Ai cutie cu ciunga si pachet de servetele in masina, ESTI COCALAR!!!!!
![]() ![]() ![]() |
Ai cutie cu ciunga si pachet de servetele in masina, ESTI COCALAR!!!!!
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pai le tine in masina ca in sifonier tine zestrea de rachiu.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 26 Jun 2011, 23:15) Ce am eu. .... Iar dormi în mașină? ![]() This post has been edited by Lostboy: 26 Jun 2011, 22:24 |
--------------------
.
.
.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ca sa poata fugi mai repede daca il cauta ala cu peria.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
O funie de usturoi n-ar fi avut si profu' in masina.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 26 Jun 2011, 13:36) Eu ii facusem un compliment, ca in comparatie cu tine care te stergi cu curul lui base la gura, el se stergea cu hartie inginerica ![]() si cica nu ai probleme. ![]() ![]() Btw: 153-portocale.jpg dupa ce te stergi la gurita de bale, te rog sa nu scrii pe aici, cauta mai bine telefonul de la socola ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Care casa, tu nu vezi ca domn profesor doarme in masina?
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Neagu Ionut @ 26 Jun 2011, 23:28) Omule, daca io merg la serviciu, am ore de la 8 la 16, apoi bijnita pana noaptea tarziu, totusi nu cam miroase a "acid putoric" prin masina, de la transpiratie? Normal ca ma clatesc un pic de transpiratie, imi schimb sosetele, tricoul... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cand te duci la bijnita iei tricoul gaurit pe tine, spune-le exact ca ei nu se pricep.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ba eu am si servetele umede, si uscate... guma nu am ca pe caldurile astea.....
deci sunt doar jumatate cocalar.... mam lenestit.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Io am lavete umede.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Am facut si io inventarul cu ce-am gasit prin torpedou.
- 3 becuri frana - 1 bec pozitie - 10 holzsuruburi, de diverse marimi. - 1 dop cauciuc - 1 cutit vanatoare - 1 manometru - 2 cutii chibrite - 1 pachet de tigari, 90% gol. - 1 moneda de 25 de bani (pre '89) - 3 monede de 50 de bani (valabile) - ceva sarma de aluminiu. - niste hartiute, pe una din ele erau notate niste numere de telefon. Va las pe voi sa decideti unde ma incadrez ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
La categoria "tataia".
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
@bucatzel: Pe unde ziceai ca esti moderator?
![]() This post has been edited by ady77: 27 Jun 2011, 13:25 |
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Prin aria asociata masinii din semnatura, in principal
![]() Ce nu inteleg eu nici de-al dracu', is holzsuruburile alea. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
bmwh548 |
![]()
|
E mai simplu sa pinzi tablele care iti pica de pe masina cu ele decat cu surub si piulita
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(yhattori @ 27 Jun 2011, 11:11) Asa o fi la oamenii astia care are tangente cu aviatia. QUOTE(bucatzel @ 27 Jun 2011, 13:28) Ce nu inteleg io, e ca am gasit in rucsacul folosit pe post de bagaj de cabina un burghiu pe care l-am plimbat TM - Munchen - Chicago - Kansas City - Dallas - Seattle - Chicago - Munchen - TM, FARA sa fie descoperit de agentii de securitate. Cum naiba o ajuns burghiul ala acolo? ![]() In masina am gasit un surub M3 si doua saibe. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(aphophis @ 26 Jun 2011, 23:27) si cica nu ai probleme. ![]() ![]() Ma tu dupa ce ca esti prost mai si semnalizezi, ca pana ma dau eu cu curul de pamant vad ca te dai tu. QUOTE(aphophis @ 26 Jun 2011, 23:27) dupa ce te stergi la gurita de bale, te rog sa nu scrii pe aici, cauta mai bine telefonul de la socola ![]() Ti-au taiat netul acolo? Am sunat la socola dar mi-au spus ca esti ocupat cu o camasa de forta. This post has been edited by ady77: 27 Jun 2011, 13:45 |
--------------------
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Inventar torpedo`:
1.Servetele umede pentru bord 2.O bucata cablu Sub Cidipleiar: 1.Guma Turbo 2.Abonament innot 3.Servetele Muci 4. O carte de vizita In Portbagaj: 1.6 prezoane 2.Trusa scule 3.Doua triunghiuri reflectorizante + Trusa de prim ajutor + Extinctor 4.Cheie roti 5.Hartie ingienica 6.Curea(pica pantalonii de pe mine) 7.Doua becuri de pozitie 8.Doua semnalizari albe de Supernova 9.Silicon auto 10:Cric |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
bucatzel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@bucatzel: iti dai seama ce explicatii ar fi trebuit sa dau daca m-ar fi pus sa desfac complet bagajul?
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
G I M |
![]()
|
Eu am in torpedou o cutiuta mica cu sigurante fuzibile, o cutie cu becuri (cate unu de fiecare fel), un pix, un sul de hartie igenica, o borseta cu cd-uri si un tub de silicon pentru bord.
In portbagaj am extinctor, triunghi reflectorizant, trusa de prim ajutor, si o cutie cu cateva scule. |
--------------------
Una
d'aia
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE Ce nu inteleg io, e ca am gasit in rucsacul folosit pe post de bagaj de cabina un burghiu pe care l-am plimbat TM - Munchen - Chicago - Kansas City - Dallas - Seattle - Chicago - Munchen - TM, FARA sa fie descoperit de agentii de securitate. ia incearca cu o sticla de borsec, sa vezi cum dai de dracu'! |
--------------------
*
*
*
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 15:26 |