Ai cutie cu ciunga si pachet de servetele in masina, ESTI COCALAR!!!!!
![]() ![]() ![]() |
Ai cutie cu ciunga si pachet de servetele in masina, ESTI COCALAR!!!!!
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
eu sunt cel mai cocalar...am cotiera plina de dulciuri, tic-tac si guma (nu sta inchisa numai daca ma sprijin pe ea la cat de plina e)...in torpedou am o harta a romaniei, servetele uscate si umede, 2 pixuri, sapun lichid ce nu necesita apa, bricheta, actele masinii, un set de sigurante si niste maruntis pentru parcare..in buzunarele laterale am un axe (pe partea pasagerului) si niste carpe iar pe partea mea tin de regula cheile de la casa, bonuri de benzina (foarte multe...nu stiu de ce le/se strang atatea)...si ambalaje si alte prostii pe care nu le-am aruncat pe geam....sub scaunul pasagerului tin o vesta reflectorizanta (desi nu-s cu duba dar nu se stie cand e nevoie), extinctorul si trusa medicala (si de fiecare data cand merg agresiv ba ajung in spate peste picioarele pasagerilor ba ajung intre picoarele domnisoarei din fata)...intre scaunul meu si portiera tin o sticla de apa/nestea iar in partea opusa o umbrela...in scrumiera si in volan ascund lucrurile mai de pret (pentru ca oricum in masina la mine nu se fumeaza)
![]() edit: in torpedo mai tin si niste cd-uri si cablul cu care leg telefonul la cd-player This post has been edited by Tince1290: 9 Jul 2011, 23:24 |
--------------------
-
-
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
floarea aia se misca pentru ca are panouri solare. M-am jucat cu una nu demult
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Asta ne face de ras, cum pana mea sa nu arunci toate prostiile pe geam
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
S-a insinuat pe topic fara sa aibe nici un merit. Deruteaza tinerii invatacei. Rusine!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
imi pare rau...vreau si eu sa fiu cocalar
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deci i-am dat report
![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Generosule...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
a bagat-o...a scos-o...iar a bagat-o..iar a scos-o...
![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
@marty, ai inteles principiul de functionare
![]() @Alex4u... nu mai zic nimic |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Inca n-ai terminat joaca?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.694 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Topicul asta mai are putin si face o luna si eu acum l-am vazut. Va distrati fara mine, bag de seama.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
poi am considerat ca nu ai o ciunga in masina ...si nu este destul de cocalar sa te implicam in acest topic:P
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 15 Jul 2011, 15:21) Topicul asta mai are putin si face o luna si eu acum l-am vazut. Va distrati fara mine, bag de seama. N-ai ratat nimic... QUOTE(para06 @ 25 Jun 2011, 22:48) ironick nu te supara pe mine , dar sincer cred ca nu prea ai succes la femei .. Chestiile astea sunt elementare in masina |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
Scuze ca ma bag ca musca-n lapte, dar din cate situ eu, cocalarii sunt putin bronzati din nastere, lanturi antiderapante din aur la gat, manele la maxim , iar fiecare propozitie incepe cu "Manca-ti-as".Din cate am vazut in forumul acesta, nu cred ca sunt cocalari pe aici
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Cum bre
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
"Cum bre, mancatsaj" ai vrut sa spui, C@taline!
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 14:11 |