Infiintare Service Auto, cu licenta Monomarca
![]() ![]() ![]() |
Infiintare Service Auto, cu licenta Monomarca
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Merge, daca ai si slogan bun.
![]() Attached thumbnail(s) 17012010.jpg ( Size: 87.16k ) Number of downloads: 378 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sadic ar fi sa bagi o d-asta:
"Cu noi, mortu-i fericit Cacu tine a trait" |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Marty @ 19 Jul 2011, 12:39) Cam asa... This post has been edited by radian: 19 Jul 2011, 21:59 Attached thumbnail(s) mocanita_027.JPG ( Size: 98.86k ) Number of downloads: 360 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
automeister=varza varza:))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
gata ma baieti.. stiu.. fac servis auto, pompe funebre si cimitir... si le pun eu intr-o legatura trainica. Angajez mecanici prosti si gropari buni...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(skija @ 20 Jul 2011, 09:39) gata ma baieti.. stiu.. fac servis auto, pompe funebre si cimitir... si le pun eu intr-o legatura trainica. Angajez mecanici prosti si gropari buni... poti sa faci cimitir si bude publice in acelasi loc... poate mai gasesti altii ca tine drept clienti, si te umplii de.. bani |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
pi ce crezi, ca ingrop numai regi?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Sa-ti faci si un cuptor solid. Cand nu vopsesti mertzane il transformi in crematoriu. Foc continuu, taimizmani.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
lasa ma, ca nu toti or fi asa de pretentiosi ca tine.
PS: La Paris ai fost? Cred ca tu ai fi in extaz sa vizitezi Père Lachaise Cemetery. Da sa-ti iei macar vreo 4 litri de cola cu tine! This post has been edited by neumann: 20 Jul 2011, 10:16 |
--------------------
...
..
|
|
skija |
![]()
|
n-am fost si nici nu cred ca vreau sa ajung, si in extaz as fi, sincer... si doar pentru mormantul lui Jim Morrison
![]() This post has been edited by skija: 20 Jul 2011, 10:20 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
neumann |
![]()
|
cateva ore? iti recomand sa ai niste laxative, just in case
Acu' ca ai ridicat-o la fileu... Ascult si am ascultat doors, ca toata lumea, insa morrison hai sa fim seriosi, nu a fost decat un drogat care a murit de o supradoza.. Nu vad prea multa spiritualitate, etc, ci un continuu delir exprimat prin muzica, un delir aproape perfect ca vine direct din natura (umana), da totusi nu un model. This post has been edited by neumann: 20 Jul 2011, 10:28 |
--------------------
...
..
|
|
skija |
![]()
|
presupunand ca nu ai auzit de Jim Morrison, sa revenim la problema servisului...
Care lucrezi la o firma de inchiriat flote de masini (gen sixt). Cum e cu contractele de service? sunt impuse de producatorul masinilor sau de firma de inchirieri? LE: acum am vazut editarea ta.. deci ai auzit de el.. ee.. nu-l consider model, il consider geniu (probabil din cauza drogurilor - luate de mine si de el) ![]() This post has been edited by skija: 20 Jul 2011, 10:30 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
neumann |
![]()
|
buna intrebare... te-ai gandit ca masinile de inchiriat sunt in leasing? qed
|
--------------------
...
..
|
|
skija |
![]()
|
si daca-s in leasing ce? intrebarea ramane... service-ul e impus de constructor sau nu?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
neumann |
![]()
|
pai aia le iau in riesling cu totul inclus vreo 10-15.000 de km, de ce crezi ca au toate kilometri atat de putini cand le inchiriezi?
|
--------------------
...
..
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adica kilometrajul se reseteaza la fiecare umplere a rezervorului?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
in Romania nu am inchiriat masini, dar pe unde am inchiriat, toate aveau un sticker pe bord sa nu depasesti 20.000 km sau ceva de genul, dar nu a fost cazul niciodata ca erau pe la vreo 4000 - 10.000 masinile. Vorbind de firme gen sixt.
|
--------------------
...
..
|
|
skija |
![]()
|
stai frate.. eu zic de FLOTE, nu de rent-a-car... firmele ca SIXT si Arval, cum fac service-ul?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
Suna si la Tarom, cine stie...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Despre flote stie Bsescu, dar nu posteaza pe aici. Incearca pe PM.
This post has been edited by corbex: 20 Jul 2011, 11:00 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
Basescu n-are nevoie de service la flote, mai degraba bate palma cu "magnetii"...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
skija |
![]()
|
ba neumann, ia nu mai scrie tu aci pe topicu' meu ca-l intoxici numa' cu bazaconii... lasa etnobotanicele alea si apoi sa vii sa-ti dai cu parerea despre servisuri auto si nevoi fiziologice... ce-i aicea?
ala care vinde flote e un piularau la cravata care semneaa niste hartii... si respecta politica firmei... deci, firma, cu cine face contracte de service? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(skija @ 20 Jul 2011, 14:09) ba neumann, ia nu mai scrie tu aci pe topicu' meu ca-l intoxici numa' cu bazaconii... Pai tu ai inceput cu bazaconiile, cand ai deschis topicu'. QUOTE lasa etnobotanicele alea ![]() De ce? Se supara Morrison pe mine? Le QUOTE si apoi sa vii sa-ti dai cu parerea despre servisuri auto si nevoi fiziologice... ce-i aicea? ala care vinde flote e un piularau la cravata care semneaa niste hartii... si respecta politica firmei... deci, firma, cu cine face contracte de service? Nu stiu ma, noi am avut flota de la eurial si tot aia faceau servisu, ca sa vezi! Cu siguranta o sa iti spuna astia tie pe forum cum sta treaba, vorba aia... Iar incepi cu bazaconii si te iei de altii ca iti raspund in aceeasi nota. This post has been edited by neumann: 20 Jul 2011, 13:15 |
--------------------
...
..
|
|
skija |
![]()
|
faptul ca ma intereseaza niste detalii in ceea ce priveste lansarea unei afaceri, nu cred ca e bazaconie. Ce zici tu, e... deci aia de la EURIAL, cum faceau servisul? de capu lor asa? sau erau obligati sa aleaga service-ul aferent MARCII masinii. aia ma intereseaza.. Ca Eurial nu cred ca are service-ul lor...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Uite un exemplu concret: Honda Trading, adică importatorul imbecil al mărcii în România, pretinde de la orice dealer ce vrea licență să aibă o investiție minimă de 2 milioane de euro în locație în termen de 2 ani. Pentru că nu au îndeplinit acest criteriu, Truvia Motors (fostul dealer din Constanța) a dat faliment iar Litex (dealerul din Ploiești) a pierdut licența. Sunt niște condiții aberante de multe ori, mai ales la mărci care nu investesc în publicitate, nu se vând în volume mari la noi și nici nu se prea strică. La o marcă de genul ăsta nu recuperezi secolul ăsta investiția doar din revizii.
Licențele pentru orașele amintite au trecut acum în portofoliul Autoklass. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Skijule, da' tu ai auzit de Eurial pina acum? E importatorul Pejo in Romania. Si, ce sa vezi, are si servis propriu.
Despre flotele auto, acelea sunt ingrijite de cine vrea ciucurelu' lu' baiatu' care administreaza parcul respectiv. Cit sunt in garantie, masinile merg acolo unde au garantie. Cum au iesit din garantie, masinile merg unde vrea ciumidel ala de-ti zisei mai su. In printip e un servis destul de decent incit sa-ti puna uleiul in baie si sa-ti stringa busonul la ulei. Daca ar alege servisuri de kkt, in mod sigur ies discutii, pentru ca se vor plinge agentii sau cine umbla cu masinile pe teren. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 16:07 |