Neoane, leduri, stikere, De unde le-ati procurat si la ce pret?
![]() ![]() ![]() |
Neoane, leduri, stikere, De unde le-ati procurat si la ce pret?
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
|
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
ok...asteptam poza
![]() ![]() |
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
bai oameni buni vreau sa-mi pun si eu blitz-uri!
cum naiba se monteaza?am fost prin obor si erau niste baghete si cica se baga in faruri!cum naiba aveti ceva idei???si cum naiba isi fac uni pozitile albastre?vreau si eu |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
sonykel blitzurile sunt niste leduri cu un montaj special care vin exact in locul becurilor de pozitie si costa 50 lei RON, iar pozitii albastre costa 25 lei RON. O sa pun si poze, ca asa am eu in pozitii
![]() This post has been edited by kid88: 22 Jul 2005, 16:52 Attached thumbnail(s) DSCN1184..jpg ( Size: 867.19k ) Number of downloads: 2489 |
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Eu zic ca blitzurile sunt foarte ilegale si ... de prost gust ...
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
axel |
![]()
|
|
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare:
Daca a masina in garantie banuiesc ca n-are nici o treaba si pot face chestiuni de genul asta,nu?Si daca da, e recomandat s-o fac la Toyo?Ca m-as simti mai confortabil decat la un nea Gigel de cartier... Si inca ceva...alimentarea se face de la baterie sau de la vreun circuit de pe drum ca sa zic asa....dar se gaureste mult "masina" ptr montare neoane si scoatere contact in masina?.... Cat e amenda? ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
axel |
![]()
|
QUOTE(Lexy @ 29 Jul 2005, 20:49) Am si eu o intrebare: Daca a masina in garantie banuiesc ca n-are nici o treaba si pot face chestiuni de genul asta,nu?Si daca da, e recomandat s-o fac la Toyo?Ca m-as simti mai confortabil decat la un nea Gigel de cartier... Si inca ceva...alimentarea se face de la baterie sau de la vreun circuit de pe drum ca sa zic asa....dar se gaureste mult "masina" ptr montare neoane si scoatere contact in masina?.... Cat e amenda? ![]() pai mey lexy,avand in vedere masinuta ta cred k ai putea sa te duci la o firma de tuning autorizata si ai rezolvat totul:nu pierzi garantia,nu umbla nea gigi,iti dau autorizatie si nu iei amenda |
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hmm ma indoiesc ca pentru neoane suib masine se da autorizatie....!Oricum mercic de idee...
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
axel |
![]()
|
|
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
kid88 |
![]()
|
Eu am gasit ceva si mai misto, tot un fel de blituri, e un montaj special care merge pe 12V si poti sa-l montezi pe proiectoare si face exact la fel ca bliturile politiei, salvarii etc etc. Acel montaj l-am gasit la un magazin de calculatoare din Carrefour-ul din Grozavesti. Montajul era pentru un neon de calculator, dar poate fii folosit si cum am zis eu.
Maine (adica azi, ca e deja 01:20) merg in targ si-mi cumpar o "telecomanda" speciala pentru "difuzorul" alarmei, iar pe telecomanda aceea am 6 butoane si pot sa folosesc unul dintre cele 6 tonuri alea "difuzorului". |
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru asa ceva sigur nu iti da nimeni autorizatie. Si la ce bun sa iti pui flash-uri daca nu le poti folosi. Ma rog, nu vad cand si de ce le-ai putea folosi, plus ca nici foarte utile nu sunt. Poate de design ca aici gusturile nu se discuta. Insa sa stai cu frica (,) ca iti iei ditamai amenda plus talonul suspendat pentru un moft eu zic ca nu merita.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(kid88 @ 31 Jul 2005, 00:15) Eu am gasit ceva si mai misto, tot un fel de blituri, e un montaj special care merge pe 12V si poti sa-l montezi pe proiectoare si face exact la fel ca bliturile politiei, salvarii etc etc. Acel montaj l-am gasit la un magazin de calculatoare din Carrefour-ul din Grozavesti. Montajul era pentru un neon de calculator, dar poate fii folosit si cum am zis eu. Maine (adica azi, ca e deja 01:20) merg in targ si-mi cumpar o "telecomanda" speciala pentru "difuzorul" alarmei, iar pe telecomanda aceea am 6 butoane si pot sa folosesc unul dintre cele 6 tonuri alea "difuzorului". unde!vreau! |
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
kid88 |
![]()
|
sonykel, La un magazin de calculatoare din Carrefour-ul din Grozavesti. E imediat pe dreapta dupa ce treci de "La mama", spre cealalta iesire
![]() |
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
sonykel |
![]()
|
eu sunt din ct!cat costa montajul acela?cum se numeste?eu aici in ct nam carefour dar poate gasesc prin alte parti!
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
kid88 |
![]()
|
sonykel, nu stiu unde poti sa-l gasesti
|
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
sonykel |
![]()
|
spunemi macar cat costa?si cum se numeste sau fami o poza la cutie ca ma descurc eu!
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
kid88 |
![]()
|
25 lei
|
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
sonykel |
![]()
|
si ti lai montat pe masina?vreau si eu unul
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
kid88 |
![]()
|
inca nu l-am cumparat. o sa-l cumpar dupa 17 aug. dupa ce il montez fac film sa vezi
![]() |
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Chiar devenea interesant postul ... l-am citit cautand pe google ceva si am fost foarte dezamagit cand am vazut ca kid88 nu a mai pus filmuletul
![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
miko |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
kid88 chiar nu ne spui si noua cum se numeste kit-ul de calculator ???
sau fa o poza macar, asa omu nu stie ce sa-si ia.... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003 clima
- nu am inca
|
|
rainbow2009 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 April 09 ![]() |
|
--------------------
land cruise
Toyolta
2005
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
"Fost-ai lele cat ai fost..."!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(rainbow2009 @ 20 Apr 2009, 04:33) QUOTE(tataiedaciotul @ 20 Apr 2009, 07:12) Reply-uri inutile la posturi de acum 2 ani... ce inseamna dorinta de a face posturi. Astfel de instalatii tip "blițuri" se gasesc in targ, sau se pot face dupa scheme de pe internet. Sunt asa numitele "jocuri de lumini". Se pot face cu minime cunostinte de electronica. bafta |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Aceste instalatii cocalaristice, nu sunt cumva si ilegale ... ?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
pe exterior da pe interior nu
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Mai era cineva pe forum care vroia sa monteze sau avea montat si nu functionau, leduri care sa "danseze" cu beat-ul difuzorului... Si da sunt ilegale:
Art. 75. Este interzisa montarea la autovehicule, remorci sau semiremorci a altor lumini, a luminilor de alta culoare decat cele omologate, ori de alta intensitate decat cea prevazuta prin constructie. Se excepteaza de la dispozitiile alineatului precedent: a) autovehiculele politiei, care vor fi echipate cu dispozitive speciale cu lumini de culoare albastra si rosie, precum si cele apartinand Salvarii, Ministerului Apararii Nationale............etc Daca te prindea garcea cu stroboscoape in grila la radiator, pe romaneste, ai pus-o. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu ma gandeam sa bag o banda de leduri sau un neon mic acolo in grila.fiind si masina albastra
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
doamne ce penal...taranisme din astea...
rog un moderator activ sa mute topicul asta la coada topicurilor din aceasta sectiune, multumesc! |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 19:05 |