Maternitati si medici gineco, in bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Maternitati si medici gineco, in bucuresti
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
e vb de psiholog...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Skija, mai ai o varinata ... Elias.
Acolo a nascut sotia. trebuia sa nasca la Polizu (unde lucra doctora care a monitorizat sarcina)dar cu o saptamana inaite sa nasca s-a inchis pt curatenie si modernizare. (in aceiasi perioada cu accidentul de la bucur). Dr. Rotaru de la Elias mi-a vazut sotia sambata dimineata pentru prima oara si duminica la pranz a nascut....... nastere usoara si multa sanatate |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
FARA SUPARARE!!! Io stiam ca trebuie vreo 9 luni
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
jcdenton |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu iti recomand Filantropia, din experienta personala; arunca-mi un PM pentru mai multe detalii.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2010
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
10x jcdenton
am fost la Municipal, la Medicul Silviu Pruna. Super baiat... Am aflat ca avem 10 saptamani si 4 zile, 3,5 cm si daca totul decurge normal se va naste in jurul zilei mele de nastere, la sfarsitul lunii martie. PS: daca e baiat si mosteneste calitatile mele ( ![]() ![]() This post has been edited by skija: 8 Sep 2011, 14:04 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
jcdenton |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu astepta 12 saptamani pentru o ecografie; fa programare cam la o luna la o clinica privata (la alegerea ta) ca sa fiti siguri ca totul e in regula. 12-13 saptamani e cale lunga.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2010
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
de la 10 la 12 saptamani mie imi ies 2, da' ma rog.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
skija |
![]()
|
pai ieri am facut a 3-a radiografie... (am facut la 5, 8 si 10 sapt.)
ziceam ca la 12-13 saptamani poate aflam sexul |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pe aici se naste sub apa, si cica e omor pe programari, din toata tara...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
skija |
![]()
|
pe unde "pe aici"?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
a... botosani
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cand era schija in situatia respectiva inca n-aveau iecograf si ca sa nu se planga lumea ca nu stie pe ce a marcat banu` se faceau radiografii
![]() Se stie ca razele x au efecte mai tardiv.( se plangea Frau Roentgen) Urez sarcina fara disgravidii si nastere eutocica doamnei. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
skija |
![]()
|
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
skija |
![]()
|
1. nush cat de des se face, dar am facut cum ne-a zis medicul...
2. am incercat sa reinventam acest obicei... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
ady77 |
![]()
|
Cand am fost subtil si delicat nu a inteles.
|
--------------------
|
skija |
![]()
|
prietene... nu-s Dumnezeu sa las pe cineva gravida fara sex...
...si am vrut sa fiu de bun simt, si sa nu raspund la provocarea ta magareasca... (da-ti doo palmi) @element chimic aflat pe poziția a 18-a în tabelul lui Mendeleev - glume din astea sa faci cu (fostii) posesorii de daewoo din deva, da?.. merci! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(skija @ 9 Sep 2011, 11:06) ...... (da-ti doo palmi) Poate să o facă și cu o singură mână! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
skija |
![]()
|
el poate face multe cu o singura mana... (scuze)
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Și asta dintr-o singură .... gură de aer.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:08 |