este un concubinaj perfect intre primari, deputati, senatori, ministri etc si clicile de clienti (deh, latinii...) care trebuie "hraniti" cu posturti grase si caldute. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(dacis @ 13 Jun 2011, 15:16) O reorganizare teritoriala generala era si este necesara cam de multisor. Asta insemnand dupa mine nu doar (mult) mai putine judete, dar si sensibil mai putine localitati (mai ales comune) si, deci, mai putine primarii, consilii judetene si alte unitati si institutii si organizatii conexe. Comunele existente vor fi "retrogradate" la rangul de sate? Nu de alta, dar exista o gramada de orase facute municipii si comune facute orase doar ca sa fie impozitul mai mare. Daca reduc rangul unor localitati vor starni nemultumirile administratiilor locale care vor primi probabil mai putini bani de la buget. QUOTE(dacis @ 13 Jun 2011, 15:16) Daca dispar destule primarii si institutii, dar altele raman cu filialele actuale, lucrurile par a fi destul de OK. Ca daca ramane ANAF si la Iasi, si la Roman, si la Piatra Neamt, nu vad ce se pierde si cu este unul ori altul incurcat in treaba lui... Bine gestionat, procesul ar duce nu doar la micsorarea numarului de judete si la disparitia a macar 1/3, daca nu 1/2 din actualele comune si orase, ci si la o reducere a birocratiei cu 100.000-150.000 de indivizi care taie cu gratie frunza la caini. In felul asta ar putea justifica reducerile de personal din sectorul bugetar. Poate vor mai face si altele. Sa te tii atunci tensiuni sociale... QUOTE(dacis @ 13 Jun 2011, 15:16) PS In incheiere dati-mi voie sa imi manifest consistentul meu scepticism cu privire la capacitatea guvernantilor nostri (oricare ar fi ei, de azi, ieri ori maine) de a face cu adevarat o asemenea reforma. Pentru ca politica de azi este un concubinaj perfect intre primari, deputati, senatori, ministri etc si clicile de clienti (deh, latinii...) care trebuie "hraniti" cu posturti grase si caldute. Oamenii capabili si cei care vroiau sa mai faca ceva s-au dus de ceva vreme peste granite. Romania va fi un stat de pensionari. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
vijelie |
![]()
|
Da' de ce sa fie tensiuni sociale daca dispar 100 mii de locuri de munca din sectorul bugetar? Tensiuni sociale intre cine si cine? Intre guvernanati si ex-bugetari? Pai cine ii tine pe astia in spate?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
marksman |
![]()
|
@vijelie: cine i-a concediat ii tine si in spate. Desi am eu asa o vaga impresie ca unii creaza locuri de munca la stat ca sa vina altii sa le desfiinteze. Si azi ma felicit ca nu am demisionat de unde lucram ca sa ma angajez la pompieri
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 13 Jun 2011, 14:19) Mai, asta cu stalpul e noua ta obsesie sau ce? ![]() Ai renuntat la cartofi? QUOTE(DannyY @ 13 Jun 2011, 14:50) E bine. E din ce in ce mai bine. Ignoranta e putere, libertatea e sclavie. E foarte bine. Ca concluzie, e super. Stiu: Razboiul este pace... Ca_concluzie??? ![]() Pp ca a fost o gluma, stiu ca esti "referinta in materie de limba romana" pe aici! Domnilor de ambele parti ale esicherului, sunt dispus sa pariez ca aceasta "mareata reforma administrativa" se va sfarsi la fel ca toate celelalte initiative, intr-un mare haos, cu cheltuieli imense si fara nici un folos real. |
--------------------
No
Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 23:31 |