Infiintare Service Auto, cu licenta Monomarca
![]() ![]() ![]() |
Infiintare Service Auto, cu licenta Monomarca
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(skija @ 22 Jul 2011, 08:22) gata ma baieti... m-am lamurit... vreti sa fac distilerie... ca prea le dati subtil asa... oi putea lua fonduri pentru distilerie? ma ajuta base? Alooooo, berea nu se obtine prin distilare, ci prin fermentatie. Doar nu-i tuica de pufoaica. Cum dracu' sa-ti dea astia fonduri daca nici procedeu' de fabricatie nu-l stii? ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
pai doar nu ma apuc sa fac bere... La ce drojdieri avem in zona... distilerie merge...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa-mi dai um PM sa-ti fac o oferta de pufoaice.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
Io te pun in legatura cu vecinu', are materie prima in fundu' curtii.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pana la urma il consiliati sa-si deschida vreo firma de vidanjare.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
NU stiu de ce am impresia ca, ajutat fiind de noi, pina la urma-si deschide o fabrica de nasturi.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai daca se pisa prin cimitire?
|
--------------------
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(Marty @ 22 Jul 2011, 10:14) QUOTE(ady77 @ 22 Jul 2011, 10:14) asta e gandita la maxim! adevarul ca si legatura e maxima.. Daca-mi fac ce zice marksman, firma de vitanje, o sa am nevoie de sofer pe vitanja. Ady, sa-mi trimiti CV-ul... stiu ca nu o sa te poti abtine... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ba nimic nu stii... oamenii ca tine se duc in cimitir, se pisha, si isi pierd nasturii cand trag de iei ori sa ii incheie, ori mai ales sa ii descheie ca atunci lumea e mai nerabdatoare. E, tu in momentul ala, ca proprietar de greiv iard, vii si aduni nasturii pe care ii reciclezi in fabrica - le dai alte forme, marimi, culori, sau ii vinzi ca atare ca second hand in stare buna. Eventual iti faci cimitir de masini, ca sa ai legatura cu obiectu initial de activitate.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DannyY |
![]()
|
Dupa aia faci un servis si-ti repari singur vidanjele.
Deja ai corporatie si iei mult mai multi bani din UE. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 22 Jul 2011, 11:13) QUOTE(ady77 @ 22 Jul 2011, 11:14) QUOTE(skija @ 22 Jul 2011, 11:30) Dobi, ii raspundeam lui marksman, dar intre timp a postat bolangiu' de Marty ![]() |
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si de cand e un lucru naspa sa faci bani din munca cinstita??...chiar si sofer pe vidanja....
ady nu te supara... cadaca te duci cu masina intr-un sat dupa program scoti intro zi salariu pe o luna.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
skija |
![]()
|
1. bah petronel, uite care-i treaba... radem, glumim, f**em, platim.. deci mai usor cu jignelile ca n-am impartit pana acu' niciun joint (app, ai?).. deci sa nu sarim calu'... da?
2. bah baieti... eu nu ma fish in cimitire, asa.. de fun... n-am facut-o niciodata... era vorba despre un anume mormant. Si a fost o figura de stil, voi astia mai sensibili v-ati ofuscat si normal ca am continuat linia pentru ca am vazut ca va enervati dintr-o prostie... nu m-as pisa la propriu pe niciun mormant, indiferent cui ar apartine. Dar daca voi doriti un al doilea StefanT, ma sacrific si voi accepta de acum glumele legate de fishatul pe morminte... si daca vreodata ma fish pe un mormant, ma fish ca n-am unde in alta parte, si seara cand imi spun rugaciunea, o sa-mi cer iertare detinatorului... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 22 Jul 2011, 13:08) si de cand e un lucru naspa sa faci bani din munca cinstita??...chiar si sofer pe vidanja.... ady nu te supara... cadaca te duci cu masina intr-un sat dupa program scoti intro zi salariu pe o luna.... Si pentru atita lucru sa ne lipsim de placerea de a-l frectiona me micul Skija? A picat pe bec, pina se arde becul mai are de tipat. This post has been edited by corbex: 22 Jul 2011, 12:17 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
skija |
![]()
|
da prietene... voiam doar sa vad cine mai sare de c*r in sus...
![]() ![]() cu proxima ocazie voi cauta o alta formula de atac, sa vedem cine-si mai pune mintea cu mine... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
Și de unde ai tras tu concluzia prietene, că am sărit de cur în sus?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
skija |
![]()
|
nu am tras nicio concluzie... spuneam ca asta voiam sa vad.. tu doar te-ai atacat... incerci sa-mi dai mie o lectie despre cum e mai naspa sa te fishi... la propriu sau la figurat.. wtf?
@yhattori - da This post has been edited by skija: 22 Jul 2011, 12:55 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 22 Jul 2011, 13:08) Nu are legatura cu vidanja, nu e nimic rusinos sa muncesti, are legatura cu faptul ca se lauda ca se pisa pe mormantul unuia. QUOTE(b76bgaarh @ 22 Jul 2011, 13:08) ady nu te supara... cadaca te duci cu masina intr-un sat dupa program scoti intro zi salariu pe o luna.... Tu cred ca nu stii ce salarii ofera grecu'. |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
skija |
![]()
|
ba ady.. sa stii ca daca nu te atacai tu si restul sensibililor chiar ma pisam pe mormantu' lu ala.. asa.. a scapat... va avea un mormant uscat... ar trebui sa te rasplateasca!
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Sa-i fie tarana (mai) usoara!
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
skija |
![]()
|
cred, cred... si d-aia te-a muncit grecu mai mult.. a vazut ca n-ai somn si a profitat de tine.. vezi... mai bine te relaxezi...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Marty @ 21 Jul 2011, 21:53) Eu am fost azi prin Real, pedaland, si am luat trei bucati d-astea cu lamaie, una o beau deja acum. Intr-adevar interesanta, mai buna decat alte combinatii de genu' asta pe care le-am incercat. Da' parca tot mai bine iese din bere buna jumate si jumate Sprite de exemplu. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 16:15 |