Condusul prin Turcia, inchiriez masina sau iau hautocaru'?
![]() ![]() ![]() |
Condusul prin Turcia, inchiriez masina sau iau hautocaru'?
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
A?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Sunt ceva hoteluri chiar si in Finike, teoretic te poti lipi lejer de un autocar, in aeroport. Da' e mai nasol la intoarcere.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
N-auzi c-am rezolvat? Ce treaba am io cu Finike cind ma duc in Oludeniz?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pai stiu si io? Vizitezi.
![]() Hai sa-ti fie denizu de ras, ca m-am uitat ampulea p-o harta. Distractie placuta! |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ramaneti uniti!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ultra all inclusive? Zboruri cu Tarom?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
Demi-pensiune, transport individual cu Turkish. Taromu' ajunge la Dalaman doar cu AtlasJet-ul, da' are niste ore de sosire si de plecare absolut imposibile.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E mai fain cu Turkish oricum.
Eu am luat pentru cineva anu' trecut în Antalia 8 zile, zboruri Tarom și transport inclus până la hotel, 5 stele ultra all inclusive (cica ultra înseamnă și băutura inclusă) cu 500 euro de căciulă. Au fost mulțumiți. E mult mai fain decât în Grecia de exemplu. 17 Jul 2011, 21:55: E mai fain cu Turkish oricum. Eu am luat pentru cineva anu' trecut în Antalia 8 zile, zboruri Tarom și transport inclus până la hotel, 5 stele ultra all inclusive (cica ultra înseamnă și băutura inclusă) cu 500 euro de căciulă. Au fost mulțumiți. E mult mai fain decât în Grecia de exemplu. This post has been edited by C a t a l i n: 17 Jul 2011, 20:55 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Bautura e inclusa si la all inclusive, dar e autohtona. La ultra all inclusive ai si bautura din Strainezia.
Oricum, la Oludeniz se pare ca e una din cele mai misto plaje din Turcia. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Esti un romantic, tre' sa recunosc!
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 17 Jul 2011, 21:55) Eu am luat pentru cineva anu' trecut în Antalia 8 zile, zboruri Tarom și transport inclus până la hotel, 5 stele ultra all inclusive (cica ultra înseamnă și băutura inclusă) cu 500 euro de căciulă. Alea 8 zile sunt de fapt 7 nopti, iar in practica 6 zile pline + doua capete, cum ti-e norocul, in functie de orele de zbor. UAI la 5 stele nu gasesti cu 500 de euro, la hotelurile bune. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
Mbre, daca gaseam legatura de bun simt IST-DLM, as fi avut inca o zi plina (formata din jumatati) si zburam si aproape gratis
![]() 18 Jul 2011, 10:21: Hotelu' ma costa 45 de iepuroi pe noapte si biletele dus-intors 440 de iepuri. This post has been edited by Marty: 18 Jul 2011, 09:21 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Printzu mostenitor are belet la Antalia Ak-Ka Antedon UAI ***** 3 persoane 8 zile/ 7 nopti transport din sat de la noi pana in batatura stabiliment si retur la 1400 euro . Trei ani la rand a fost Belek acu s-a mutat pe partea mai muntoasa. Singurul dezavantaj e daca in hotel sunt f. multi romani sau rusi. Astia fiind prin definitie cocalari fac galagie si murdarie de abia prididesc ienicerii sa tina curatenie.Oricum ca sa iti ia banii vorba unuia din directorii de hotel< Giugeam si bula la voi turist>
![]() Cu iecxeptia Bucovina si mici excursii in Banatul Montan dreac sa-l ia pe ala care mai pune picioru` in resorturi valahe.Daca e de strand si iesiri de week-end tarile vecine si prietine Zerbia si Bozgoria ofera conditii ffff. bune la preturi mai mult decat decente si totul pe o raza de 100 de km de satul natal. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
La harapi nu conteaza sexu. Daca estem bani giugeam . Insa daca ghiaur jidan estem taiam
![]() Nenea ala era pe plantatie la turci si cred ca era ceva frantuz sau valon. El definea succint politica in turism a Turciei. In romania politica e invers Turist giugeam bula ![]() This post has been edited by bion: 18 Jul 2011, 11:30 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
Mbre, niste valuta mai exotica unde vind? SI de unde cumpar lire turcesti?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Valuta exotică ai putea încerca la BNR.
Iar lirele turcești le cumperi din Turcia. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ti-au mai ramas bani din Libia?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
Mda, ciocane libaneze.
Marty, o sa fii singurul turist din Turcia care plateste cu lire. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ciocanul Gabonez nu stiu daca e convertibil
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
este, da numai in dinari congolezi
|
--------------------
...
..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:37 |