MILF-a mea, Bonjour madame
![]() ![]() |
MILF-a mea, Bonjour madame
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 12 Sep 2011, 09:09) Ma, eu fac altfel cu astia. Cand ma pistoneaza pe la spate le trantesc o mare frana apoi accelerez ![]() Chiar e baiat cuminte kumu' la volan. V-ati si gasit de cine sa va luati. Daca era Markos sau Marty, mai credeam... astia chiar merg repejor. Trebuia sa-l lase sa-l depaseasca si apoi sa-l ia la faruri si la alergat cativa kmp, marlania cu marlanie se trateaza.. Colega analfabetius, nick-ul mi se trage de aicisa, e o carte, cum te punea profa aia rea sa citesti, nu de la vreun joculet, iar la 1.90 si suta de chile nu-s chiar numai fibra ca Argon, dar nici nu-mi purta tu de grija |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(hitman1234 @ 12 Sep 2011, 12:06) Trebuia sa-l lase sa-l depaseasca si apoi sa-l ia la faruri si la alergat cativa kmp, marlania cu marlanie se trateaza.. Ai si tu dreptate, dar asta insemna inflamarea spiritelor si "joaca" in trafic, care poate fi periculoasa. Ca nu stii peste ce cretin dai si cum isi pune ala ambitia. Ca sa scape de tine, se pune p-o depasire unde n-ar fi cazul si-l gasesti bot in bot cu cel care vine din fata. Mai bine i-o servesti elegant, fara sa te cobori la nivelul lui. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
QUOTE(hitman1234 @ 12 Sep 2011, 11:06) Trebuia sa-l lase sa-l depaseasca si apoi sa-l ia la faruri si la alergat cativa kmp, marlania cu marlanie se trateaza.. Colega analfabetius, nick-ul mi se trage de aicisa, e o carte, cum te punea profa aia rea sa citesti, nu de la vreun joculet, iar la 1.90 si suta de chile nu-s chiar numai fibra ca Argon, dar nici nu-mi purta tu de grija e doar prostie si aroganta ![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Muama, deja 7 pagini?
![]() Simte axion un vant rece al concurentei în ceafa.. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Care 7? Eu am doar patru pagini. Pana la 319 ...
This post has been edited by IRONICK: 12 Sep 2011, 15:46 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Tu, ca si mine, vezi 50 de posturi pe pagina.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
La cum se lauda p-aci masina aiasta, al naibii daca inteleg de ce s-o lasat cdadan convins asa usor... mai ales daca nu avea KUM sa-l prinda pe serpentine.
Mno, acum ca are cdadan ~2 toli de hartie de cheltuit, taaare curios is ce si-o lua el. Nush' de ce, am o vaga impresie ca n-o sa fie TDI ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai tu daca ai cumpara o masina, te-ai folosi de ea 2 ani si apoi ai vinde-o cu 500 de euro mai mult decat ai platit pe ea, nu ai vinde-o?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 12 Sep 2011, 16:59) La cum se lauda p-aci masina aiasta, al naibii daca inteleg de ce s-o lasat cdadan convins asa usor... Nu te-ai uitat la fotografii? Dupa fata si privire kum sigur e recuperator si pe astia nu ai curaj sa-i contrazici. Ce crezi ca pregateste el cu atata indemanare pe gratare? Cdadani care il contrazic. Kum, s-o calaresti sanatos pe milfa si fara evenimente neplacute! E misto cand o masina buna se tranzactioneaza intre cunoscuti fara sa treaca pe la cate un om de bine numit samsar. |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma, io stiu o vorba din batrani: masina buna nu se vinde in targ (sau pe net, in zilele noastre). De fapt Dan nici nu stia ca vinde masina! Nici sotia lui nu stia.
Au aflat de la mine! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(kum @ 12 Sep 2011, 17:09) Pai tu daca ai cumpara o masina, te-ai folosi de ea 2 ani si apoi ai vinde-o cu 500 de euro mai mult decat ai platit pe ea, nu ai vinde-o? ![]() Discutabil. Nu stiu nici cat a dat nici cat a luat pe ea (ni' nu-mi pasa in mod special) dar la cum a intretinut-o, mi-i foarte clar ca nu te-o jefuit. Asa ca mi-i destul de clar ca decizia a fost luata balansand argumentele tale puternice si amarui, cu ce jucarie ii luceste prin fata ochilor. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kum |
![]()
|
In mod sigur nu m-a jefuit! Dar nici eu pe el!
Sunt convins ca daca o scotea la vanzare aici pe forum se facea licitatie si obtinea mai mult decat i-am dat eu. Nu cu foarte mult, dar mai mult! Poate nu asa repede, pentru ca nu stiu cati ar fi dispusi sa-si cumpere o asa masina (ma refer la faptul ca toti m-au intrebat daca nu mi-e frica de consum) pe praful asta, dar pana la urma sunt convins ca s-ar fi gasit cineva sa-i ofere mai mult ca mine! Dar am avut noroc ca eu am venit cu propunerea si ca Dan e baiat dintr-o bucata! A fost o tranzactie din care am castigat ambii! P.S. Pentru toti care m-au intrebat sau care doresc sa stie: am dat pe ea 7500 de euro! Mult, putin... asta e! This post has been edited by kum: 12 Sep 2011, 16:39 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
N-ai avut ce face cu banii. Iti luai o limuzina si te duceai si in Tenerife.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sau prin Bucovina.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 12 Sep 2011, 16:59) La cum se lauda p-aci masina aiasta, al naibii daca inteleg de ce s-o lasat cdadan convins asa usor... Pai o evaluare mai exacta vezi pe topicul deschis de mine. Problema e ceva mai complexa: eu vad anumite lucruri (cu minus) de care noului proprietar i se cam rupe. El nu merge in curbe astfel incat sa observe ruliul, tinuta de drum inferioara unei masini nemtesti, directia mai putin comunicativa si alte lucruri. La kum o foloseste el, pare ca merge fuarte bine. Acum mno, daca te uiti si la bani, o nemtoaica echivalenta era mult mai scumpa. In plus, nu sunt omul care sa tina o masina pana la adanci batraneti. Dupa calculele mele, trebuia sa mai stea la mine inca vreo 2 ani, pentru simplul motiv ca nu papa bani. In orice moment puteam pleca la orice drum, fara verificari suplimentare si fara sa strang din fund. Acu' fo 2 luni expira itp-ul, am mers intr-o sambata unde am gasit deschis, l-am luat si am venit acasa. Ce sa zic, cumatrul kum a fost destul de hotarat si suficient de convingator. In plus, masina e o chestie care poate fi incadrata la "celelalte" (exista mastercard). Tin si eu cont de faptul ca o vanzare clasica presupune ceva deranj (anunturi, telefoane, explicatii, alte explicatii, teste, driveteste, draci colaci). Nu era o problema, dar decat sa te omori la creier cu 20 de necunoscuti, mai bine te lasi f#$ut la cap de-un prieten. Si era o masina care merita sa ajunga pe maini bune. Daca intrebi de urmatoarea, raspunsul e simplu: habar nu am. Probabil ca va fi o chestie banala, ceva care sa acopere nevoile mele fara prea mult in plus. O compacta pare suficienta pentru sofer + un pasager, plus una-doua gentute in portbagaj sau plasele de la cumparaturi. Ce as vrea eu? Pare destul de evident, joaca in alta liga, costa pe putin 2x ex. Laguna si nu cred ca e momentul. Istoria pare simetrica: masina a ajuns la mine oarecum intamplator, fara indelunga premeditare si a plecat la fel. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
ia-ti ibiza 1.8 turbo !!!
![]() |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
cdadan |
![]()
|
Prea mica. Trebuie sa fie minim o compacta, altfel nu se apropie de pretentiile mele in materie de spatiu si tinuta de drum.
Lasa ibitza aia. Am mai zis: probabil ca va fi o masina relativ banala. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Honorius |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 12 Sep 2011, 18:38) QUOTE(kum @ 12 Sep 2011, 17:37) QUOTE(cdadan @ 12 Sep 2011, 18:53) Duster? ![]() |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
...4x2, ful fara piele.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Daca ajungea la Argon atunci era problema cu luatul curbelor, asa nu-i bai.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Bine.. Logan doi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
Am spalat MILF-a
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
daca vrei ceva banal, ia-ti un logan rusesc sau un duster rusesc
@ domnul kum : speli masina, ne zici ca-i frumoasa, da' nu pui poze? ![]() This post has been edited by nalodaniel: 12 Sep 2011, 19:28 |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
kum |
![]()
|
Acum nu mai ies sa fac poze, da' va pun poze de pe drum, ca si atunci era proaspat spalata!
Ia: 2011_09_10_17.18.02.jpg ( Size: 3.24mb ) Number of downloads: 1049 2011_09_10_17.18.38.jpg ( Size: 3.45mb ) Number of downloads: 1111 This post has been edited by kum: 12 Sep 2011, 19:33 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 12:19 |