Din ciclul "ce masina sa cumpar?", pareri si sfaturi pentru marksman
![]() ![]() ![]() |
Din ciclul "ce masina sa cumpar?", pareri si sfaturi pentru marksman
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu știu cum e la 2.0 d4d, la la 2.2 d4d intră 7 litri de ulei întradevăr. Tractoare.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Las' ca face Marty rost de ulei la pret bun
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
din malldova cumperi?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@Marty: multumesc pentru link-uri, o sa vad ce si cum.
@cdadan: faza cu injectoarele parca era la 2.0 nu la 1.9. Cat despre completat, am auzit mai des povesti de la cei cu 2.0. Un var de-al meu are o Octavia 1.9 TDI din 2008 si mi-a spus ca n-a completat nimic intre schimburi, ca n-a fost nevoie. Inclin sa-l cred, ca nu e fanul unei anume marci si a avut o gramada de masini pana acum, majoritatea diesel. @l@u: ce pot eu sa spun sunt doua lucruri: 1,n-am avut nemultumiri majore legate de "lighean" 2, sunt convins ca si urmatoarea masina va avea ceva ce o sa ma nemultumeasca. Nu exista masina perfecta. Pentru treaba cu oloiul, cat intra in motor, o sa vedem mai incolo. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Există niște avantaje pentru motor când are mai mult ulei în baie. Oricum, tot tractoare.
|
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
@marksman
singurul lucru bun la lighean a fost ca am dat 6900euro(tva dedus)si am vandut-o dupa 1,8 ani cu 6500euro dar pe PF deci am pierdut in 1,8 ani 400 euro dar am facut cu ea 35.000km. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(marksman @ 13 Jun 2011, 20:16) Da, la 2.0 m-am referit. 1.9 de 105 cai e d-ala, neam prost, nu se strica. QUOTE(marksman @ 13 Jun 2011, 20:16) Un var de-al meu are o Octavia 1.9 TDI din 2008 si mi-a spus ca n-a completat nimic intre schimburi, ca n-a fost nevoie. Poate ca e Octavia Tour, cu 1,9 de 101 cai. Alea intr-adevar, nu prea halesc. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@cdadan: nu e Tour, e varianta de dinainte de actualul facelift sau actuala noua Octavie. Oricum, Skoda nu mi-a placut niciodata, niciun model, scuzata-mi fie ignoranta.
LE: @Markos: aia nu-i masina de serviciu pe care i-ai dat-o lui ady77? This post has been edited by marksman: 13 Jun 2011, 19:26 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
l@u |
![]()
|
la Skoda poate Superb-ul merita luat in seama....poate
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Merita. Înainte să-i taie umbrelele din uși și alte dotări ce nu se găseau pe VW.
|
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
cam ce aveau de nu se gasea pe vw?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu mai știu, a fost un comunicat de presă al VAG în care asta au spus. Că taie din lista de dotări a modelelor Skoda pentru că e mai bogată decât a VW.
Umbrele în uși n-are nici Phaeton. Superb avea. |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
si meganul are !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Vorbim de lucruri diferite.
skoda-superb-umbrella-holder.jpg This post has been edited by C a t a l i n: 13 Jun 2011, 19:34 |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
skoda ungea un kkt cu miere ca sa se vanda dar de fapt si-au dat seama ca isi taiau craca
13 Jun 2011, 20:34: faza cu meganul nu intra in context...era asa ca sa moara posesorii de ciuda ! This post has been edited by l@u: 13 Jun 2011, 19:34 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
l@u |
![]()
|
ca si concluzie nu sfatuiesc pe nimeni sa ia replica la pret de original........de sa cumperi margarina cand ai bani de unt ?!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
asa, si dupa ce se uda umbrela, unde o pui?
in alta ordine de idei, superb e o masina super ok la toate capitolele, mai putin design exterior. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu's replici, sunt doar tehnologii vechi refolosite. Cam ce face și Renault cu Dacia. La un preț la fel de mare, prin comparație.
|
--------------------
-
-
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Markos @ 13 Jun 2011, 20:15) Am mai auzit de dat kilometrajul inapoi, majoritatea pe la 92 de mii asa, insa la aia din link, cred ca moldoveanul ala a taiat 2 zerouri, ce sa se mai complice. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 13 Jun 2011, 20:24) Atunci e Octavia 2, pe astea s-a pus doar 1.9 de 105 cai si ala papa ulei. Nu prea-mi explic, poate ca n-o calca deloc. Ca si consumul cica e in functie de talpa. Sau poate-i pun astia la revizie direct 5 litri. Ca si io am patit o faza de-asta, n-a trebuit sa mai completez. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
Sau or fi bagat Q8, ca cica nu-l maninca.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Îl scuipă pe jojă?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 04:13 |