MILF-a mea, Bonjour madame
![]() ![]() |
MILF-a mea, Bonjour madame
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Singura mea bucurie dpdv al performantelor noii mele masini este nu viteza cu care poate merge aceasta masina... este oricum mult prea mare pentru mine. Viteza mea de croaziera (ca sa-i spun asa) nu s-a schimbat. Tot cu 110 - 120 merg pe drum cu o banda pe sens. Ce ma incanta pe mine e ca ajung muuuult mai repede la acea viteza. Asta se traduce in siguranta la depasiri. Punct! Alte veleitati de sumahar chiar nu am. Poa' sa confirme musiu Dan. I-am condus Golf-ul vreo 200 -250 de km (cati au fost ma, ca nu mai tin minte
![]() - Da' de ce-ai incetinit? - Pai e curba! ![]() - Si? Curba aia se ia cu 130! ![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(kum @ 12 Sep 2011, 10:14) Singura mea bucurie dpdv al performantelor noii mele masini este nu viteza cu care poate merge aceasta masina... este oricum mult prea mare pentru mine. Viteza mea de croaziera (ca sa-i spun asa) nu s-a schimbat. Tot cu 110 - 120 merg pe drum cu o banda pe sens. Ce ma incanta pe mine e ca ajung muuuult mai repede la acea viteza. Asta se traduce in siguranta la depasiri. Punct! Alte veleitati de sumahar chiar nu am. Poa' sa confirme musiu Dan. I-am condus Golf-ul vreo 200 -250 de km (cati au fost ma, ca nu mai tin minte ![]() - Da' de ce-ai incetinit? - Pai e curba! ![]() - Si? Curba aia se ia cu 130! ![]() ![]() Eu ii zic confort psihic. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Am uitat sa spun ca in 99% din cazuri ma dau singur pe banda 1, fara sa fie nevoie sa fiu flashuit. In ala 1% din cazuri nu l-am vazut din timp ca sa ma dau singur.
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ca e o curba de aproape 90° e un amanunt secundar...
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La o curba nu conteaza unghiul, ci raza. Daca raza e mare, viteza-i mare...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Raza era ... mititica. E genul ala de curba care la prima vedere pare destul de grea, insa daca o abordezi pe trasa corecta, merge unsa. In plus drumul are si inclinatia corespunzatoare, spre interior lucru care te ajuta.
Discutie pe prima portiune in urcare, intre Pitesti si Valcea: kum: ce-ti place sa alergi cu 100 pe serpentinele astea ... eu: pai am 130 kum: ![]() eu: stai linistit, stiu bine drumul |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
130 pe ceas sau pe gps?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pe ceasul de la gps.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
kum |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 12 Sep 2011, 10:51) Raza era ... mititica. E genul ala de curba care la prima vedere pare destul de grea, insa daca o abordezi pe trasa corecta, merge unsa. In plus drumul are si inclinatia corespunzatoare, spre interior lucru care te ajuta. Discutie pe prima portiune in urcare, intre Pitesti si Valcea: kum: ce-ti place sa alergi cu 100 pe serpentinele astea ... eu: pai am 130 kum: ![]() eu: stai linistit, stiu bine drumul Zi ma si continuarea: - Da' nu-mi dai si mie sa conduc? - O sa-ti dau ma si tie. .... Imi da si mie sa conduc. Dupa inca vreo 2 ore tot suna telefonul. Era doamna lu' Dan: - Cand ajungeti? - Acum... - Bine. Iar mai trecea ceva timp, iar suna telefonu': - Da' mai aveti mult? - Nu mama! Acum ajungem. Da' sa stii ca nu io conduc. E tataia la volan! - A... ![]() Dup-aia n-a mai sunat telefonu'... ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 12 Sep 2011, 10:09) Chiar e baiat cuminte kumu' la volan. V-ati si gasit de cine sa va luati. Daca era Markos sau Marty, mai credeam... astia chiar merg repejor. Deci nu-i adevarat. Cei doi, numiti mai sus, merg legal. Marty chiar are pe undeva o declaratie, pe propria raspundere, in acest sens. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai si legal poti merge tare, atat timp cat nu pui frana
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Tocmai m-am intors de la bucuresti..si am ajuns la concluzia ca trebuie sa fiu mai bland cu , colegii de pe forum care locuiesc in bucuresti..sunt stresati saracii..la ce trafic au acolo nu stiu cum pot rezista ...si cu asta am spus tot..
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Lostboy |
![]()
|
@cdadan - Pentru al bătrân din dreapta aveai pungi?
![]() This post has been edited by Lostboy: 12 Sep 2011, 10:06 |
--------------------
.
.
.
|
|
cdadan |
![]()
|
Evident. Frontal, lateral si cortina.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
Avea erbeg
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Lostboy |
![]()
|
Mă refeream la cele de avion.
|
--------------------
.
.
.
|
|
cdadan |
![]()
|
Avea el rucsacul la indemana, pe bancheta. L-am servit "decat" cu servetele.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 12 Sep 2011, 11:04) Tocmai m-am intors de la bucuresti..si am ajuns la concluzia ca trebuie sa fiu mai bland cu , colegii de pe forum care locuiesc in bucuresti..sunt stresati saracii..la ce trafic au acolo nu stiu cum pot rezista ...si cu asta am spus tot.. Nu in Bucuresti este problema, ci cand ies afara. Sunt capiati, au impresia ca depasirile trebuie sa le faca la fel, pun frana la fiecare curba, nu merg constat, fluid. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
Esti jmecher acu' cand sunt cateva sute bune de kmp intre noi, nu?
Daca stau bine sa ma gandesc, tre' sa-mi dai niste bani (de la scamele alea de prin masina). ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cdadan |
![]()
|
Cate ai gasit?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
Destule!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci tu aduci bautura, sa uzi masina, Dan aduce friptanele, in contul la alea 200 de euro. Servetele aduc eu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lostboy |
![]()
|
Și ady freacă ooole!
|
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
O sa mancati fripturile crude ca nu mai are cine sa vi le faca.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vis-a-vis |
![]()
|
Se gaseste... ceafa sa fie.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 12:19 |