Masina mea ..., Renault Megane Hatch ...
![]() ![]() |
Masina mea ..., Renault Megane Hatch ...
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(28-C.L.G @ 1 Aug 2011, 10:42) mentionez ca am mers cel mai mult cu 215km/h si mai aveam pedala, 2 pers in masina plus bagaj ,asta se intampla prin Slovenia!! QUOTE(28-C.L.G @ 1 Aug 2011, 13:12) ca am atins viteza asta este f adevarat,nu as avea de ce sa mint[COLOR=red].am plecat singur din romania si "doar din plictiseala" si din curiozitate am vrut sa vad si eu cat poate sa duca o broscuta din asta, ![]() |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
aveti ceva cu combnatia portocaliu negru????
nu ma refer la cea de fata ca arata inturn mare fel.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
Masina aia a avut evacuare custom, se vad si urmele pe spoiler. Probabil ca fostul proprietar a vandut-o separat.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 09:38 |