DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Premiera War of the Worlds!, EXCELENT!

AND
post 4 Jul 2005, 00:03
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Dupa cum am zis , eu apreciez sfarsitul care te lasa cu multe intrebari. Sfarsitul trebuie vazut din punctul de vedere al lui Ray Ferrier. Cred ca mai am cartea p'aici pe undeva ..o sa vad ce pot sa aflu din ea.

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Vlad Georgescu
post 4 Jul 2005, 00:06
Post #32

/----\ <--- Logan

L-am vazut si eu astazi. Mi-a placut foarte mult - este ceva foarte diferit de alte filme SF. As vrea sa se faca in continuare partea a doua, a treia, etc pina la a zecea, numai sa vina cu idei, efecte speciale si vizuale la fel de noi si de insolite.

> And uite tocmai aici nu se potriveste ideea. Cum de nu a gasit nimeni nici un tripod?

I-au ingropat foarte adinc. Probabil ca sub pamint tripozii aveau si dimensiunile reduse, fulgerul activind un magnificator care a marit tripodul!

Sau poate ca tripodul era un organism biologico-metalic, un fel de simbure viu care s-a hranit cu energia fulgerului si astfel s-a facut mare!

> Apoi, cine ar fi avut o tehnologie sa faca tripozii putea sa faca si terraforming nu crezi?

Da dar nu ar fi avut oameni la dispozitie. Asta e - aveau nevoie de singele oamenilor ca sa isi ude plantele. As fi vrut mai multe detalii despre plantele alea.

Poate ca autorul a scris mai multe detalii, dar eu nu citesc Wells ca e deprimant.

De-aia din operele lu' Asimov mi-a placut seria Fundatia, si nu mi-a placut seria Robotii. Seria cu robotii e destul de pesimista, in timp ce Fundatia debordeaza de incredere in capacitatea omenirii de a se descurca suficient de bine (chiar daca asta-i discutabil, pentru ca se poate spune ca in seria Fundatia omenirea este manipulata de a doua fundatie).

> De ce sa astepte pana oamenii au puterea sa retalieze?

Filmul spune clar: pentru singe.

Mie mi s-a parut tras de par altceva.. cum naiba de o grenada de mina a reusit sa distruga, din prima, ditamai tripodul? Poate ca l-a lovit intr-un punct sensibil!

> Vrei sa imi spui mie ca nu au analizat atmosfera, microbii, etc.

Microbii si virusurile sint foarte greu de analizat de catre extraterestrii, pentru ca exista extraordinar de multe specii. De exemplu numai virusurile care dau gripa exista in sute de mii de variante (daca tin minte corect).

Mi-ar fi placut si un sfirsit de genul: tripozii vin in Romania, martienii dau de tuica, palinca (de Bihor) si de vodka noastra, se fac manga si se iau la bataie unii cu altii!

This post has been edited by Vlad Georgescu: 4 Jul 2005, 00:12

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
Valentine
post 4 Jul 2005, 00:10
Post #33

Old Timer

From: California

Vlad, corect dar tot nu tine. Ce naiba noi acuma avem sonde robotizate pe marte, lansatoare de rachete automate, avioane pilotate prin radio-ghidaje. Vrei sa imi spui mie ca omuletii verzi trebuiau neaparat sa fie ei inauntru acolo si sa ia asa fiecare omulet la rand? Fara sa aiba nici o masura de precautie?

Nu aveau si ei un nuke ceva pentru locurile speciale? Iti dai seama ca daca ne observau de mult, atacau si ei mai intai NORAD, NATO si locurile alea mai primejdioase.

In plus totu' era distrus mai putin casa aia din Boston ... hai sa fim seriosi smile.gif

This post has been edited by Valentine: 4 Jul 2005, 00:10

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
Fire
post 4 Jul 2005, 00:16
Post #34

Membru incepator

vlad scrii ceva sau nu smile.gif
edit: scuze!

This post has been edited by Fire: 4 Jul 2005, 00:16

--------------------
Logan Ambition - B XX RHS
"Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
+
AND
post 4 Jul 2005, 00:17
Post #35

Membru autentic

Hai ca incerc sa va lamuresc eu , probabil veti citi maine ..ca e mult de scris! Scriu din carte ..asa ca sper sa apreciati !!! mad.gif tongue.gif

--------------------
+
Vlad Georgescu
post 4 Jul 2005, 00:18
Post #36

/----\ <--- Logan

QUOTE(Valentine @ 4 Jul 2005, 01:10)
Vlad, corect dar tot nu tine.

Vezi daca esti circotas, imi strici placerea filmului. smile.gif

QUOTE(Valentine @ 4 Jul 2005, 01:10)
Ce naiba noi acuma avem sonde robotizate pe marte, lansatoare de rachete automate, avioane pilotate prin radio-ghidaje. Vrei sa imi spui mie ca omuletii verzi trebuiau neaparat sa fie ei inauntru acolo si sa ia asa fiecare omulet la rand? Fara sa aiba nici o masura de precautie?

Nu aveau si ei un nuke ceva pentru locurile speciale? Iti dai seama ca daca ne observau de mult, atacau si ei mai intai NORAD, NATO si locurile alea mai primejdioase.

Nu zice nimeni ca n-au atacat mai intii NORAD or something. Povestea este vazuta prin ochii lui Perrier smile.gif ala.

Asta mi se pare un plus al filmului - o anumita lipsa de logica a ceea ce se intimpla. In general in viata de zi cu zi avem de-a face cu lucruri logice. Faptul ca atacul e brusc si fara logica accentueaza thrill-ul.

Fetita care una-doua tipa de-ti vine s-o iei la palme m-a enervat la inceput, dar dupa aia mi s-a parut ca aduce mult in poveste - face un fel de pacing, ca sa zic asa, nu stiu cum sa ma exprim.

This post has been edited by Vlad Georgescu: 4 Jul 2005, 00:22

--------------------
+
Fire
post 4 Jul 2005, 00:21
Post #37

Membru incepator

plantele alea poate le foloseau ca sa respire. Dar le udau cu sangele oamenilor si poate asa plantele eliberau ceva nasol pentru ei. La cat colesterol au unii in ei ;P

And, lumineaza-ne daca poti ca vad ca esti singurul cu cartea la dispozitie

--------------------
+
Valentine
post 4 Jul 2005, 00:28
Post #38

Old Timer

From: California

Uite aici e deosebirea fata de Independence Day: aia (alienii) au procedat asa cum ar face unii care chiar ar vrea sa ne ia planeta: cu scouts mai intai, apoi invatat tot ceea ce trebuie, atacat punctele sensibile (intai satelitii, apoi capitalele pentru panica, centrele militare (NORAD, NATO), bazele militare, apoi restu).

Aici a fost invers si de asta mi se pare un pic cam subreda povestea ... ma rog e foarte probabil ca filmul sa fie mult mai prost decat cartea smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
AND
post 4 Jul 2005, 00:51
Post #39

Membru autentic

Asa sta treaba ( CEI CARE NU AU VAZUT FILMUL , NU CITITI ACEST POST!!! SPOILERS ) :

Locuitorii planetei marte se afla in plina epoca a epuizarii. O epoca ce pentru noi , deocamdata e mult prea departe. Criza de timp , nevoile imediate au condus la o ascutire a mintilor , amplificand energiile vitale si intarind inimile martienilor. Drept pentru care , scrutand spatiul cu niste instrumente nemaivazute , avand niste cunostinte pe care noi inca nu le puteam banuii , martienii au descoperit in apropierea lor la numai 35.000.000 de mile (sau 35.000 mile grele tongue.gif ) pe directia soarelui , luceafarul sperantei ..adica NOI. Propria noastra planeta , mai calda , plina de vegetatie verde , de ape cenusii etc.
Dupa cat se pare , martienii si-au calculat descinderea cu o uluitoare exactitate si au desavarsit pregatirile cu o perseverenta exemplara. Unii dintre ai nostrii , cum a fost Schiaparelli , au studiat planeta rosie - si sa amintim ca timp de sute de ani , Marte a fost considerata steaua razboinicilor - dar n-au putut explica fluctuatiile observate , notate cu mare precizie pe harti. In acelasi timp , martienii probabil , se pregateau.

Sfarsit : Si peste tot , unii in masinile lor de lupta sau in masinile cu maini , altii , vreo zece , insirati unul langa altul , tepeni si inofensivi , zaceau martienii morti cu totii!. Doborati de bacterii si de boli impotriva carora organismele lor se dovedisera incapabile sa lupte. Fusesera omorati in acelasi fel in care pierise si iarba lor cea rosie. Acolo unde toate armele nascocite de om dadusera gres , biruisera cele mai marunte fiinte carora Dumnezeu , in marea sa intelepciune , le daduse viata pe acest Pamant.
Poate n-ar fii fost greu sa prevedem sfarsitul de care au avut parte martienii daca groaza si nenorocirile indurate nu ne-ar fi luat mintile. Acesti germeni ai bolilor au pus la incercare si specia omului inca de la inceputul inceputurilor, luand tribut de la stramosii nostri. Si nu numai ca n-au cedat fara lupta , dar prin selectia naturala oamenii si-au creat o capacitate de rezistenta impotriva acestor germeni, fata de multi dintre ei cum sunt bacteriile care descompun organismele moarte , oamenii fiind imuni atata vreme cat sunt in viata. Probabil ca asemenea bacterii nu exista pe Marte , astfel ca , din clipa in care invadatorii planetei noastre au inceput sa manance si sa bea, minusculii nostri aliati au inceput sa-i ucida.

DECI este clar ca acei microbi care iti descompun corpul odata ce mori , sunt microbii care i-au doborat pe martieni ..iar noi atata timp cat suntem vii , suntem imuni la ei.

PS: Cer scuze daca unele propozitii nu au sens gramatic .. nu se mai deosebeau semnele de punctuatie din carte..erau sterse. mad.gif

This post has been edited by AND: 4 Jul 2005, 01:07

--------------------
+
Vlad Georgescu
post 4 Jul 2005, 01:02
Post #40

/----\ <--- Logan

Multumim frumos pentru rezumat!

Citind mesajul tau ma simt tentat sa citesc si eu cartea. Gasesc eu o versiune pe net, cumva.

Ok, si cu plantele ce e? De ce trebuiau stropite cu singe?

Pls, daca ai timp, editeaza-ti mesajul, si pune la inceput un warning MARE ca mesajul tau contine spoilers, si ca cine nu a vazut filmul sa nu-l citeasca. smile.gif

This post has been edited by Vlad Georgescu: 4 Jul 2005, 01:04

--------------------
+
AND
post 4 Jul 2005, 01:13
Post #41

Membru autentic

@Vlad Georgescu : Mersi de atentionare! Chiar nu ma gandisem ca le stric bucuria celora care nu au vazut filmul blush.gif

@Un Moderator : Va rog sa editati la Topic Description , ca acest post contine Spoilers , cei care nu l-au vazut sa nu citeasca!

--------------------
+
asarban
post 4 Jul 2005, 06:20
Post #42

Membru autentic

Group: Banned

Ma scuzati...dar a citit cineva CARTEA "Razboiul Lumilor"?
Ce dracu ii tot dati cu "povestitorul"???
Stiti cum si-a lansat HG Wells cartea?
CITIND-O el insusi la RADIO! Ca pe un buletin de stiri!
Urmarea? O panica nebuna, lumea a fugit care incotro fiind ferm convinsa ca au venit martienii!
Asta a vrut sa arate Spillberg si nu i-a iesit...isteria...
NU a avut cum pt ca in cazul lui Wells oamenii din real world nu s-au intalnit cu aliensii in realitate ci doar auzeau informatii despre ei..
Oricum..un rahat de film cu un final previzibil de neasteptat

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
draku
post 4 Jul 2005, 07:00
Post #43

Membru autentic

io stiam ca a fost citita de Orson Welles, in 1938...

--------------------
ex Dacia Nova Barkas B1000 1989 - Barkas
Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
+
Lexy
post 4 Jul 2005, 07:53
Post #44

Just ME

Mumtumim AND ptr citate....!

Oricum daca alienii o pateau de la microbi si virusi scuturile ela nu aveau de ce sa se dezactiveze singure....dar fie..oricum realizarea e misto dar finalul..depinde de gusturi...

Da ce ma oftica ca si Day after tomorrow e teribil de optimist...hai sa fim seriosi la ce tehnologie ar avea extraterestii ne-ar face praf intr-o clipa..nu ca n-as vrea sa tin cu pamanatenii dar totusi....!

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
asarban
post 4 Jul 2005, 08:03
Post #45

Membru autentic

Group: Banned

QUOTE(draku @ 4 Jul 2005, 08:00)
io stiam ca a fost citita de Orson Welles, in 1938...
*

Asta e..da-mi o plama!
Asa e..sunt numai bun de bula daciotului...

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
Nitro001us
post 4 Jul 2005, 08:17
Post #46

Membru incepator

QUOTE(asarban @ 4 Jul 2005, 08:03)
Asta e..da-mi o plama!
Asa e..sunt numai bun de bula daciotului...
*

Cartea a aparut in 1898, parca.

--------------------
Dacia Solenza Scala
+
IsNa
post 4 Jul 2005, 10:40
Post #47

Membru autentic

From: Timisoara

Na, ca l-am vazut si eu aseara.

Slab... slab... slab.... slab.... slab.... etc... etc....

Doar efecte vizuale, si chiar nimic altceva. Doar o insiruire de scene, fara nici o legatura intre ele.
Cand incepeam sa disper ca filmul asta nu se indreapta in nici o directie, deodata alienii mor, filmul se termina, primesti o explicatie scurta (sa iti dai seama ca s-a terminat intr-adevar), generic, luminile, poftiti acasa...

OK, OK cartea n-am citit-o, dar poate are farmec datorita stilului, sau vremii in care a fost scrisa, dar azi povestea e slaba (... da, aia aveau toata tehnologia sa ajunga aici si sa ne calce in picioare ca pe viermi - "this is no more a war, than there is a war between men and maggots", dar si-au uitat antibioticele acasa), iar aceasta ecranizare nu aduce nici o idee noua, doar efecte vizuale.

Dezamagire.

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
+
Fire
post 4 Jul 2005, 12:15
Post #48

Membru incepator

pai cam pe asta se bazeaza Spielberg, doar pe efecte. Daca in final rasa umana ar fi pierit, as fi apreciat filmul mult mai mult smile.gif

--------------------
+
Lolek
post 5 Jul 2005, 12:13
Post #49

Ignorog

QUOTE(asarban @ 4 Jul 2005, 06:20)
.......
Oricum..un rahat de film cu un final previzibil de neasteptat
*

tare smile.gif. absolut de acord.

l-am vazut si eu zilele trecute si avand in vedere ca story-line-ul a fost cam piano si efectele au fost 90% din continut (si alea cam cu cantec, tripozii aia se miscau de parca erau agatati cu sfoara-n pod, dadeau din picioare unduitor numai asa, de impresie artistica).

Prin urmare ar trebui catalogate senzatiile, nu continutul care n-avea ce sa dea de gandit. Si senzatiile mele ar fi urmatoarele:

1. Ba ce bou am fost ca n-am luat popcorn, io-te ce pofta am.
2. Sith, mi s-a terminat cola.
3. Vuietul ala cand apar martienii era intr-adevar reusit (am meditat asupra faptului ca e interesant de n-am mai auzit niciodata modularea aia in frecventa si decibeli pana atunci).
4. Tom Cruise si-a facut treaba, atata cata a fost de facut, banui ca n-a avut mari probleme in a-si intra in rol si n-a clacat absolut deloc.
5. Restul actorilor (fetita, baiatul, nevasta, ala cu pusca la subsol) mi s-a parut ca jucau in alt film, ceva de genul "Cold Mountain" ca prea erau extatici si cu fete afectate asa, indiferent de plot (cand zice ala ca "this is a nu-stiu-ce-naiba-de-bautura, I found a full box" zici ca mai avea un pic si dadea in balbaiala de asa descoperire metafizica (ce nu-mi plac mie exagerarile astea a la teatru pentru sufletul poporului, de ar trebui sa lacrimezi si cand sparge unu' seminte, chipurile).

Per total, n-a fost cu nimic mai prejos decat sStar Wars, vorba lui mil, mi s-a cam luat de reteta asta de succes.

Cat despre martieni, au fost la inaltime, ca de obicei: n-au zis nimic si bine au facut biggrin.gif.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
AND
post 5 Jul 2005, 14:34
Post #50

Membru autentic

Cine abia asteapta sa vada Batman Begins , care ruleaza incepand de vineri in RO. ?

Back on topic: Spielberg este un super regizor , cu o imaginatie extraordinara.
Spielberg , Peter Jackson , Tarantino , Bruckheimer ...cam cei mai buni in momentul asta. Fetita (dakota fanning) este o super actrita ..nu stiu de ce na-ti apreciat felul in care a jucat.

This post has been edited by AND: 5 Jul 2005, 14:38

--------------------
+
Lolek
post 5 Jul 2005, 15:15
Post #51

Ignorog

mai AND, faptul ca fetita aia avea cearcane nu o deosebeste cu nimic de imaginea copilului victima din filmele horror de doi lei. pur si simplu asa am perceput-o si asa a ramas.

singura chestie pe care mi-o amintesc despre ea e atunci a avut nevoie sa faca un pipi cand era in masina (realism ca la mama si la tata acasa). in rest...

da' oricum, deja discutam chestii de prin subsolul "constructiei" care a fost filmul ala.

de acord cu Tarantino la mari regizori.

This post has been edited by Lolek: 5 Jul 2005, 15:15

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
IsNa
post 5 Jul 2005, 16:15
Post #52

Membru autentic

From: Timisoara

Pai tot ce a facut fetita a fost sa zbiere. Cred ca daca mai zbiera de 3 ori in felul acela oribil de enervant, fugeam afara din sala...

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
+
Fire
post 5 Jul 2005, 22:27
Post #53

Membru incepator

QUOTE(Lolek @ 5 Jul 2005, 12:13)

3. Vuietul ala cand apar martienii era intr-adevar reusit (am meditat asupra faptului ca e interesant de n-am mai auzit niciodata modularea aia in frecventa si decibeli pana atunci).

*

Daca asculti house auzi mai des vuietul ala smile.gif Aia imi placea f mult, as vrea sa am un mp3 numai cu suntetu ala.

Fetita nu o suportam. Ma enerveaza genu asta de "know-it-all kid". Ce sa spun, stia ea ca o aschie daca este tinuta mai mult timp in organizm, va fi atacata.
Hmm...acum fac o mega-conexiune. Are vreo legatura scena aia cu aschia ca asa au fost si martienii...? Ca au stat ceva vreme pe planeta pana au fost atacati? Mamaaa ce destept sunt...ce conexiune am facut....merg sa-mi cladesc un templu wink.gif
Glumeam..dar nu o avea vreo legatura?

--------------------
+
AND
post 5 Jul 2005, 22:46
Post #54

Membru autentic

Da , intr-un fel.

Fire , imi place avatarul ...Seinfeld? laugh.gif Squeeze Ketchup/Mustard!!!

--------------------
+
Fire
post 6 Jul 2005, 11:35
Post #55

Membru incepator

ma bucur ca ma aprobi wink.gif
Dap, sunt mustarul, ketchup-ul si sarea de la Monk's. Iubesc Seinfeld (serialul). A fost serialul care mi-a marcat anii de adolescent. As deschide un nou topic despre asa ceva.

This post has been edited by Fire: 6 Jul 2005, 11:35

--------------------
+
maddan
post 7 Jul 2005, 20:11
Post #56

Speedy Gonzales

Am vazut filmul astazi, intre stirile cu atentatele din Londra si tornadele de la Tulcea...

Un singur cuvant: BESTIAL.

Unul dintre cele mai bune SF-uri vazute de mine in ultimii trei ani.
Un mare bravo lui Spielberg, care a reusit sa refaca atmosfera SF_urilor din anii 50, dar cu aportul unor efecte speciale dementiale.
Si iarasi, un mare bravo lui Spielberg pentru felul in care a reusit sa mute focusul din nuvela lui Welles spre ceva mult mai uman: problemele reale ale unei familii (destramate, ca majoritatea familiilor din lumea "civilizata") in mijlocul unor evenimente catastrofice.

Si de fapt asta mi-a si placut la film. Ca nu a reluat ca atare nuvela lui Welles (slabuta din punctul meu de vedere, deh, nu prea mai reactionez la ideile SF care tin chiar de sec XIX), ci ca a dus-o mult mai sus.

Finalul brusc nu m-a surprins atat de tare - Spielberg chiar nu avea ce face daca dorea sa ramana cat de cat in interiorul povestii lui Welles. Si a rezumat foarte bine.

Per total, un super film. Pana si copila aia enervanta este cat se poate de reala - cei care au copii poate stiu ce spun (si d-aia nu vreau eu sa am copii....icon_twisted.gif). Pustiul era putin tras de par, ca si capacitatea instantanee a poporului american de a dona sange in exces. Iarasi m-a amuzat faptul ca la Boston lucrurile nu fusesera atat de negre... wink.gif (aluzie fina la "provincialitatea" acestui oras?)
Dar cu aceste mici minusuri, restul este de-men-ti-al.

just my 2cents.

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
dantes
post 8 Jul 2005, 09:14
Post #57

Membru

From: Tzaranoaia

Parerile sunt impartite...

Parerea mea...CEL MAI NASPA FILM !!! care mai are pretentii sa se "bata" cu SW3!! Nici o sansa... dpdv efecte speciale, SW3 e pe departe mult mai tare... Daca e sa compar cu acelasi gen, Independence Day a avut muuuuuuuuult mai multe efecte si logica, decat acest film de tot rahatul...

Poate ca pe vremea aceea a creeat isterie, si pe asta s-a bazat Spielberg, dar in vremurile astea chiar nu-si are rostul...nici macar nu stiu daca pot sa calific acest film SF!!!

Sa vedem..SF=science fiction... Adica pleci de la niste premise stiintifice actuale, si dezvolti ideea prin imaginatie.... In WotW care a fost ideea stiintifica??? Nu am vazut...Totul a fost impotriva logicii...
-Tripozii ascunsi (trebuiau sa fie vazuti macar sau descoperiti prin o gramada de metode: sateliti prin magnetism, sapaturi la adancime, etc.)
-Virusii care i-au decimat...puteau macar sa dezvolte...ca i-au inoculat oamenii special, ca una ca asta, dar e chiar penibil sfarsitul!
-Nu s-a folosit cea mai puternica arma de pe pamant...bomba nucleara...dar de...atunci nu se stia poate..
-Tactica folosita de cotropire...care nu a existat...se ridica, trag, sug sange, si mor... STUPID!!!

Pai in comparatie cu Independence Day, care pe langa o groaza de idei sf, efecte speciale, ceva umor, a avut TACTICA! recunoastere, sateliti, capitale, baze armate, decimare... Pai in WotW a trecut direct la ultima parte...

Oricum e doar parerea mea, GUSTURILE NU SE DISCUTA, si sincer nici ca vreau sa-l revad...(Independence day l-am vazut deja de peste 50 de ori si tot nu ma satur de el)

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
Vlad Georgescu
post 11 Jul 2005, 21:52
Post #58

/----\ <--- Logan

Dantes, exact motivele enumerate de tine mai sus fac ca mie sa imi placa mult filmul.

In Independence Day lucrurile erau logice si previzibile. In War of The Worlds lucrurile sint ilogice si imprevizibile. Tocmai lucrul asta imi place.

Este in sfirsit un film original, cu lucruri altele decit cele logice si previzibile. Este un film care a reusit sa ma surprinda, tocmai pentru ca nu este logic.

--------------------
+
Gaby
post 12 Jul 2005, 10:43
Post #59

neica nimeni

"Parerea mea" este ca filmul, per total, se vrea un fel de ecranizare a cartii lui Wells, ecranizare cam slabuta, de altfel.
Din cate îmi mai aduc aminte din carte, filmul respecta punctele principale (venirea martienilor, distrugerile, masa rosie ramasa dupa trecerea martienilor, vaporasul - Thunder Child, incercarea unora de rezistenta - the gunman, si finalul, total neasteptat).

Mi-ar fi placut ca, pe coloana sonora a filmului, sa aud, macar putin, ceva din "War of the Wolds" a lui Jeff Wyne, care este deosebit.

--------------------
Toyota Avensis 2,0 D4D 2007
"Everything in life is location... "
(Mel Brooks)
+
andu911
post 16 Jul 2005, 18:40
Post #60

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

la inceputul filmului prezinta extraterestrii ca fiind o rasa mult mai inteligenta si dezvoltata decat oamenii...
in momentul cand Tom Cruise se ascunde impreuna cu fata lui, in spatele unei oglinzi, alienul nu ii vede... pai si soldatii americani din ziua de azi au cu ce sa vada pana si prin pereti...

--------------------
- - -
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 04:57
Forum Renault