Premiera War of the Worlds!, EXCELENT!
![]() ![]() ![]() |
Premiera War of the Worlds!, EXCELENT!
AND |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|||
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Micuta aia are un cap ca un bostan, nu vad ce e asa speciala. Sfarsitul sub asteptari.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ti-a convenit sfarsitul , ia-l de urechi pe H.G Wells!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu stiu exact povestea lui H.G.Wells dar nu cred ca Spielberg a respectat-o intru totul dar mi-ar fi placut sa vad ce se petrece cu extratererstrii sa vad cum ii apuca "raceala".
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
mai draga finalul o fi cf. cu cartea...acu' un secol cand se scria S.F. se scria cu morala, ca religia era la colt si daca te afurisea popa se duceau naiba vanzarile...nu am vazut filmul dar in carte e vorba de unul Nathaniel, care vorbeste incerca sa ii alunge pe Alieni cu o cruce si rugaciuni si o ia pe coja urat de tot...ma rog scapa cu viata dar tot nebun ramane. ticule, editorul ala a avut ceva in pantaloni cand a publicat...si aia cu microbii era cutting edge science in epoca..Pasteur era contemporan cu Wells si se ruga cu cerul si cu pamantul de Fr sa se spele pe maini ca nici doctorii nu credeau in microbi si boli...
Asa ca te rog sa ma lasi cu sf. dezamagitor...ca la asta nu mai fac seria a doua. Eu cel putin sper... In concluzie, nu ma astept la un film bun de la Spielberg...mai ales cand recunosc reteta de departe: actori, efecte, scenariu lejer...asta e...e vara...dar de aici pana la oscar pentru el sau Cruise...e cale luuuuuunga... Dar de cand Brave Heart a luat, totul e posibil ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
AND |
![]()
|
Spielberg a respectat-o chair prea bine! Trebuie sa realizezi ca filmul este facut pt a fii vazut prin ochii personajului lui Cruise. Si filmul isi mentine o nota de mister , thriller si poate si putin horror.
Am vazut trailer-ul la King Kong (regizat de Peter Jackson) , si am ramas masca! Abia astept sa apara! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
asa e si in carte, povestitorul e protagonist...e un fel de jurnal mai mult.
AND uffffffff, monser, zau...tu ai vazut si alte filme SF decat block bustere? Stiu si eu un Blade Runner ca pe langa efecte are miez, Solarisul cel nou, ca ala vechi, Odiseea Spatiala sau Calauza sunt pentru ochelaristi...ce naiba...in multe filme SF avem de a face cu mai mult decat poc poc...eu sunt alb si tu esti negru, die u dirty scum(alien)!!! Zau aia lipseste acum pe piata, SF inteligente, nu neparat bine facute, ca efectele gata, s-au ietinit. Spielberg...e meserias, da' sa puna naiba si cap in ceea ce face...ca nu mai sunt pustan si nici el nu miai e... Poate sa se gandeasca si la filme serioase...Cruise la fel. Ca veni vorba de thriller am vazut WE trecut The Shining de Kubrick, un horror in care nu vedem cum moare nimeni...nu se taie maini in direct, nu tasneste sange....bai m-am uitat in trei reprize ca trebuia sa ma descarc si nu am rezistat sa il vad complet decat dupa ce am vazut sfarsitul...un suspans fenomenal...si un exemplu de meserie si inteligenta. Si sa nu ma luati cu Stephen King ca pe mine nu m-a impresionat niciodata. Filmul bate cartea ca la fasole. A si mie nu imi place genul...dar unde e geniu, nu e tocmeala...Hitchcock cu toate ale sale mari capodopere e un bunic placid care se tine de poante de Halloween pe langa filmul asta. Nu mai vorbesc de The Others, the Sixth Sense care par niste glume proaste cu Nicole sau Bruce...mai, uneori am impresia ca din anii 80 nu s-au intamplat prea multe originale in cinema...am mai uitat noi si baietii tot se chinuie sa copieze din maestrii...hai ca ma culc... Noapte Buna Nicoleta cu oricine vrei tu...si sa nu visezi urat...fu' doar film film. Da? |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
AND |
![]()
|
mil , mai intai vezi filmul , si apoi critica-l!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu il vad asta seara!!!!
![]() Si btw rezervarea am facut-o cred ca weekendul trecut ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Tudor B |
![]()
|
Eu l-am vazut la Republica cu 2o% sala ocupata (repubica=cel mai mare cinema din cj, nu avem multiplex sau alte bazaconii).
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai mah ca am inteles de mult ca ai si tu prietena
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Unde , unde ca vreau si eu ? ....
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
L-am vazut e super misto da sfarsitul a fost cam aiurea si fara logica...zic eu...?!
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mda, l-am vazut la Patria in seara asta (duminica) Desi ma gandeam ca nimeni nu-i nebun sa iasa din casa duminica la 8, pe ploaie, am vazut ca sala era ocupata in proportie de 80%.
Sincer ma asteptam la mai mult. Din pacate Spielberg s-a axat foarte mult pe efecte speciale si nu pe poveste. Recunosc, eu fost foarte bine regizate efectele (cand vedeam acel camp plin de tesut uman eram tare impresionat) dar in afara de asta storyline-ul nu a fost prea lucrat. Finalul nu mi-a placut nici mie, s-a intamplat prea brusc si fara prea multe explicatii. (adica ce aveau micro-organismele acelea asa special de au "contaminat" tripozii) Tom Cruise mi-a placut cum a jucat, isi exploata personajul f bine, si nu s-a mai folosit atat de mult de sex appeal-ul lui. In sfarsit un film unde nu-l vedem in curu gol pupandu-se cu una ca sa cada pe spate mamaile din sala. Asta mi-a placut, ca nu a mai fost pretty-boy. Fetita aia ma cam enerva, adica tipa de atatea ori de speram sa o zapeze odata cineva sa ramana numai hainele ![]() Baiatul imi venea de-a dreptul sa-l plesnesc. E adolescentul tipic american : limitat, pus pe aventura de 2 lei (hai sa-i furam masina lu tata desi eu nu am carnet), asculta punk si avea un caracter infect si un comportament cu ta-su de merita inchis. Si sincer, nu-i cam trasa de par faza ca el a scapat si l-au gasit in Boston la maica-sa. Nu-mi plac fazele astea cand toti mor dar numai unu e mai breaz si scapa fara nici o explicatie plauzibila. Totusi m-a pus pe ganduri filmul, si eram de-a dreptul oripilat in scena cu masina care trecea pe langa oameni. Adica atat de salbatic poate deveni un popor civilizat?...incat sa il vada pe unii intr-o masina si sa-i dea jos ca sa o fure? Daca eram eu in masina i-as fi calcat pe toti ce imi stateau in cale...fiarele naibii...daca unu are noroc ca are automobil sariti pe el ca sa murim cu totii. In fine, poate pentru un copil de 10 ani filmu e misto, ca are robotei si explozii dar daca vrei ceva profund si care sa te puna pe ganduri si sa iti aduci aminte cu placere unele scene mai bine nu te duci. Si nu dati in mine ca cel putin 30% am dreptate ![]() A, si inca o chestie, ce erau tesuturile alea rosii...si pana la urma la ce folosea sangele oamenilor? pt combustibil? Later Edit: A, recunosc, site-ul e super! Luati-va de acolo wallpaper-uri This post has been edited by Fire: 3 Jul 2005, 23:23 |
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
Valentine |
![]()
|
Am vazut si eu filmul. Cu mult sub asteptari, cu mult sub ziua independentei. Noroc cu Tom C., ca altfel era chiar jalnic filmu'
QUOTE(Fire @ 4 Jul 2005, 00:12) Totusi m-a pus pe ganduri filmul, si eram de-a dreptul oripilat in scena cu masina care trecea pe langa oameni. Adica atat de salbatic poate deveni un popor civilizat?...incat sa il vada pe unii intr-o masina si sa-i dea jos ca sa o fure? Daca eram eu in masina i-as fi calcat pe toti ce imi stateau in cale...fiarele naibii...daca unu are noroc ca are automobil sariti pe el ca sa murim cu totii. Da, cand esti fara mancare, apa si stii ca o sa vina in curand niste tripozi care nu fac decat sa termine tot in calea lor, nu cred ca mai gandesti cand vezi o masina ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
da dar oricum stii ca mori, si macar mori su sufletul pur
![]() |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
AND |
![]()
|
Fire , iti explic eu faza cu micro-organismele. Exact cum a spus naratorul la sfarsit .. aceasta planeta apartine speciei noastre! Si noua ne-a luat o caruta de milioane de ani pana sa reusim sa ne adaptam/sa evoluam etc. Din momentul in care extraterestrii au pus piciorul pe planeta noastra si au respirat aerul nostru "They were doomed" , fiindca ei nu erau facuti pentru a supravietuii aici. Cred ca sunt singura persoana care a apreciat finalul brusc! M-am saturat de finaluri cu un ditamai plan complex la sfarsit gen "Independence Day" ..unde stii exact ce sii cum se va intampla! Filmul este facut pentru 1st person view , iar actorii principali nu aveau cum sa stie exact ce s-a intamplat , de ce , si cum. De aia a fost prezent un narator , si de aia sfarsitul a fost asa brusc.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Fire |
![]()
|
da, multumesc ca m-ai lamurit. Dar totusi...de ce vroiau sa ne distruga planeta? Le-am facut noi ceva..e o planeta sa misto si cautata de alte specii?
![]() A, si ai vazut ca pe unii ii bagau in cusca si pe altii ii zapau. Asta nu inteleg dar poate imi voi da seama daca ma apuc sa citesc cartea. Zapurile alea imi placeau...cred ca erau un fel de microunde, ca atacau doar pe om si hainele ramaneau intacte. This post has been edited by Fire: 3 Jul 2005, 23:33 |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
AND |
![]()
|
Extraterestrii erau defapt martieni..adica de pe planeta MARTE!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Fire |
![]()
|
si totusi s-au intelat
![]() si ce faceau ei cu oamenii de le luau sangele? ca ai vazut pe unii ii omorau si pe altii ii bagau la rezerve ![]() |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
AND |
![]()
|
Uite si citatele naratorului de la inceputul si sfarsitul filmului :
Inceput " No one would have believed in the early years of the twenty-first century that our world was being watched by intelligences greater than our own. That as men busied themselves about their various concerns, they observed - and studied. With infinite complacency, men went to and fro about the globe, confident of their empire over this world. Yet, across the gulf of space, intellects vast, and cool, and unsympathetic regarded our planet with envious eyes... and slowly, and surely, drew their plans against us. " De aici reiese clar "envious eyes" ![]() Sfarsit " By the toll of a billion deaths, man has bought his birthright of the earth, and it is his against all comers; it would still be his were the Martians ten times as mighty as they are. For neither do men live nor die in vain. " Putem spune ca microbii nostrii ne-au salvat ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Valentine |
![]()
|
And uite tocmai aici nu se potriveste ideea. Cum de nu a gasit nimeni nici un tripod? Apoi, cine ar fi avut o tehnologie sa faca tripozii putea sa faca si terraforming nu crezi? De ce sa astepte pana oamenii au puterea sa retalieze? Mai mult, niste creaturi au gandit masinile alea. Vrei sa imi spui mie ca nu au analizat atmosfera, microbii, etc.?
![]() Independence Day (care in mod intamplator l-am revazut azi ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
Fire |
![]()
|
puteau si ei sa aibe niste masti de oxigen ceva
![]() |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
AND |
![]()
|
Valentine , atunci poate e vorba de microbii aparuti odata ce au inceput sa moara miliarde de oameni si tesuturile fiind expuse altor micro-organisme. Daca chiar vrei sa se lege..se leaga
![]() This post has been edited by AND: 3 Jul 2005, 23:58 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Fire |
![]()
|
si daca e vorba de microbii aia crezi ca oamenii care inca mai erau in viata ar fi dus-o bine?
|
--------------------
Logan
Ambition
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(AND @ 4 Jul 2005, 00:57) Valentine , atunci poate e vorba de microbii aparuti odata ce au inceput sa moara miliarde de oameni si tesuturile fiind expuse altor micro-organisme. Daca chiar vrei sa se lege..se leaga Dupa cum zicea Fire, de masti de gaze si costume de protectie n-au auzit saracii? ![]() ![]() Mai mult, cum naiba s-au busit scuturile alora? ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
Fire |
![]()
|
pai daca erau vai de capul lor imbolnaviti..dar stai....se imbolnavisera extraterestrii, masinile lor ar fi trebuit sa fie in conditie perfecta
![]() |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 14:51 |