Masina mea ..., Renault Megane Hatch ...
![]() ![]() |
Masina mea ..., Renault Megane Hatch ...
Sebz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 13 September 10 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
renault megane II
renault megane II
2004 MEGANE II 1.6 16V 2004
|
|||
28-C.L.G |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 12 July 11 ![]() |
dupa cum am si zis ,masina asa am cumparato(NEAGRA,mai putin roti),nush cum il cheama pe baiat,masina a avut si un itermediar!!respect all
|
--------------------
renault megane 2
megane 2
2005
|
|
Sebz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 13 September 10 From: Sibiu ![]() |
Am inteles asta. Eu doar ti-am dat sfaturi cum sa repari ce ai stricat .
|
--------------------
renault megane II
renault megane II
2004 MEGANE II 1.6 16V 2004
|
|
28-C.L.G |
![]()
|
Sebz ms de sfat ,mia mai zis ineva de gri dar alt tip nu imi vine acum cum se cheama
|
--------------------
renault megane 2
megane 2
2005
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.331 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sfaturi .... sau parerea mea cum vrei ..
1) eleronul ala arata urat ... nu-ti da nici o stabilitate in plus ca nu ajungi tu sa circuli cu viteza aia in care sa ai nevoie de stabilitate in plus .. 2) masina in forma actuala este chicioasa rau ... si nu ma face decat sa ma gandesc ca ti-ai batut joc de o masina frumoasa asa cum a iesit ea din fabrica ... nu ma intelege gresit ... imi plac modificarile la masini ... dar din pacate intre ceva frumos si ceva chcios .... este doar un mic pas ... tu l-ai facut ... 3) si cel mai important .... acest topic nu are ce sa caute pe aria tehnica ... si ca urmare il mut la jurnal de bord unde poti sa-ti desavarsesti opera. Spor! P.S. Titul este editat de mine .... poti sa-l schimbi cum vrei tu ... editand primul post .. This post has been edited by cj98czh: 1 Aug 2011, 09:36 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
28-C.L.G |
![]()
|
dan22 poate stii ceva de CHC ca eu lam cautat dar nu a fost de gasit!oricum VALABIL PENTRU TOTI:masina nu va ramane asa ,vor urma multe schimbari interior si exterior!!rog inca o data moderatorii daca se poate sa mute ei topicu sau chiar sa-l inchida!!INCA CEVA:mam uitat la sectiunea care trebuie puse pozele cu masina,acolo sincer nam vazut nimic special dar cateva care chiar miau placut dar ce am ramas surprins ca multi care au comentat aici de masina mea nici macar nu au poze cu masinile lor postate!!asa ca baieit lasati-o mai usor cu comentariile ce nu-si au rostu!!incercati si voi sa modificati cate ceva la masinile voastre chiar daca nu esti sigur ca va iesi bine ,ASTA NU PREA CONTEAZA,perfectiune NU EXISTA
|
--------------------
renault megane 2
megane 2
2005
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.331 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Se scrie ..... l-am cautat, m-am uitat ...
Atentie .... cand pui ceva sa comenteze ceilalti nu te astepta sa fie de acord lumea cu tine .... ca tie iti place este una ... ca majoritatea o considera altfel .... este parerea lor ... dar nu venii cu texte ... gen "am ramas surprins ca multi care au comentat aici de masina mea nici macar nu au poze cu masinile lor postate!!asa ca baieit lasati-o mai usor cu comentariile ce nu-si au rostu!!incercati si voi sa modificati cate ceva la masinile voastre chiar daca nu esti sigur ca va iesi bine" ..... sunt destui care au facut cate ceva si chiar le-a reusit ... tie nu ... asta este .. ![]() This post has been edited by cj98czh: 1 Aug 2011, 09:41 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
28-C.L.G |
![]()
|
mai inbtrebati si pe altii cei care nu sunteti in tema,ELERONU ALA nu e pus de "agatat rufe" cum zic unii sa stiti ca pe autostrada cand mergi cu peste 180 in curbe se simte bine stabilitatea!!mentionez ca am mers cel mai mult cu 215km/h si mai aveam pedala, 2 pers in masina plus bagaj ,asta se intampla prin Slovenia!!
|
--------------------
renault megane 2
megane 2
2005
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Nu stiu nimic de el. Are numar in ultimul post al meu...in anuntul cu masina... mai multe nu cunosc.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
cata suferinta!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
28-C.L.G |
![]()
|
cj98czh ai dreptate,am scris eu cu rautate:D!!cer scuze all
|
--------------------
renault megane 2
megane 2
2005
|
|
cj98czh |
![]()
|
QUOTE(28-C.L.G @ 1 Aug 2011, 10:42) mai inbtrebati si pe altii cei care nu sunteti in tema,ELERONU ALA nu e pus de "agatat rufe" cum zic unii sa stiti ca pe autostrada cand mergi cu peste 180 in curbe se simte bine stabilitatea!!mentionez ca am mers cel mai mult cu 215km/h si mai aveam pedala, 2 pers in masina plus bagaj ,asta se intampla prin Slovenia!! Inca unul .... ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
28-C.L.G |
![]()
|
cj98czh scrie undeva pe forum.reno ca ESTE OBLIGATORIU SA SCRII GRAMATICAL!!???
|
--------------------
renault megane 2
megane 2
2005
|
|
cj98czh |
![]()
|
Scrie ... in regulamentul pe care se presupune ca l-ai citit ....
Punctul 2 litera d "Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj tip "mirc" (daka, k, lol etc.) si nici a scrierii cu sh, tz, k etc. Punem accent pe calitatea mesajului (atat din punct de vedere al continutului cat si ca mod corect de redactare in limba romana) si nu pe "cantitatea" sa. Mesajul va fi scris, la alegere, cu sau fara folosirea diacriticelor" |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
![]() ![]() ![]() daca vreun moderator il baneaza pe asta micu'iese scandal mare ca i amuzant rau! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
28-C.L.G |
![]()
|
vreti sa stiti si consumul care il arata comp?:17-18la suta!!promit ca zilele astea ma bag pe autostrada,am sa fac un filmulet si o sa vil arat,asta asa pentru cultura voastra generala!!respect all
|
--------------------
renault megane 2
megane 2
2005
|
|
gotty |
![]()
|
D'abia asteptam!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
cj98czh |
![]()
|
Asa mai tata .... si asa Argon a devenit plicticos .... trebuia ceva nou ...
![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
28-C.L.G |
![]()
|
....mda
![]() |
--------------------
renault megane 2
megane 2
2005
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Vezi sa nu-ti rupi gatul pe autostrada, Dumnezeu sa te fereasca. Eu cred ca tu ai si ceva cu capul. Sau nici acum nu te-ai trezit din betie... Auzi... 215 km.
This post has been edited by CRY 79: 1 Aug 2011, 10:08 |
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(28-C.L.G @ 1 Aug 2011, 09:37) xjc0c0 nam zic ca are vreo treaba ,dar am zis ca as vrea sa vad si eu foto cu masina ta si din ce am observat erai cel mai aprins dintre toti! QUOTE(CRY 79 @ 31 Jul 2011, 22:54) Si daca vrei sa vezi poze cu Meganurile coforumistilor, intra pe topicul dedicat pe care trebuia sa postezi si tu, apoi da-ti cu parerea. Numai de bine! 1) Dupa cum spunea si colegul... 2) Doar doua cuvinte aveau legatura cu "opera" ta,si anume <Chiar ca...> Tare aprins am mai fost ![]() Stai linistit,putea sa iasa si mai rau ![]() |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
asta daca stie ce sa faca are sanse sa-l bata la popularitate pe argon!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
hai ca te cred pe cuvant cu aia 215 km/h nu tre sa te ne faci filmulet. (@ all:banuiesc ca nimeni nu vrea sa-l aiba pe constiinta)
This post has been edited by mariusscout: 1 Aug 2011, 11:16 |
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
gotty |
![]()
|
vorbeste pentru tine!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Eu zic sa mai pui un eleron sa prinzi 250
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
gotty |
![]()
|
250 chiloti agatati,poate...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
e bine acuma, gotty?
|
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
gotty |
![]()
|
nu chiar...trebuia modificata si a doua parte!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
28-C.L.G |
![]()
|
se pare ca nu prea nu intelegem,eu mam referit la stabilitate in legatura cu eleronu!care crede bine care nu NU!!oricum mai este doar un singur baiat(CHC) care cunoaste masinuta asta ,ce poate sa faca si daca eleronul ala e pus pentru rufe sau chiar e bun la ceva si daca cumva mai viziteaza acest forum il salut !ca am atins viteza asta este f adevarat,nu as avea de ce sa mint.am plecat singur din romania si "doar din plictiseala" si din curiozitate am vrut sa vad si eu cat poate sa duca o broscuta din asta,si vad ca duce bine!nu retin bine cine a zis ca is cu capul,nu sunt cu capul ma baieti,am familie ,am un copilas si tin la viata mea si celor din jur!!VIATA ARE PRIORITATE!eu nu cred ca multi dintre voi daca ati avea posibilitatea sa mergeti foarte des pe autostrada(in strainatate)nu ati testa masinutele voastre,chiar si din curiozitate!repet cunosc foarte bine drumul ro-it si stiu unde poti merge cu mai mult de 170-180 si unde nu!respect all
1 Aug 2011, 12:23: si inca ceva ,nu m-am inscris pe acest forum ca sa am cu cine ma certa sau chestii de genu asta!!vreau doar sa dam pareri unii la altii,nu credeti ca e corect asa?la urma urmei doar pentru asta au infiintat anumiti oameni forumurile astea!respect all This post has been edited by 28-C.L.G: 1 Aug 2011, 12:23 |
--------------------
renault megane 2
megane 2
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:19 |