Maternitati si medici gineco, in bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Maternitati si medici gineco, in bucuresti
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Și 3600 de .... secunde? Doctoru' ăsta sigur e de la Târgu Ocna!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu cand i-am zis ii ardea de glume cu daewoo
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
argon, pe bune, desi nu e in regulament, imi vine sa-ti dau BAN pentru magarie. Ce naiba, ti se pare ca astea sunt glume?
dannyY, daca habar n-ai despre ce vorbesti mai bine te abtii. Tu cand ai fost ultima data la un control ginecologic de-ti dai cu parerea? This post has been edited by Ake: 9 Sep 2011, 11:46 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca n'ar exista temerea vi s-ar parea glume, in schimb..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(DannyY @ 9 Sep 2011, 11:30) @danny - o sa intelegi cand o sa te faci mare... cum a zis si Ady e legat de ultima menstruatie, de masuratori ale fatului, mai multe... eu as zice real are azi 10 sapt. si 4 zile... da' ma rog... @argon - hai sa evitam glumele de gen: "nevasta-ta e curva ca a ramas gravida cand nu erai tu acasa", glume demult rasuflate, si care, pentru generatia mea, sunt de tot chacatu'... pentru ca le auzeam la parintii nostrii cand se afumau pe la cate o petrecere de 2 bani... In plus, in partea asta a tarii (Bucuresti - Buzau) nu se mai foloseste gluma asta de cand era Vicoras mic... Hai, bafta! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
DannyY |
![]()
|
Tinere skija, cred ca mi-as vinde sufletu' ca sa mai am o data varsta ta. De fapt, cred ca am inca o data varsta ta...
Ake, am ceva ani de cand am fost cu sotia la controlul sarcinii. Ginecologul ne-a spus stadiul in 'saptamani', nicidecum zile. Plus ca mi se pare greu de aflat, dupa doua luni jumate, momentul conceptiei, cand Yin s-a-ntalnit cu Yang. Dar as fi curios daca se poate. Mai observa, te rog, ca skija a dat singur tonul la glumite, in postarea in care vorbeste de sexul mare pe care l-ar vrea atasat bebelusului ![]() Ca idee, nu e obligatoriu ca sarcina sa se formeze in ziua in care faci sex, ci poate sa apara la cateva zile dupa aceea. Si astfel poti afla ca nu erai acasa cand ai facut copilul ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DannyY |
![]()
|
Nevasta-mea ti-ar ierta-o p'aia cu copchilu', dar pe-aia cu parcarea, NEVER
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Auci... Spune-i ca generalizam, si ca evident, exista exceptii care intaresc regula.
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Basam bag.... fumeaza!!!!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ala nu e fum, e sexu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
i-am dat un joint sa stea linistit/a...
inca nu stim ce sex are, vom afla peste o luna... (sa speram ca mare...) |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
DannyY |
![]()
|
Pai e mare, are 31 de zile.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
skija |
![]()
|
mai exact 13 saptamani...
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
mamba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 20 November 06 From: București ![]() |
Salut.Felicitari.....o sa va schimbe viata ...o sa fie ceva dea dreptul minunat.Noi (adica sotia...) am nascut la Municipal acum 3 ani.totul a decurs ok doar ca dupa nastere sotia nu s-a putut adapta vietii de salon cu mai multe mamici...mai multi copii care plangeau si se trezeau unul pe altul...asa ca ca dupa 2 zile a plecat din spital pe proprie raspundere cu semnatura.a venit acasa si am inceput sa citim pe internet "cum se creste !!!".La concepere ne descurcasem fara net.am ales cezariana de la prima ecografie datorita sotiei.....ii era foarte frica de dureri si in plus mai cunosteam un caz apropiat la care se folosise forcepsul !!!.asa ca nu am riscat.daca doresti orice fel de informatii apeleaza fara ezitare
This post has been edited by mamba: 26 Sep 2011, 12:12 |
--------------------
Dacia
Logan - Ambiance
2005
|
|
skija |
![]()
|
da, da, da... spune-mi cum e Municipalul, si ce doctor s-a ocupat...
Felicitari si voua! PS: doctorita de la eco a zis ca dupa cum arata e fata (nush cum a dedus ea chestia asta, ori a facut-o la misto ori...). Asa ca sa nu mai deschid topic la bursa: [CUMPAR] Pusca buna. ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
mamba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 20 November 06 From: București ![]() |
De noi s-a ocupat doctora Moarcas.Super de treaba.Ea a fost si doctora care a supravegheat sarcina inca de la inceput dar la o policlinica privata unde colaboreaza.Asa ca am ales varianta unei supravegheri pe toata durata sarcinii la o policlinica privata dar nasterea in Municipal.Apa s-a rupt la 6 dimineata.....am sunat-o pe dna doctor...la ora 7 a ajuns acolo odata cu noi.....la ora 13 ia facut cezariana fara nici macar sa mai asteptam vreo contractie(asta era ideea...sa o feresc de dureri pe sotie).a mers totul ok
|
--------------------
Dacia
Logan - Ambiance
2005
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Lu' Decebal ala ii lipseste sabia. Se poate adauga?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
da-i adaug pusca... nu merge? ca are si curea lata...
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
skija |
![]()
|
E FATA!
care ai o pusca de vanzare... sa o am la indemana... sa fie aci in caz ca vine vreun pankist dupa ea peste 15-16 ani... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
I-l arati pe Decebal si lesina pe loc. Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa! Si voi la fel, s-o puteti creste.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Da' chiar, sa va traiasca! (dupa ce s-o naste)
![]() Sa va bucurati de ea din plin, macar vreo 15-16 ani ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:02 |